Οι ταμπέλες μπαίνουν από μόνες τους. Όταν συστηματικά συγκεκριμένα άτομα κάνουν τα στραβά μάτια σε ό,τι έχει να κάνει με την Sony και είναι έτοιμοι μόλις ανακοινωθεί κάτι σχετικό με την MS ή ακόμα και την Nintendo να μπουν να γράψουν κάτι αρνητικό (και πολλές φορές αναληθές για να γεμίσουν το εγώ τους), προφανώς δεν μου αρέσουν αυτά τα σχόλια και θα πατήσω dislike. Όταν θεωρώ ότι κάποιο σχόλιο λέει κάτι λάθος είναι δικαίωμά μου να το καταψηφίσω.
Άραγε πόσες φορές σου έχω κάνει like, αλλά και στον bigdaddy όταν είπατε κάτι με το οποίο συμφωνούσα. Προφανώς αυτά δεν τα βλέπετε, όπως δεν βλέπετε ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν πολλά από όσα σχολιάζει ο Μανώλης, βλ. το άρθρο για το DLC του Forza Horizon 2. Αμα νομίζεις "φίλε" κακάσι ότι και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που πατήσαμε dislike στα απαράδεκτα σχόλια του Μανώλη είμαστε προβληματικοί, μάλλον εσύ είσαι ο προβληματικός.
EDIT: Δεν κυνηγάω ποτέ ένα άτομο, ό,τι βλέπω το ψηφίζω. Αυτό μας έλειπε να χαραμίζαμε το χρόνο μας για τέτοιες αηδίες.
ΕDIT 2: "σε άρθρα που δεν σε αφορούν" Το τερμάτησες αδερφέ. Μπήκες και εσύ στην λίστα των ατόμων που προφανέστατα δεν παίρνουν από λόγια, οπότε και θα σταματήσω να σου δίνω σημασία.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 16:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Οπότε επικρίνουμε τα άτομα που επιτίθενται στη ms η στη ninty αλλά επικροτούμε αυτούς που επιτίθενται στη Sony. Οπότε ποια η διαφορά των με και των δε. Ποια η διαφορά του devilspawn με τον bigdaddy. Γιατί μόνο ο bigdaddy και αυτοί που είναι με το μέρος της sony την πληρώνουν? Έχει πει κανείς τίποτα σε άλλους ότι παρεκτρέπονται, έχουν απειληθεί άτομα και συμπεριφορές για ban πέραν αυτών που υποστηρίζουν τη Sony? Εγώ αυτό το βλέπω σαν τσαλιμάκια και παιχνιδάκια μεταξύ των fanboy. Συμφωνώ εν μέρει αλλά διαφωνώ στο ότι κάποιους τους αντιμετωπίζετε αλλιώς και κάποιους άλλους τελείως διαφορετικά. Και αν δε σου αρέσει κάποιο σχόλιο σκοπός των comments και των ψήφων είναι να καταψηφίσεις και να σχολιάσεις. Αλλά δε γίνεται να μη συμφωνείς μαζί μου όταν εγώ έχω σχολιάσει πάνω κάτω το ίδιο με άλλους 5 και το dislike να το παίρνω εγώ που δεν με συμπαθείς. Αυτή είναι η διαφορά. Γιατί σε ένα θέμα της sony και του psn (το άρθρο που λέγαμε ότι δε σε ενδιαφέρει) αρνητική ψήφο παίρνουν μόνο κάποιοι για εσένα τυχεροί.
Τώρα το πόσες φορές μου έχεις κάνει like δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα κατέβω σε εκλογές για να κοιτάξω τη δύναμη μου και ούτε θέλω να ψάχνω ποιους δεν αρέσει η άποψη μου και να το αλλάξω. Εγώ αυτό που έχω να το πω θα το πω παρει like ή dislike. Και εξαιτίας αυτού είμαι ένας από αυτούς που τα λέει χύμα και εδώ μέσα. Και εγώ σου έχω κάνει like. Αλλά αν δεις καλύτερα τα like dislike τα ονόματα μπαίνουν με τη σειρά που τα βάζει ο καθένας. Για δες από εχθές που έγινε όλο αυτό σε πόσα έχεις βάλει το όνομά σου τελευταία στιγμή. Και σε δικά μου.
Τώρα στο θέμα του Μανώλη νομίζω ότι έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου και ίσως σας βάζω στο ίδιο το καλάθι μερικούς εδώ μέσα με τον Μανώλη. Και στην τελική και εγώ στη θέση του αν έβλεπα τέτοια συμπεριφορά το ίδιο τρελιτσα θα το έπαιζα. Δεν έχω πει ότι δεν φταίει και ο Μανώλης. Αλλά όπως είπα στην αρχή δεν γίνεται να φταίει μόνο ο Μανώλης. Και αν έχεις πρόβλημα με τον Μανώλη και όλα όσα γράφει κάνεις αυτό που είπε ο Νικήτας αγνοείς. Αλλά με τα dislike και τις επιθέσεις μέσω σχολίων αυτό συνεχίζεται και έχουμε ένα άρθρο ανήμερα πρωτοχρονιάς μέσα στη χολή και στην κακία κυρίως από τους δύο σας. Δε θα πω φταίει ο Μανώλης φταις όμως και εσύ στο συγκεκριμένο θέμα. Γιατί είσαι και συντάκτης.
Edit: Σε άρθρα για sony psn όπου δεν υπάρχει συμμετοχή σου με σχόλιο και υπάρχει dislike σε άτομα που επαναλαμβανόμενα τους καταψηφίζεις, ναι εμένα μου φαίνεται για κυνήγι. "Α ο bigdaddy έκανε ένα σχόλιο στα προβλήματα του psn για να δω τι μαλακία έγραψε. Τσιμπα και ενα dislike για να τα χαίρεσαι."
Edit: Βεβαίως σε άρθρα που δε σε αφορούν. Γιατί το να κάθεσαι και να βάζεις dislike σε σχόλια για ειδήσεις της Sony που όπως έχω δει την φτυαρίζεις κατά καιρούς χωρίς να σε αφορά η εν λόγω είδηση νομίζω είναι ορισμός του fanboy. Εκτός και αν δεν στο έχουν πει ότι δείχνεις ότι μισείς λίγο τη Sony. Σημασία δεν μου έδινες καθόλου από το πρώτο pm που σου είχα πει συγνώμη για μια συμπεριφορά μου, όταν είχα πρώτο έρθει στο site και ειχα εμπλακεί σε τσακωμό με bigdaddy και kokouman και το πρώτο πράγμα που μου είπες ήταν να προσέχω από άτομα σαν τον bigdaddy και τους ομοίους του όταν ο bigdaddy δέχονταν άδικη επίθεση από άλλο συντάκτη. Τι σταματας να μου δίνεις σημασία και πράσινα άλογα μου λες.
Τώρα το πόσες φορές μου έχεις κάνει like δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα κατέβω σε εκλογές για να κοιτάξω τη δύναμη μου και ούτε θέλω να ψάχνω ποιους δεν αρέσει η άποψη μου και να το αλλάξω. Εγώ αυτό που έχω να το πω θα το πω παρει like ή dislike. Και εξαιτίας αυτού είμαι ένας από αυτούς που τα λέει χύμα και εδώ μέσα. Και εγώ σου έχω κάνει like. Αλλά αν δεις καλύτερα τα like dislike τα ονόματα μπαίνουν με τη σειρά που τα βάζει ο καθένας. Για δες από εχθές που έγινε όλο αυτό σε πόσα έχεις βάλει το όνομά σου τελευταία στιγμή. Και σε δικά μου.
Τώρα στο θέμα του Μανώλη νομίζω ότι έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου και ίσως σας βάζω στο ίδιο το καλάθι μερικούς εδώ μέσα με τον Μανώλη. Και στην τελική και εγώ στη θέση του αν έβλεπα τέτοια συμπεριφορά το ίδιο τρελιτσα θα το έπαιζα. Δεν έχω πει ότι δεν φταίει και ο Μανώλης. Αλλά όπως είπα στην αρχή δεν γίνεται να φταίει μόνο ο Μανώλης. Και αν έχεις πρόβλημα με τον Μανώλη και όλα όσα γράφει κάνεις αυτό που είπε ο Νικήτας αγνοείς. Αλλά με τα dislike και τις επιθέσεις μέσω σχολίων αυτό συνεχίζεται και έχουμε ένα άρθρο ανήμερα πρωτοχρονιάς μέσα στη χολή και στην κακία κυρίως από τους δύο σας. Δε θα πω φταίει ο Μανώλης φταις όμως και εσύ στο συγκεκριμένο θέμα. Γιατί είσαι και συντάκτης.
Edit: Σε άρθρα για sony psn όπου δεν υπάρχει συμμετοχή σου με σχόλιο και υπάρχει dislike σε άτομα που επαναλαμβανόμενα τους καταψηφίζεις, ναι εμένα μου φαίνεται για κυνήγι. "Α ο bigdaddy έκανε ένα σχόλιο στα προβλήματα του psn για να δω τι μαλακία έγραψε. Τσιμπα και ενα dislike για να τα χαίρεσαι."
Edit: Βεβαίως σε άρθρα που δε σε αφορούν. Γιατί το να κάθεσαι και να βάζεις dislike σε σχόλια για ειδήσεις της Sony που όπως έχω δει την φτυαρίζεις κατά καιρούς χωρίς να σε αφορά η εν λόγω είδηση νομίζω είναι ορισμός του fanboy. Εκτός και αν δεν στο έχουν πει ότι δείχνεις ότι μισείς λίγο τη Sony. Σημασία δεν μου έδινες καθόλου από το πρώτο pm που σου είχα πει συγνώμη για μια συμπεριφορά μου, όταν είχα πρώτο έρθει στο site και ειχα εμπλακεί σε τσακωμό με bigdaddy και kokouman και το πρώτο πράγμα που μου είπες ήταν να προσέχω από άτομα σαν τον bigdaddy και τους ομοίους του όταν ο bigdaddy δέχονταν άδικη επίθεση από άλλο συντάκτη. Τι σταματας να μου δίνεις σημασία και πράσινα άλογα μου λες.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Τελικά μήπως φταίει και ο Μανώλης? Σοκαρίστηκα που είπες επιτέλους και κάτι λογικό. Τον devilspawn τον ξέρω προσωπικά, αν είσαι αντικειμενικός θα ξέρεις/θυμάσαι ότι μόνο όταν κάποιος από τους γνωστους έχει αρχίσει το γνωστό του τροπάριο έχει σχολιάσει κάτι "σόκιν". Άλλες φορές του έχω μιλήσει ότι το τάδε σχόλιό του ήταν προσβλητικό και δεν θα έπρεπε να το είχε γράψει, επί άλλες περιπτώσεις του έχω δώσει like είτε γιατί αποτέλεσε καλό αντίδοτο στα 3-4 τρόλλς από πάνω είτε γιατί εκφράστηκε με επιχειρήματα. Νομίζω είσαι έξυπνος άνθρωπος και καταλαβαίνεις γιατί έχει γίνει θέμα με τον bigdaddy (το οποίο ξεκίνησε από το ban που έφαγε το οποίο δεν αποφάσισα εγώ, αλλά η διοίκηση του site επί της οποίας εγώ δεν εχω λόγο) και όχι με τον devilspawn. Αν σε κάποια φάση ο devilspawn και ο κάθε devilspawn γίνει επικίνδυνος χωρίς λόγο, πίστεψέ με θα έχει παρόμοια αντιμετώπιση από την κοινότητα.
Δεν μπορείς να είσαι σοβαρός όταν βλέπεις χολή και από την δική μου μεριά στο εν λόγω άρθρο. Αν το πιστεύεις αυτό πραγματικά, θεωρώ ότι και τα υπόλοιπα μέλη του site θα πρέπει να δουν που στέκεσαι επί του θέματος.
Πάντως αυτό με το "άρθρα που δεν σε αφορούν" σου ξαναλέω ότι δεν στέκει. Μου λες ότι δείχνω ότι μισώ την Sony, εταιρεία που υποστήριζα (και υποστηρίζω εκεί που πρέπει) επί χρόνια ολόκληρα πριν προτιμήσω Xbox. Δεν με ξέρεις προσωπικά, μην μιλας για πράγματα που αγνοείς. Επομένως ξαναλέω ότι για εμένα δεν υπάρχουν άρθρα που δεν με αφορούν γιατί είμαι gamer και όχι PS ή Xbox fan. Η δικιά σου απουσία όμως από συγκεκριμένα άρθρα υποδηλώνει κάτι, αλλά επειδή εγώ εχω ένα άλφα επίπεδο δεν θα κάτσω να σε χαρακτηρίσω fanboy.
Ξαναλέω ότι δεν κυνηγάω άτομα, απλά μπαίνω σε άρθρα τα οποία διαβάζω γιατί με ενδιαφέρουν και έπειτα διαβάζω τα σχόλια. Αν κάτι μου αρέσει του δίνω like, αν όχι, dislike. Τόσο απλό.
Δεν μπορείς να είσαι σοβαρός όταν βλέπεις χολή και από την δική μου μεριά στο εν λόγω άρθρο. Αν το πιστεύεις αυτό πραγματικά, θεωρώ ότι και τα υπόλοιπα μέλη του site θα πρέπει να δουν που στέκεσαι επί του θέματος.
Πάντως αυτό με το "άρθρα που δεν σε αφορούν" σου ξαναλέω ότι δεν στέκει. Μου λες ότι δείχνω ότι μισώ την Sony, εταιρεία που υποστήριζα (και υποστηρίζω εκεί που πρέπει) επί χρόνια ολόκληρα πριν προτιμήσω Xbox. Δεν με ξέρεις προσωπικά, μην μιλας για πράγματα που αγνοείς. Επομένως ξαναλέω ότι για εμένα δεν υπάρχουν άρθρα που δεν με αφορούν γιατί είμαι gamer και όχι PS ή Xbox fan. Η δικιά σου απουσία όμως από συγκεκριμένα άρθρα υποδηλώνει κάτι, αλλά επειδή εγώ εχω ένα άλφα επίπεδο δεν θα κάτσω να σε χαρακτηρίσω fanboy.
Ξαναλέω ότι δεν κυνηγάω άτομα, απλά μπαίνω σε άρθρα τα οποία διαβάζω γιατί με ενδιαφέρουν και έπειτα διαβάζω τα σχόλια. Αν κάτι μου αρέσει του δίνω like, αν όχι, dislike. Τόσο απλό.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
Δε θυμάμαι το περιστατικό που λες με το σοκιν, αλλά εγώ βλέπω εδώ και καιρό έναν devilspawn ελεύθερο στο να λέει ότι θέλει (να βρίζει καταναλωτές της Sony) και να παίρνει τα dislike από τους fan της sony και ο πρώτος fan της sony που θα του την πει να παίρνει τα dislike από κάποιους στη συντακτική ομάδα. Δες παράδειγμα το άρθρο με τις πέτρες. Και το γεγονός ότι ο Devilspawn είναι και γνωστός σου το κάνει ακόμα χειρότερο γιατί εγώ πολύ απλά σκέφτομαι σε συνδυασμό με το τελευταίο παράδειγμα ότι δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά και ο συγκεκριμένος έχει την εύνοια των συντακτών. Και διόρθωσε με αλλά το τελευταίο διάστημα απ'όταν έχω έρθει έχω δει να την πληρώνουν άτομα όπως ο Amiga και ο BigDaddy, ας βάλουμε μέσα και το ότι και ο TomTom αν συνεχίσει έτσι δεν θα τον έχουμε για πολύ στο site, οι οποίοι τους λες ότι υποστηρίζουν συγκεκριμένη παράταξη της βιομηχανίας (Sony). Αυτό δε δείχνει ότι συγκεκριμένη ομάδα ατόμων στιγματίζεται και αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τους υπόλοιπους; Εδώ με εμάς, που απλά είπα στον Παύλο πάνω κάτω αυτό που συζητάμε και τώρα, για την αδικία που βλέπω να υπάρχει όσον αφορά τη διαφορετική αντιμετώπιση μελών και να μάθουμε τι έγινε στο facebook incident, δεν με πλησίασες λέγοντας ότι έχουμε γίνει κολλητάρια με bigdaddy και tomtom και ζητάω το ban σου? Για εσένα δεν έχω στιγματιστεί και έχω μπει στη λίστα των ατόμων που δεν παίρνουν από λόγια και σταματάς να μου δίνεις σημασία; Οπότε γιατί εγώ να μην δω το γεγονός ότι σε άρθρο της sony χωρίς σχόλιο σου και δυο dislike ένα σε εμένα και ένα στο scott σαν "εκδίκηση".
Και όσον αφορά εμένα. Το θεωρώ λογικό από τη στιγμή που κύρια πλέον κονσόλα μου είναι το PS4 να συμμετέχω στα άρθρα που την αφορούν. Δεν μπαίνω επομένως ούτε για dislike ούτε για να χλευάσω άλλα σχόλια, σε άρθρα άλλων κονσολών και χωρίς μάλιστα να τις έχω ή να με αφορούν οι ειδήσεις τους, επειδή απλά ο Θεός μου έχει δώσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και αυτόματα με κάνει να μπορώ να μιλήσω για το οτιδήποτε έχοντας ή μη τις απαραίτητες γνώσεις. Οπότε ποιος ο λόγος να συμμετέχω σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζω δεν κατέχω. Αυτό με κάνει fanboy της Sony? Άποψή μου, στη βιομηχανία αυτή, ο όρος αυτός έχει δημιουργηθεί καθαρά εξαιτίας της οικονομικής ανικανότητας όλων των gamers να αγοράζουν σε κάθε γενιά όλες τις κονσόλες και pc, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν τελικά και κάπως φανατικά τη μια που έχουν. Δεν με βάζω σε αυτή την ομάδα. Και αυτό το φανατισμό πραγματικά πρώτη φορά εδώ μέσα το είδα. Real life real φίλοι δεν είναι έτσι. Ακόμα και κάποιοι από εδώ που παρουσιάζετε ως φανατικούς του κερατά σε συζητήσεις δεν τους έχω δει τόσο φανατικούς οπότε και έχω βγει στο συμπέρασμα ότι όλο αυτό συμβαίνει εδώ μέσα επειδή υπάρχει πάντα μια πλευρά που θα τσιγκλήσει. Ένας bigdaddy τη microsoft, ένας devilspawn τη sony, για τη ninty δεν έχω δει κάτι αν και βλέπω ότι δρα όπως η δημοκρατική αριστερά, πότε με τον έναν πότε με τον άλλον.
Και όσον αφορά εμένα. Το θεωρώ λογικό από τη στιγμή που κύρια πλέον κονσόλα μου είναι το PS4 να συμμετέχω στα άρθρα που την αφορούν. Δεν μπαίνω επομένως ούτε για dislike ούτε για να χλευάσω άλλα σχόλια, σε άρθρα άλλων κονσολών και χωρίς μάλιστα να τις έχω ή να με αφορούν οι ειδήσεις τους, επειδή απλά ο Θεός μου έχει δώσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και αυτόματα με κάνει να μπορώ να μιλήσω για το οτιδήποτε έχοντας ή μη τις απαραίτητες γνώσεις. Οπότε ποιος ο λόγος να συμμετέχω σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζω δεν κατέχω. Αυτό με κάνει fanboy της Sony? Άποψή μου, στη βιομηχανία αυτή, ο όρος αυτός έχει δημιουργηθεί καθαρά εξαιτίας της οικονομικής ανικανότητας όλων των gamers να αγοράζουν σε κάθε γενιά όλες τις κονσόλες και pc, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν τελικά και κάπως φανατικά τη μια που έχουν. Δεν με βάζω σε αυτή την ομάδα. Και αυτό το φανατισμό πραγματικά πρώτη φορά εδώ μέσα το είδα. Real life real φίλοι δεν είναι έτσι. Ακόμα και κάποιοι από εδώ που παρουσιάζετε ως φανατικούς του κερατά σε συζητήσεις δεν τους έχω δει τόσο φανατικούς οπότε και έχω βγει στο συμπέρασμα ότι όλο αυτό συμβαίνει εδώ μέσα επειδή υπάρχει πάντα μια πλευρά που θα τσιγκλήσει. Ένας bigdaddy τη microsoft, ένας devilspawn τη sony, για τη ninty δεν έχω δει κάτι αν και βλέπω ότι δρα όπως η δημοκρατική αριστερά, πότε με τον έναν πότε με τον άλλον.
-
Έχετε καταλάβει ότι τσακώνεστε για ένα κόκκινο δάχτυλο που δείχνει προς τα κάτω και σας προσθέτει ένα νούμερο σε ένα σχόλιο; Οι απόψεις δεν είναι αποδεκτές από όλους και είναι λογικό. Μπορεί κάποια σχόλια να ενοχλούν τους άλλους. Μπορεί κάποιος να μην "πηγαίνει" κάποιον άλλο. Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λογική πίσω από ένα dislike, bad luck. Εξάλλου ένα σχόλιο για να αποκρυφτεί (που και πάλι όποιος θέλει το διαβάζει), χρειάζεται 6 dislike παραπάνω από τα like. Δεν πιστεύω να σας κάνει τόσο κακό ένα dislike.
Καλώς ήρθατε στο internet.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Whitey έγραψε:Έχετε καταλάβει ότι τσακώνεστε για ένα κόκκινο δάχτυλο που δείχνει προς τα κάτω και σας προσθέτει ένα νούμερο σε ένα σχόλιο; Οι απόψεις δεν είναι αποδεκτές από όλους και είναι λογικό. Μπορεί κάποια σχόλια να ενοχλούν τους άλλους. Μπορεί κάποιος να μην "πηγαίνει" κάποιον άλλο. Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λογική πίσω από ένα dislike, bad luck. Εξάλλου ένα σχόλιο για να αποκρυφτεί (που και πάλι όποιος θέλει το διαβάζει), χρειάζεται 6 dislike παραπάνω από τα like. Δεν πιστεύω να σας κάνει τόσο κακό ένα dislike.
^
Twitch: twitch.tv/animapura
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
commenter έγραψε:Whitey έγραψε:Έχετε καταλάβει ότι τσακώνεστε για ένα κόκκινο δάχτυλο που δείχνει προς τα κάτω και σας προσθέτει ένα νούμερο σε ένα σχόλιο; Οι απόψεις δεν είναι αποδεκτές από όλους και είναι λογικό. Μπορεί κάποια σχόλια να ενοχλούν τους άλλους. Μπορεί κάποιος να μην "πηγαίνει" κάποιον άλλο. Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λογική πίσω από ένα dislike, bad luck. Εξάλλου ένα σχόλιο για να αποκρυφτεί (που και πάλι όποιος θέλει το διαβάζει), χρειάζεται 6 dislike παραπάνω από τα like. Δεν πιστεύω να σας κάνει τόσο κακό ένα dislike.
Θα συμφωνούσα αν υπήρχε η ίδια «χαλαρή» νοοτροπία και για τις βαθμολογίες... απλά νουμεράκια είναι και είναι δικαίωμά τους να τα βάζουν.
Έριξε κάποιος 0 στο Driveclub ή στο Halo; Bad luck, tough shit, deal with it. That's the internet for ya.
Όμως και εκεί είχε γίνει ο κακός χαμός, πέσανε bans κλπ κλπ...
Εκεί δεν κρίνεις μία άποψη αλλά ένα προϊόν. Επιπλέον, τα έχουμε πει ξανά αν δεν κάνω λάθος.. Πήραν σβάρνα πολλά και συγκεκριμένα προϊόντα. Έχουμε δει ανθρώπους να βαθμολογούν τίτλους που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και να μειώνουν άλλους με μηδενικά, αλλά δεν έγινε κάτι γιατί δεν ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Αν κάνω κάπου λάθος πείτε μου.

-
commenter έγραψε:Όπως άλλοι παίρνουν σβάρνα άρθρα για την Sony και τρολλάρουν, χωρίς να τους έχει προκαλέσει κανείς;
Το point μου είναι ότι υπάρχουν double standards και biases... τώρα αν δεν τα βλέπει κάποιος αυτά επειδή φοράει χρωματιστά γυαλιά, bad luck!
Βλέπουμε μόνο τα στραβά του BigDaddy, αλλά τα στραβά του "BigDaddy" του αντίπαλου στρατοπέδου δεν τα βλέπουμε και αυτό λέει πολλά... εκτός κι αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν το ελεύθερο να λειτουργούν ως αντίδοτο/αντίβαρο, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Το σχόλιο του DevilSpawn δεν έχει κατακριθεί από την κοινότητα και έχει αποκρυφτεί; Αυτή δεν είναι η σωστή λειτουργία των like/dislike; Το παράδειγμα που μου έφερες δείχνει πως το σύστημα λειτουργεί.

-
Έριξα μια ματιά στα σχόλια των δύο τελευταίων σελίδων και απλά αναρωτιέμαι γιατί κάποια άτομα κάθεστε ασχολείστε με κολλημένους ή άτομα τα οποία το παίζουν "δίκαιοι" εδώ στο site, αλλά από facebook γενικότερα ρίχνουν θάψιμο. Στα 5' που χαλάτε για να γράψετε αυτά τα τεράστια σχόλια, μπορείτε να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό.
Άτομα εδώ στην Ελλάδα που ασχολούνται με το gaming σε social μορφή και νομίζουν ότι είναι guru ή γενικά νομίζουν ότι είναι κάποιοι δυστυχώς υπάρχουν. Κομπλεξάρες όπως έχω γράψει και παλιότερα υπάρχουν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει για τον καθένα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει τα κότσια να το κάνει δημόσια όπου θα μπορεί να το δει ο άλλος ή ακόμα να του μιλήσει στα ίσα. Μόνο σπόντες και από αυτές έχουμε χορτάσει. Οπότε τι κάθεστε όλοι και χαλιέστε μεταξύ σας και γράφετε κατεβατά; Αφού ξέρουμε τι γίνεται πίσω από την οθόνη, οπότε δεν οδηγεί κάπου αυτό.
Άτομα εδώ στην Ελλάδα που ασχολούνται με το gaming σε social μορφή και νομίζουν ότι είναι guru ή γενικά νομίζουν ότι είναι κάποιοι δυστυχώς υπάρχουν. Κομπλεξάρες όπως έχω γράψει και παλιότερα υπάρχουν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει για τον καθένα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει τα κότσια να το κάνει δημόσια όπου θα μπορεί να το δει ο άλλος ή ακόμα να του μιλήσει στα ίσα. Μόνο σπόντες και από αυτές έχουμε χορτάσει. Οπότε τι κάθεστε όλοι και χαλιέστε μεταξύ σας και γράφετε κατεβατά; Αφού ξέρουμε τι γίνεται πίσω από την οθόνη, οπότε δεν οδηγεί κάπου αυτό.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Whitey έγραψε:Έχετε καταλάβει ότι τσακώνεστε για ένα κόκκινο δάχτυλο που δείχνει προς τα κάτω και σας προσθέτει ένα νούμερο σε ένα σχόλιο; Οι απόψεις δεν είναι αποδεκτές από όλους και είναι λογικό. Μπορεί κάποια σχόλια να ενοχλούν τους άλλους. Μπορεί κάποιος να μην "πηγαίνει" κάποιον άλλο. Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λογική πίσω από ένα dislike, bad luck. Εξάλλου ένα σχόλιο για να αποκρυφτεί (που και πάλι όποιος θέλει το διαβάζει), χρειάζεται 6 dislike παραπάνω από τα like. Δεν πιστεύω να σας κάνει τόσο κακό ένα dislike.
Οπότε καλά έκανε ο kopritis13 που έβαλε σε όλα τα σχόλια σε καμία δεκαριά ειδήσεις dislike. Και ότι κακώς μας απασχολεί. Ότι κάποιοι δεν ψηφίζουν σύμφωνα με τις απόψεις αλλά με την απέχθεια τους σε συγκεκριμένα άτομα, είναι μέσα στην ορθή χρήση. Άρα ελεύθερα μπορούμε να αναζητήσουμε θαμμένα άρθρα και να αρχίσουμε να μαυρίζουμε. Ότι από εδώ και πέρα όπου βλέπει κάποιος τον devilspawn τον bigdaddy τον anima τον whitey τον Πέππα τον Παπαπαύλου κλπ κλπ να ποστάρουν το οτιδήποτε και δεν τους χωνεύει να τους κάνει άνετα dislike. Και δε θα γίνει θέμα. Και ότι δε θα υπήρχε πρόβλημα. Να ξεκινήσει δηλαδή να το κάνει ο bigdaddy και δε θα φάει και δεύτερο ban. Και μετά είναι και αυτό που ανέφερε ο commenter.
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες