Τι τερματίσαμε/παίξαμε (2015)

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Τι τερματίσαμε/παίξαμε (2015)

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 01 Μαρ 2015, 13:31

Ας γράψουμε τα παιχνίδια που τερματίσαμε μεσα στο 2015 μαζι με κάποιο σχόλιο ή και μια βαθμολογία για το καθένα. Το τι θεωρεί καποιος τερματισμένο μπορεί να σημαίνει απο το να φτάσει στην ολοκλήρωση του single player, αν είναι ενας online τίτλος τοτε αν πιστεύει πως τον "χόρτασε" ή ακόμα και αν δεν ολοκλήρωσε κάποιον τίτλο αλλα πιστεύει πως πηρε οσα ειχε να παρει και δεν θα τον ξανά αγγίξει.

Προτείνω ο κάθε ενας για αρχή να πιάσει ενα ποστ και να το ανανεώνει (κάνοντας edit) οταν θελει να προσθέσει κάποιο game.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Whitey » 01 Μαρ 2015, 13:51

Ωραία σκέψη μιας και είναι και ένας τρόπος να δεις τι έχεις "κάνει" μέσα στην χρονιά.

Call of Duty: Ghosts (PS3) - Ολοκλήρωσα μόνο το single player μιας και δεν έχω συνηθίσει να αναλώνομαι στο online κομμάτι. Επίσης, ήταν ο πρώτος τίτλος της σειράς που κάθισα και ασχολήθηκα άρα δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. :P
Heavy Rain (PS3) - Για εμένα απλά εξαιρετικό. Έχω διαβάσει από πολλούς αρνητικά σχόλια αλλά αυτό που σου αφήνει ο τίτλος είναι κάτι διαφορετικό.
New Super Mario Bros. U (Wii U) - Ολοκλήρωσα το κύριο "campaign". Δυστυχώς οι αλλαγές ελάχιστες, από την άλλη εγγύηση για το τι θα παίξεις.
Worms Battlegrounds (Χ1) - Ασχολήθηκα ελάχιστα με το campaign του τίτλου.. Δεν πιστεύω πως έχει να μου δώσει τίποτα άλλο και ευτυχώς που ήταν δωρεάν στο Games with Gold.
Pokemon Alpha Sapphire (3DS) - Μπορεί να μου έχει μείνει το Delta Episode, αλλά όλο αυτό το hype που είχα για την σειρά έχει αρχίσει να χάνεται. Δεν ξέρω αν φταίει ο τίτλος ή εγώ.
D4: Dark Dreams Don't Die (X1) - Τελείωσα τα δύο επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει και μπορώ να πω πως έχει ενδιαφέρον σαν τίτλος. Πολλά thumbs up
Middle-earth: Shadow of Mordor (PS4) - Έχω φτάσει λίγο πριν το τέλος, αλλά μιας και είμαι πιο "χαλαρός" σαν gamer πιθανότατα να το αφήσω εκεί. Ίσως ασχοληθώ ξανά μαζί του κάποια στιγμή ίσα ίσα για το τερματίσω κυριολεκτικά. Εξαιρετικό όπως και να'χει.
Pokemon Shuffle (3DS) - Τι να πεις.. Δεν λες. Candy Crush με Pokemon. Και πιο ακριβό.
Rayman Legends (X1) - Έχοντας πάρει την πλατίνα στο PS4, ένα δεύτερο playthrough ήταν ευπρόσδεκτο. Μου έχουν μείνει οι πίνακες Back to Origins, αλλά θα παίζω αραιά και που κανέναν μαζί με τα challenges. Απίστευτος τίτλος, αρκετό υλικό και σίγουρα must-play στους φίλους των platformer.
Resident Evil HD (X1) :!: - Έπαθα την πλάκα μου. O συγκεκριμένος τίτλος είναι τόσο καλός και ολοκληρωμένος. Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα και για το έτος που κυκλοφόρησε αρχικά είναι απλά επικός με μοναδικό πρόβλημα την κάμερα.
Ori and the Blind Forest (X1) - Μου θύμισε σε πολλά σημεία το Strider, ωστόσο είναι ένας φανταστικός τίτλος με πανέμορφα γραφικά και απλό gameplay. Το προτείνω σε όλους.
Woah Dave! (Vita) - Ωραίο παιχνιδάκι για να σκοτώσεις μερικά λεπτά ή ακόμα και μερικές ώρες. Θυμίζει έντονα Mario Bros.
Assassin's Creed Unity (X1) -
Mortal Kombat X (X1) - Τέλος με το Story. Εξαιρετικός τίτλος και όπως ακριβώς τον περίμενα.
Never Alone (PS4) - Ωραίο, αλλά αρκετά μικρό.
So Many Me (X1) -
DriveClub (PS4) -
Smite (X1) -

Με :!: θα σημειώνω τα παιχνίδια που ξεχωρίζω από τα υπόλοιπα.

Αυτά για την ώρα. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Whitey και 19 Ιούλ 2015, 20:26, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 01 Μαρ 2015, 13:58

Με κοκκινο βαζω τις βαθμολογιες μου

Jazzpunk (4 ωρες) 6,5
Τελειως τρελο παιχνιδι, διασκεδαστικο αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, παντως ειχε καποιες ξεκαρδιστικες στιγμες.

Legend of grimrock (18 ωρες) 9
Εξαιρετικο παιχνιδι, δεν ειχα ξαναπαιξει ξανα καποιο απο τα παλια παραδοσιακα first person rpg και μου φανηκε πολυ ωραια εμπειρια. Ειχε καποια ελλατωματα αλλα η ατμοσφαιρα ηταν εξαιρετικη και γενικα δνε μπορουσα να ξεκολλήσω.

RefleX (8 ωρες) 8
Απο τα καλυτερα shmup που εχω παιξει. Εξαιρετικο gameplay και μουσικη.

War of the human tanks (9 ωρες) 7
Ενδιαφερων TBS με ιστορια αισθητικης visual novel. Απογοητεύτικα λιγο απο την ιστορια αλλα το gameplay ηταν διασκεδαστικο.

Blackwell Legacy (4ωρες)
Blackwell unbound (3ωρες)
blackwell convergeance (4ωρες)
Blackwell Deception (5ωρες)
Συνολικη βαθμολογια 8
Συνολικα και τα 4 παιχνιδια ηταν εξαιρετικα adventures, λογικη δυσκολια και παρα πολυ καλο σεναριο.

Snatcher (9.5ωρες) 7,5
Οι αποψεις μου ειναι μπερδεμενες για αυτο το παιχνιδι. Απο την μια εχει μια πολυ ωραια ιστορια με σχετικα καλους χαρακτηρες αλλα απο την αλλη τα controls με χαλασαν με τα menu. Ειχε μερικους ωραιους γριφους αλλα γενικα δεν ηταν και πολυ super απο gameplay αλλα ειχε εξαιρετικη ατμοσφαιρα.

Aliens vs Predator (8 ωρες) 7
Ειναι η προσφατη εκδοση του 2010. Πολυ καλο gameplay με διαφορετικες προσεγγισης και 3 (μικρα) campaigns αλλα με χαλασε πολυ που οι χαρτες σε καθε campaign επαναλαμβανονταν.

KAMUI (1 ωρα) 7
Πολυ καλο shmup , προκατοχος του reflex και οχι τοσο καλο. Το εκανα μονο 2 runs και δεν ξερω αν θα το ξαναπιασω.

Broken sword: Shadow of the Templars Directors Cut (11ωρες) 9
Ενα εξαιρετικο adventure, αν δεν ειχε μερικα plot holes/ελλείψεις και το directors cut περιεχομενο δεν ηταν εντελως filler θα το ειχα πιο ψηλα.

Steam and Metal (1,5 ωρες) 6
Ενα μικρο shmup που ηταν ευχαριστη εκπληξη μιας και στο λιγο που κρατησε ηταν αρκετα διασκεδαστικο και πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα, αλλα δεν κανει κατι καινουριο ουτε εντυπωσιαζει.

ALLTYNEX seccond (3 ωρες) 7.5
Sequel του RefleX, αλλο ενα εξαιρετικο shmup , το τελειωσα αλλα δεν θα το παω για 1-credit run (γιατι δεν θα μπορεσω ποτε :P).

Broken Sword 2 The smoking mirror : Remastered (8.5 ωρες) 9
Μου αρεσε το ιδιο με το broken sword 1, ειναι σαν περισσοτερο broken sword οποτε δεν ειχα παραπονα :P Αυτην την φορα δεν ειχε και filler περιεχομενο :P

Transistor (6 ωρες) 8.5
Οσα καλα ειχα διαβασει για αυτο το παιχνιδι ηταν αληθεια. Υπεροχη ατμοσφαιρα (η αφηγηση οπως και στο bastion κανει πολυ μεγαλη δουλεια) και πολυ πολυ καλο gameplay, ισως το ξαναπιασω καποια στιγμη γιατι το παιχνιδι τελειωνει πιο πριν απο οταν επρεπε, πανω που αρχιζουν και πιανουν οι πειραματισμοι με τα skills :P Το σεναριο θα μπορουσε να ηταν πιο ξεκαθαρο παντως.

Rayman Legends (9 ωρες) 8
Πολυ καλο , τελειωσα το main game και τον bonus κοσμο. Ειχε ωραιες ιδεες αλλα έχοντας παιξει το origins δεν εντυπωσιάστηκα, ισως ηθελε λιγο εξτρα δημιουργικοτητα.

Three fourths home: Extended edition (1 ωρα) 5
Aδιαφορο visual novel. Το εκανα ενα περασμα, εχει και αλλα endings αλλα το βρηκα πολυ βαρετο για να το ξαναπαιξω.

The Incredible Adventures of Van Helsing (16 ωρες) 8.5
Εξαιρετικο hack and slash

Deponia (10 ωρες) 9
Απο τα πιο ξεκαρδιστικα adventures που εχω παιξει

Path of Exile (120 ωρες) 9
Αν και το ειχα ξαναπαιξει παλια δεν ειχα τελειωσει το campaign και στα 3 επιπεδα δυσκολιας, αυτην την φορα το ολοκληρωσα στο merciless (χωρις trading και μονο με party στο last boss). Ευκολα το καλυτερο hack and slash που εχω παιξει. Δεν το αφηνω ακομα βεβαια, εχει πολλα ακομα να κανω :P

Gurumin (10 ωρες) 7.5
Διασκεδαστικο παιχνιδι αλλα ο χειρισμος στο psp που το επαιξα ηταν δυστηχως αθλιος και χαλαγε την εμπειρια.

Tomb Raider Underworld (9 ωρες) 7
Αν χωριζα τα tomb raider σε 3 κατηγοριες (πριν το legends, μετα και τριτη το reboot) τοτε η μεσαια κατηγορια θα ηταν το legend, anniversary και το underworld και θα ηταν η χειροτερη κατηγορια. Το underworld μου αρεσε περισσοτερο απο το legend αλλα ηταν λιγο κατωτερο και πιο "forgettable" απο το anniversary. Αξιοπρεπες και σχετικα καλο αλλα οχι και τοσο καλο.

Papo & Yo (3 ωρες) 8
Πραγματικα υπεροχο αισθητικα παιχνιδι με ενδιαφερουσα ιστορια και συμβολισμους ΚΑΙ ωραιο gameplay! Πραγματικα πολυ ωραιο αλλα και πολυ συντομο. Δεν μου αρεσε και τοσο πολυ το τελος.

Bioshock 2 (10 ωρες) 8.5
Δεν αγγιξα το multi, αλλα τελειωσα το παιχνιδι. Αν και δεν μου αρεσε τοσο το τελευταιο μερος του παιχνιδου ηταν εξαιρετικο, το gameplay ηταν καταπληκτικο. Βασικα εχω παιξει παλια το 1 και μου αρεσε παρα πολυ, μετα επαιξα το infinite που μου αρεσε και αυτο και τωρα το 3. Απο αποψη ιστοριας ειναι σαφως κατωτερο απο το infinite, αλλα απο gameplay ειναι πραγματικα καλυτερο. Μαλλον απο gameplay θα εβαζα το 2 στην κορυφη. Η ιστορια ηταν οκ, αλλα δεν μου αρεσει τοσο ο τροπος αφηγησης μεσω των audiologs, ουτε στο infinite μου αρσε αλλα εκει ηταν διαφορετικα..

Out there somewhere (1.5 ωρα) 7
Eνα μικρης διαρκειας action/platform/puzzle game , αρκετα διασκεδαστικο αλλα ειναι λιγο. Αλλα ηταν ωραιο, αξιζε αυτην την 1.5 ωρα.

Broken sword 5 the serpent's Curse (12 ωρες) 8.5
Αξιο comeback της σειρας. Ισως να μην φτανει τα 2 πρωτα στο feeling αλλα ειναι εξισου καλο με ωραιους γριφους,πραγματικα υπεροχο art και πολυ καλη ιστορια. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο τα 3 & 4.

Shantae Risky's Revenge (6 ωρες) 8
Εξαιρετικο metroidvania, υπεροχο gameplay και μουσικη. Με ψιλοχαλασαν τα γραφικα, φυσικα ειναι το port του DS οποτε τα γραφικα ηταν πολυ χαμηλης αναλυσης, αλλα ειναι ετσι και αλλιος πολυ καλοσχεδιασμενα οποτε τρωγοταν, βεβαια "αναγκαστηκα" να το παιξω windowed με μαυρα περιθωρια.

Baldric's quest (2 ωρες) 6
Ενα ενδιαφερον indie "old school" παιχνιδακι οπου σφαζεις κοσμο on rails καθως κινησε καθετα σαν να εισαι σε shoot em up. Ελαχιστο content, μονο 4 επιπεδα αλλα με σχετικα υψηλο επιπεδο δυσκολιας. Ευτηχως που το πηρα απο bundle :P

Strider (8 ωρες) 8
Αλλο ενα metroidvania, στην αρχη περιμενα να ειναι μετριο αλλα τελικα ηταν παρα πολυ καλο. Εξαιρετικος χειρισμος, πολυ καλη δραση και εξερεύνηση, και αρκετα χορταστικο. Εκανε "μπαμ" το οτι ειναι low budget και θα μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα, αλλα ακομα και ετσι ηταν εκπληξη για εμενα.

The Stanley Parable (2.5 ωρες) 8.5
Εξαιρετικο, μοναδικη εμπειρια. Δεν ειδα ολα οσα ειχε να μου προσφερει (ειναι μικρο) αλλα αυτες οι 2.5 ωρες ηταν εξαιρετικες. Απολαυστικο. Ετσι πρεπει να φτιαχνονται τα "non-games".

Battleblock Theater (8 ωρες) 7.5
Ασχοληθηκα μονο με το single player. Πολυ καλο platform, με πολυ χιουμορ. Το ελάττωμα του ειναι πως στην πρωτη επαφη ειναι πολυ αστειο αλλα μετα τα αστεια ειναι λιγο επαναλαμβανομενα καθως παιζεις. Τουλαχιστον τα cut scenes εχουν πλακα.

Morphopolis (2 ωρες) 6,5
Το morphopolis ειναι ενα hidden object game με 5-6 γριφους και πολυ ωραιο artstyle. Δυστηχως η διαρκεια του ειναι παρα πολυ μικρη (πηρα 100% completion) και μεγαλωνει τεχνητά με την επιλογη που κανανε οι devs να μην αλλαζεις οθονες clickαρωντας (οπως σε αλλα hidden object games) αλλα μετακινωντας τον χαρακτηρα σου ο οποιος κινειτε εξαιρετικα αργα και καταντα πολυ κουραστικο. Επισης πολλα πο τα object που πρεπει να βρεις ειναι πολυ εμφανη και δεν υπαρχει χρονικο οριο ή καποια ποινη αν κλικαρεις σαν μανιακος. Παρολαυτα μονο και μονο για το artstyle και την "ιστορια" του αξιζε που το επαιξα αλλα ευτηχως που το πηρα απο προσφορα στα 0.19c αλλιως θα εκλαιγα τα λεφτα μου.

Pokemon Trading Card Game Online (30 ωρες) 8,5
Online εκδοση του γνωστου καρτοπαιχνιδου, παρα πολυ καλο και ευκολο να παιξεις free.

Where Angels Cry (3 ωρες) 6,5
Hidden object adventurοιδες, αρκετα ευκολο με 1-2 ψιλοδυσκολα puzzle, οχι κατι ιδιαιτερο αλλα οτι πρεπει για να περασει λιγο η ωρα.

The Darkness II (6 ωρες) 7
Ενδιαφερων FPS με καλουτσικη ιστορια, επαιξα μονο το single player campaign.

Magic Duels (22 ωρες) 8,5
Online εκδοση του mtg a la hearthstone. Πολλα προβληματα με τους servers και πρεπει να φτιαξουν αρκετα πραγματα. Επαιξα το single player κομματι και εφτασα rank 15. Καμια φορα μπαινω παιζω λιγο αλλα για την ωρα το αφησα στην ακρη.

Teslagrad (4.5 ωρες) 8
Πολυ ωραιο puzzle metroidvania platformer. Δυσκολα bosses και ορισμενες φορες και δυσκολο platfrorming. Επαιξα την ιστορια αλλα δεν εκατσα να μαζεψω ολα τα scrolls.

Nightmares from the deep 2 (4 ωρες) 6.5
Hidden object adventure. Καλυτερο απο το πρωτο, πολυ καλο να περναει η ωρα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

The Talos Principle (17 ωρες) 9.5
Απο τα καλυτερα παιχνιδια που επαιξα τα τελευταια χρονια, αριστουργημα. Φοβερη ιστορια και εξαιρετικοι γριφοι.
Εκανα τα 2 πρωτα endings, χωρίς να χρησιμοποιησω τις βοηθειες. Δεν ασχοληθηκα με τα αστερια.

Spec Ops: The line (7 ωρες) 8
Πολυ καλο shooter με πολυ καλο σεναριο.

Smite (18 ωρες) 8
Πρωτότυπο moba, δεν μου αρεσε τοσο οσο το dota και το lol αλλα ειναι πολυ αξιολογο.

F.E.A.R 2 : Project origin (8 ωρες) 8
Ηταν αρκετα καλο, καλυτερο απο οτι περιμενα.

Resident Evil Revelations (12 ωρες) 8
Ειμαι μεγαλος φαν των κλασσικων RE, αυτο σαφως δεν ηταν τοσο καλο οσο το 4 αλλα ηταν αρκετα αξιολογο. Εκανα το campaign και λιγο απο το raid mode, ισως το συνεχισω μιας και εχει ενδιαφερων.

Undertale (13 ωρες) 9,5
Απο τα καλυτερα παιχνιδια και πιο ξεχωριστα που εχω παιξει τα τελευταια χρονια, υπεροχο απο την αρχη μεχρι το τελος. εκανα το pacifist run με το true ending, ισως να τολμησω και ενα genocide run αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως θα το τολμησω :P

The last Door (4 ωρες) 8,5
Ισως τα χειροτερα γραφικα που εχω δει σε adventure, αλλα αυτα τα "4-bit" γραφικα ειχαν μια γοητεια που δεν την εχουν αλλα παιχνιδια και μια πολυ ενδιαφερουσα ιστορια. Αξιο!

Monument Valley (2 ωρες) 8,5
Το πιο ενδιαφερων mobile game που εχω παιξει. Υπεροχο design αλλα πολυ χαμηλη προκληση και γενικα πολυ μικρο, αλλα για αυτο που ειναι ηταν πολυ καλο.

Chaos on Deponia (12 ωρες) 9
Αυτη η σειρα εχει εξελιχθει σε μια απο τις αγαπημενες μου. Τρελο, ξεκαρδιστικο και εξυπνο.

Goodbye Deponia (12 ωρες) 9
Επιλογος (?) στην τριλογια, πραγματικα ολη ηταν πολυ διασκεδαστικη, θα ηθελα και 4ο μερος :/

DmC 2013(10 ωρες) 8
Καλο hack n slash, κλασικη συνταγη με ωραια εναλλαγη οπλων και ωραια combos. Τελειωσα την βασικη ιστορια αλλα δεν ασχοληθηκα αλλο.

Τhe Silent Age (3 ωρες) 7.5
Καλο adventure με εξυπνη ιστορια και ενα "trick" στο gameplay που το εκανε ιδιαιτερο αλλα ηταν πολυ ευκολο.

Message quest (1 ωρα) 6
Εξαιρετικα απλο adventurακι που μαλλον φτιάχτηκε για παιδια και θα ηταν καλυτερα να εβγαινε σε mobile εκδοση γιατι παραηταν απλο.

Remember me (11 ωρες) 7.5
Καλύτερο απο οσο διαβαζα. Η μαζες ηταν λιγο QTE based αλλα η ιστορια ηταν καλη και δεν το βρηκα βαρετο αλλα επρεπε να αλλαξω απο το normal στο hard την δυσκολια αλλιως παραηταν ευκολο και βαρετο (σαν τουριστας στον κοσμο του παιχνιδιου ενιωθα).

Roguelight (2 ωρες) 6.5
Ενα μικρο indie roguelike/lite. Ωραια ιδεα, ηταν freeware οποτε κανενα παραπονο.

Victor Vran (12 ωρες) 8
Απο τα καλυτερα action-rpg στο ειδος του, εξαιρετικο gameplay, ισως η βασικη ιστορια να επρεπε να ηταν λιγο μεγαλυτερη αλλα εχει extra content για οποιον θελησει. Τελειωσα την βασικη ιστορια, εκανα και λιγο farming αλλα τα challenges που εχει τα βρισκω βαρετα οποτε δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι του.
Τελευταία επεξεργασία από Roronoa και 07 Νοέμ 2015, 22:15, έχει επεξεργασθεί 13 φορά/ες συνολικά
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Μαρ 2015, 14:19

Apotheon (8). Δεν το περιμενα τοσο καλο αν και ειχε καποια θεματακια με το platforming.

Transistor (9). Ωραιο art direction, τρομερη η αφηγηση, ωραιο συστημα μαχης αλλα μικρο σε διαρκεια.

Infamοus First Light (8). Τουμπανα γραφικα και δεν το βαρεθηκα καθολου. Εχει ομως μικρη διαρκεια αν ασχοληθεις μονο με το κυριως campaign.

Alien Isolation (8.5). Απο τα καλυτερα survival horror του 2014.

Resident Evil HD (8.5) Επιτελους τερματισα το συγκεκριμενο Resi μιας και το ειχα αποθημενο οταν βγηκε στο GameCube. Εννοειται καλυτερο απο τα Resi 5,6 και μακαρι η επιτυχια στις πωλησεις να δωσει ενα γερο μαθημα στην Capcom οτι δεν πρεπει να αλλοιωνει ενα ιστορικο franchise σαν το Resident Evil για χαρη περσσοτερων κερδων.

Hotline Miami 2: Wrong Number (8) Sequel του τρομερου HM που βγηκε πριν απο 3 χρονια. Τρομερο gameplay, χορταστικη διαρκεια και υπερβολικη βια που μπορει ανετα να απωθησει ορισμενους να το δοκιμασουν. Το βρηκα πιο δυσκολο απο το προκατοχο του και το soundtrack ηταν πολυ πιο φτωχο. Το μεγαλυτερο αγκαθι ομως ειναι το σεναριο που σε μπερδευει πολυ ευκολα με τις εναλλαγες στους χαρακτηρες.

Pokemon Omega Ruby (9) Remake της αγαπημενης Ruby οταν βγηκε πριν πολλα χρονια στο GBA. Εκανε πολυ καλη δουλεια η Nintendo οσον αφορα τον οπτικο τομεα και γενικα παραμενει ενα απολαυστικο Pokemon game. Το αποκορυφωμα ειναι οτι εχεις την δυνατοτητα να πιασεις πανω απο 20 legendary pokemon χωρις να ασχοληθεις με event και λοιπες αηδιες.

Watch Dogs (7.5) Μια καλη προσπαθεια για νεο IP απο την Ubisoft αλλα δεν μου αρεσε το σεναριο διοτι ηταν μια απλη ιστορια εκδικησης και γενικα οι χαρακτηρες ηταν αδιαφοροι. Παντως αν ασχοληθειτε με τα side quests τοτε η διαρκεια αυξανεται περισσοτερο.

Forza Horizon 2 presents Fast & Furius (8) Αν και μικρο σε διαρκεια ειναι παρα πολυ καλο. Επισης εχεις τρομερα γραφικα και η οδηγηση ειναι απολαυστικη.

Οddworld New 'n' Tasty (8.5) Τρομερη δουλεια απο την J.A.W. για ενα παιχνιδι που βγηκε πριν πολλα χρονια στο PS1. Mαζι με τα Pokemon Omega Ruby/Alpha Saphire τα καλυτερα remakes. Τα μονα αρνητικα που βρηκα ηταν το εντονο trial & error που υπηρχε και στο παιχνιδι τοτε στο PS1 αλλα προβληματα με τον χειρισμο του Abe. Οσοι εισαστε φαν του Abe τοτε αγοραστε το!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από Deathracer2009 και 07 Απρ 2015, 21:14, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 01 Μαρ 2015, 14:24

Μου αρέσει πάντως που στις βαθμολογίες συμφωνούμε σε όλα :D Αναφέρθηκαν τρία παιχνίδια που έχω κάνει review και οι βαθμοί ήταν ακριβώς οι ίδιοι.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 01 Μαρ 2015, 14:45

Forza Horizon
Είχα τερματίσει το story εδώ και καιρό και ασχολούμουν κυρίως με το online και κάποια achievements. Ένα από τα τελευταία achievements που έπρεπε να σπάσεις 100 διαφημιστικές-εκπτωτικές πινακίδες. Πραγματικά έβρασε ο εγκέφαλός μου, οι τελευταίες 10 πρέπει να μου πήραν ένα 7ωρο σερί και πάλι ευτυχώς. Πολύ καψιμέικο achievement για 20g. Στο online έχω 651 νίκες σε 1588 αγώνες και μου έχει φύγει η κάψα για κάτι παραπάνω. Αν αργήσω πολύ να πάρω το FH 2 μπορεί να ξανασχοληθώ για να πάρω το τελευταίο βραχιολάκι, να φτάσω 50% ποσοστό νικών και να φτάσω τις 1000 νίκες στο online. Ξεμπέρδεψα και με το Horizon Rally και αν δεν βρεθεί κάποιος καψαλάς για να βγάλουμε το achievement με τα free roam challenges, δύσκολα να ξανασχοληθώ σοβαρά με το παιχνίδι.

Προτιμήστε το αν θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο από το Motorsport αλλά με γερές δόσεις αληθοφάνειας.

Wolf Among Us
Το είχα να κάθεται εδώ και καιρό, με μπρίζωσε το Life Is Strange και τελικά έκατσα και το έλιωσα. Το τελείωσα 2 φορές μπας και σιγουρευτώ 100% τι παίζει με
τις faith-nerissa, μπήκα και στην online κοινότητα του παιχνιδιού αλλά τρίχες.
Όσοι γουστάρετε την πατέντα της Telltale λογικά το έχετε παίξει ήδη. Αν έχετε παίξει μόνο το Walking Dead ή θέλετε μία ωραία ιστορία, παίξτε και αυτό οπωσδήποτε.

Dark Souls 2
Τελείωσα πρώτη φορά το παιχνίδι και περιμένω μπας και μπούνε σε προσφορά τα dlc για να τα πάρω και να τα παίξω πριν μπω στο ng+. Θέλω να πολεμήσω τον Darklurker αλλά πλέον χρειάζομαι Human Effigies. Κατάφερα και τα θαλάσσωσα στην πρώτη μου απόπειρα. Καθάρισα και τις 3 περιοχές χωρίς όμως να ανάψω τους φάρους. Όταν ξαναμπήκα για να τους ανάψω, σκοτώθηκα και δεν έχω άλλα Humanity. :P

Metro 2033
Το τελείωσα πρώτη φορά χθες. Μου άρεσε πολύ το κλίμα, σκοταδίλα, ασφυξία, μου θύμισε Fallout 3 μακάρι να είχε και άλλο. Βλέπω έχουν μείνει πολλά achievements για kills με συγκεκριμένα όπλα και να εκπληρώσεις κάποιους στόχους ανά κεφάλαιο. Κάποια από αυτά όπως το να μην καθαρίσεις κανέναν στον Black Station θα τα κυνηγήσω αν και μου φαίνεται κάπως δύσκολο. Δεν είναι ότι έχεις την άπλα για να κινείσαι στα κρυφά.

Resident Evil HD Remake
Το τελείωσα πρώτη φορά με Chris. Ξεκίνησα playthrough με Jill στο normal και θα κυνηγήσω το 5ωρο και κάτω σε πρώτη φάση.

Sniper Elite V2
Τελείωσα πρώτο playthrough και ξεκίνησα στο καπάκι 2ο για να μαζέψω κομμάτια χρυσού, μπουκάλια και διάφορα achievements που μου ξέφυγαν με την πρώτη. Γούσταρα και τρελά με το παιχνίδι, πνευματικό παιδί του Medal Of Honor: Underground.
edit Το τελείωσα 2η φορά και μάζεψα όλα τα μπουκάλια και τα κομμάτια χρυσού και ξεκίνησα 3ο playthrough στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας και ό,τι γίνει. Κρίμα που δεν έχει κόσμο για τα co-op missions.

Alan Wake
Μου το είχαν προτείνει για για horror φάση, το νοίκιασα και το τελείωσα μία φορά και δεν παίζει να ξανασχοληθώ. Επαναλαμβανόμενο και κουραστικό από ένα σημείο, απλά πήγαινα και πήγαινα για να δω το τέλος το οποίο το φανταζόμουν και ξενέρωσα ακόμα περισσότερο όταν επιβεβαιώθηκα. Κρίμα γιατί τουλάχιστον στο 1ο επεισόδιο φαινόταν πολλά υποσχόμενο.

Army Of Two: The Devil's Cartel
Το τερμάτισα στο hard σε συνεργασία με έναν φίλο. Πολλά προβλήματα στην κάλυψη που οδηγούν σε χαζούς θανάτους, αόρατοι τοίχοι προς περιοχές που απλά είναι ο συμπαίκτης, σημεία για interaction που αργούν να ενεργοποιηθούν. Από ένα σημείο και μετά καταντάει πολύ κουραστικό, εντελώς αγγαρεία σε φάση ''αφού φτάσαμε ως εδώ, ας πάμε μέχρι τέλους, να δούμε και τι γίνεται''. Γελοίο story, έχουμε ξεκληρίσει το μισό Μεξικό και στο τέλος γίνονται ευαισθητούληδες και κωλώνουν να σκοτώσουν απλά ΕΝΑΝ ακόμα. Αν μπείτε στον πειρασμό, καλύτερα ξαναπαίξτε το campaign οποιουδήποτε Gears Of War.

Tomb Raider
Υπερπαιχνιδάρα από τις λίγες. Μου άρεσε τόσο πολύ που το πήγα στο 100% και ήθελα και άλλο. Ακόμα και όταν τρέχεις τα side-quests, δεν έχεις την αίσθηση ότι κάνεις αγγαρεία. Μακάρι και το επόμενο να βαδίζει στα ίδια χνάρια.

F1 2013
Ξεκίνησα το career, έβγαλα μια σεζόν με Toro Rosso και ξεκίνησα 2η σεζόν με Lotus. Πάνω που άρχισε να αποκτάει ενδιαφέρον προέκυψαν κάποια bugs που κάνουν τη συνέχιση ανυπόφορη. Το online κλασσικά είναι γεμάτο μακελάρηδες, οπότε delete και πάμε παρακάτω.
edit. Δεν κρατήθηκα. Έχασα έναν αγώνα εξαιτίας ενός bug και συνεχίζω. Η οδήγηση είναι ωραία, οι πίστες και γ@μώ, οπότε ήταν δύσκολο που το παράτησα για λίγο.

Dishonored
Το τελείωσα μία φορά, στο Hard και έβγαλα το High Chaos ending. Είναι παιχνίδι που άνετα το ξαναπαίζεις, αυτήν τη φορά με λιγότερο χάος. Υπήρξαν σημεία που ήταν αρκετά δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος. Θα δοκιμάσω ένα ακόμα playthrough και βλέπουμε. Σίγουρα δεν είναι για διαγραφή.

Diablo III: Reaper Of Souls
Τερμάτισα το campaign, 70άρισα και τώρα κυνηγάω τα 500 bounties. Έχω καμιά 300αριά.
Τελευταία επεξεργασία από RiderSoMysterious και 30 Δεκ 2015, 12:47, έχει επεξεργασθεί 10 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Maxus » 02 Μαρ 2015, 15:51

Πολύ ωραια ιδεα Roronoa.Δεν τα αρχισα ολα το 15 αλλα ολα τα τελειωσα το 15.Λοιπον εχουμε και λεμε:

GTA V (9.5)
Ευχαριστηθηκα GTA μετα απο καιρο,o λογος ειναι οτι το ΙV δεν με τρελανε,ειδικα το στορυ.
Το V ισως ειναι το καλυτερο που εχει βγει.Χαρακτηρες,στορυ,gameplay ολα φοβερα.
Η Rockstar αργησε αλλα μας εδωσε ενα ολοκληρωμενο game σταθμο για την σειρα και το ειδος.
Με τα online Heist ο βαθμος θα παει 10 ανετα.

Wolf Among Us (7)
Aρκετα καλο και ενδιαφερον game.H γνωστη πια συνταγη της Τelltale,αυτη τη φορά βασισμενο σε ενα comic που δεν γνωριζα.Ωραιο στορυ και dark ατμοσφαιρα.Απλα θα το ηθελα πιο πολυ adventure αποτι ηταν.Σε καποιες φασεις ενιωθα οτι παραηταν γραμμικό οτι επιλογη και να εκανες.

Walking Dead season 2 (7)
Στη δευτερη σεζον νιωθω οτι κατι ελειπε που θα το απογειωσει.Χειροτερο στορυ απο το πρωτο αλλα παρολαυτα ωραια εμπειρια και must για τους φανς της Τelltale.

Assassin Creed IV Black Flag (7)
To ειχα αφησει καιρο και ειπα να το τελειωσω.Ενω σου δινει εναν τεραστιο κοσμο να εξερευνησεις δυστυχως η εμπειρια καντανταει επαναλαμβανομενη και κουραστικη.Σαν να ειναι ενα μεγαλο expansion του 3.Ετσι παρατησα το ψαξιμο και εκανα το στορυ το οποιο το βρηκα πολυ αδυναμο σε σχεση με ολα τα αλλα ΑC.

Dragon Age:Inquisition (110 ωρες) (8)
Ok εδω ελιωσα,νομιζω οτι εκανα τα παντα ή σχεδον τα παντα.Ευτυχως ακουσαν τους φανς και το παιχνιδι ειναι κοντα στο πρωτο και οχι σαν το 2...
Δεν εφτασε το Οrigins αλλα και παλι ειναι ενα πολυ καλο RPG.Mακαρι να δουμε και αλλα τετοια παιχνιδια.Νομιζω οτι αν ειχε καλυτερα sidequests,με καλυτερο στορυ και φαντασια θα μιλουσαμε για αριστουργημα.

Κingdom Of Amulur:Reckoning (70 ωρες) (8)
Και εδω ελιωσα..Αρκετα καλο στορυ και πολλα καλα sidequest.Γενικά ενα πολυ καλο Rpg και ειναι κριμα που δεν θα δουμε συνεχεια.

Gears Of War (8)
Eιχα παιξει παλιοτερα το 2 που μου αρεσε πολυ οποτε ειπα να τελειωσω και το πρωτο.
Πολυ ωραιο gameplay και οι μηχανισμοι του νομιζω εφεραν νεα στανταρ στα 3rd person shooters.
Στα αρνητικά θα βαλω την διαρκεια μιας και τα τα 4,5 chapter μου φανηκαν λιγα.Ηθελα και αλλο...
Σιγουρα εχει μπει και το 3 στη λιστα για να παιξω.
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 06 Μαρ 2015, 14:19

Για να τερματίσω ένα παιχνίδι εγώ, πρέπει να γίνει η Αποκάλυψη. xD Τελείωσα πρόσφατα το Dying Light και το Ceville.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 22 Μάιος 2015, 22:22

bump!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσίευσηαπό Nik- » 22 Μάιος 2015, 23:43

- Watch Dogs
- Dragon Age:Inquisition
- Infamous Second son
- infamous First Light,
- Assassins Creed Rogue
- Assassins Creed Unity
- Assassins Creed chronicles china + αρκετα παιχνιδια για το ps vita

εχωντας λιωσει ολα τα Assassins creed πανω απο μια φορα,το χειροτερο για μενα με διαφορα ειναι to assassins Creed Rogue!

τους επομενους μηνες αναμενω το batman arkham Knight , Assassins Creed syndicate , Ucharted 4
Άβαταρ μέλους
Nik-

Δημοσιευσεις : 11

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB