Από τις βαθμολογίες παιχνιδιών πίστεψε με commenter δε φαίνεται αυτό. Φαίνονται ένα σωρό άλλα πράγματα για τον ίδιο τον χρήστη παρά οι όποιες αντιπαθειες συμπαθειες σε κάποια εταιρεία και κάποια game. Αλλά στο site οι περισσότεροι ενδιαφέρονται μόνο να εντυπωσιάσουν μόνο με τα σχόλια τους και όχι για το πως φαίνονται στους υπόλοιπους χρήστες με κάποιες κινήσεις τους. Γενικά θεωρώ πως η κοινότητα εδώ μέσα δεν είναι αρκετά "ώριμη" διαδικτυακά. Και δε χρειάζεται να το πάρουν κάποιοι αρνητικά. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται πολλά εργαλεία του site με αρνητικό τρόπο. Τι ωριμότητα μέλους διακρίνεις εσύ για παράδειγμα όταν ξέρεις και όταν μας λες ότι κάποιοι σε βαθμολογούν αρνητικά γιατί απλά δε σε χωνεύουν. Αυτό είναι το πρόβλημα παντού στο site. Για αυτό δεν πρόκειται να δουλέψει το thumbs up /down για αυτό δεν πρόκειται να δουλέψουν οι βαθμολογίες.
Παύλο δε ξέρω γιατί το επαναλαμβάνεις συνέχεια, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει πουθενά κάποιος να κατηγορεί το ίδιο το site για τα όποια ατοπήματα μελών της συντακτικής ομάδας του site ή τις όποιες λογομαχίες τους με άλλα μέλη. Το ότι ο animapura τσακώθηκε για παράδειγμα με τον bigdaddy δεν ακυρώνει το site. Και σίγουρα δεν αφορά και το σύνολο του site αλλά και αυτό με κάποιο όριο (πχ όταν κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη άλλων και καθαρά κοροϊδευτικά). Βέβαια την ευθύνη ίσως να την παίρνει ο υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας που δεν ξέρω ποιος είναι αλλά και πάλι όχι το site.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
commenter έγραψε:
Δεν παίρνω τίποτα στα σοβαρά όπως είδες. Γι' αυτό δεν χολοσκάω με τα dislikes, ούτε ζήτησα να αφαιρεθούν.
Είναι για γέλια να βλέπεις ας πούμε dislikes στα παρακάτω: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/Microsoft-%CE%89%CF%81%CE%B8%CE%B5-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-gaming-%CF%83%CF%84%CE%B1-Windows/27525.html?comall=1#comment168094
Είναι όντως για γέλια.Κάναμε χαβαλέ ο ένας στον άλλο και κάποιοι μας έριξαν dislikes.Από την άλλη μπορεί να είναι μέρος αυτού του χαβαλέ και τα dislikes.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ για αυτό και δεν με ενοχλεί καθόλου.
Ισως μια λύση θα ήταν να φένεται το username αυτού που κάνει dislike ή like.
-
zerocool7545 - Δημοσιευσεις : 14
Kakashi, οφείλω να το τονίσω γιατί αρκετοί τα μπερδεύουν στο μυαλό τους και επειδή έχω πάρει διάφορα μηνύματα σε site και facebook, θέλω να είμαστε ΟΚ. Κι εγώ έχω βγει εκτός εαυτού (μαλακία μου), αλλά από αυτό δεν μπορεί να παίρνει η μπάλα τους πάντες. Προσπαθώ μονίμως να λύνω τα όποια θέματα και να μην φτάνω στα άκρα, αλλά ορισμένες στιγμές δεν υπάρχει λύση...
Anyway, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα λυθούν κι αυτά τα τυπικά. Τετάρτη υπάρχει meeting των υπευθύνων του site, οπότε εκεί θα τα δούμε όλα αυτά τα των λειτουργιών.
Anyway, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα λυθούν κι αυτά τα τυπικά. Τετάρτη υπάρχει meeting των υπευθύνων του site, οπότε εκεί θα τα δούμε όλα αυτά τα των λειτουργιών.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Λογικό είναι να τα ακούς εσύ περισσότερο αλλά σίγουρα δε στιγματίζεται το site ούτε και εσύ. Υπάρχουν ευθύνες σε άτομα ναι, αλλά όχι να βάλουμε στο στόχαστρο γενικά το site.
Εμένα άποψη μου πάντως είναι να μπει κάποιος υπεύθυνος επιτήρησης σχολίων του site που καλύτερα θα είναι να ήταν και άσχετος με videogames. Γιατί αυτό που βλέπω εγώ από τότε που συμμετέχω ενεργά στο site είναι ότι τιμωρούνται κάποιοι και όχι όλοι. Βλέπεις σχόλια κάποιου fan του ενός και από κάτω άμεσες διαταγές συμμόρφωσης και σε άλλους όχι. Τιμωρούνται μέλη και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να έπρεπε να τιμωρούνται και συντάκτες. Ξέρω ότι με αυτό ίσως θυμώσω πολλούς εξαυτών αλλά παιδιά η αλήθεια είναι αυτή. Ξέρω για παράδειγμα ότι ο bigdaddy έφαγε ban για δυο βαθμολογίες δε ξέρω όμως τι έχει γίνει με το facebook incident. Ξέρω επίσης ότι ο tomtom δέχτηκε έμμεσα απειλή για ban σε σχόλιο που έχει κάνει δε ξέρω όμως γιατί δεν έγινε κάτι με αυτούς που κοροϊδεύουν τους ανορθογραφους. Όταν αφήνουμε να αιωρούνται όλα αυτά δε νομίζω να διορθωθεί κάτι. Γενικά βλέπω έναν αρνητισμό, μια κακία και γενικά στοιχεία κάπως τρομακτικά για ένα τέτοιο site. Ώρες ώρες νιώθω πως στα σχόλια διαβάζω facebook comments σε πολιτική είδηση στο newsit.
Εμένα άποψη μου πάντως είναι να μπει κάποιος υπεύθυνος επιτήρησης σχολίων του site που καλύτερα θα είναι να ήταν και άσχετος με videogames. Γιατί αυτό που βλέπω εγώ από τότε που συμμετέχω ενεργά στο site είναι ότι τιμωρούνται κάποιοι και όχι όλοι. Βλέπεις σχόλια κάποιου fan του ενός και από κάτω άμεσες διαταγές συμμόρφωσης και σε άλλους όχι. Τιμωρούνται μέλη και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να έπρεπε να τιμωρούνται και συντάκτες. Ξέρω ότι με αυτό ίσως θυμώσω πολλούς εξαυτών αλλά παιδιά η αλήθεια είναι αυτή. Ξέρω για παράδειγμα ότι ο bigdaddy έφαγε ban για δυο βαθμολογίες δε ξέρω όμως τι έχει γίνει με το facebook incident. Ξέρω επίσης ότι ο tomtom δέχτηκε έμμεσα απειλή για ban σε σχόλιο που έχει κάνει δε ξέρω όμως γιατί δεν έγινε κάτι με αυτούς που κοροϊδεύουν τους ανορθογραφους. Όταν αφήνουμε να αιωρούνται όλα αυτά δε νομίζω να διορθωθεί κάτι. Γενικά βλέπω έναν αρνητισμό, μια κακία και γενικά στοιχεία κάπως τρομακτικά για ένα τέτοιο site. Ώρες ώρες νιώθω πως στα σχόλια διαβάζω facebook comments σε πολιτική είδηση στο newsit.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Είχα πει στον εαυτό μου να μην ξανασχολιάσει επι τέτοιων θεμάτων γιατί κάθε φορά φαίνεται ότι μιλάμε στον τοίχο.
Ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν πόδι από την κοινότητά μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από την αποχώρηση συγκεκριμένων ατόμων, η εικόνα του site έγινε 20 φορές καλύτερη. Ήταν τόσο καλή που ορισμένες φορές παραλίγο να μπω και εγώ στην συζήτηση, κάτι που απέφευγα αυστηρά για να μην δεχθώ κριτική από τα κακόβουλα άτομα της κοινότητας αυτής.
Το γεγονός ότι ο Ντάκος και ο κάθε Ντάκος θέλει να τα λεει έξω από τα δόντια για μερικούς, αυτόματα μεταφράζεται σε επιθετική συμπεριφορά και απειλές για ban. Σοβαρά τώρα? Μάλλον ναι κρίνοντας από το ποσό των ποστς που θίγουν το ίδιο ζήτημα ξανά και ξανά. Το αστείο είναι ότι μερικοί δεν κρίνετε τον εαυτό σας παρά μόνο τον συντάκτη, αυτός έχει μόνο το βάρος προφανώς για εσάς. Αυτός μόνο πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά και εσεις όπως θέλετε. Σκιαγραφείτε ένα προφίλ ενός ατόμου, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς μας προσωπικά.
Τότε που είχε γίνει ένα θέμα μεταξύ Ντάκου και bigdaddy, η συμπεριφορά του πρώτου δεν ήταν καθόλου καλή εως απαράδεκτη, αλλά κάτι που έχει πάρει το αυτί μου για κόλπα στο facebook με κάνουν και γελάω αφού στην τελική όλοι δημόσια σχολιάζουμε, επομένως το "με κορόιδεψε στο facebook" μάλλον θα πρέπει να σας κάνει να αναρωτειθείτε οι ίδιοι τι γράψατε, σχόλιο που νομίζω έκανε ο Παναγιώτης κάποια ποστς πιο πριν επί του παρόντος νήματος.
Πρέπει να ξεκολήσετε λίγο από αυτόν τον φαρισαϊσμό και να μην απαιτείται συνέχεια. Συγνώμη ειλικρινά αν έθιξα κάποιον και αν κούρασα με το ποστ αυτό.
Ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν πόδι από την κοινότητά μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από την αποχώρηση συγκεκριμένων ατόμων, η εικόνα του site έγινε 20 φορές καλύτερη. Ήταν τόσο καλή που ορισμένες φορές παραλίγο να μπω και εγώ στην συζήτηση, κάτι που απέφευγα αυστηρά για να μην δεχθώ κριτική από τα κακόβουλα άτομα της κοινότητας αυτής.
Το γεγονός ότι ο Ντάκος και ο κάθε Ντάκος θέλει να τα λεει έξω από τα δόντια για μερικούς, αυτόματα μεταφράζεται σε επιθετική συμπεριφορά και απειλές για ban. Σοβαρά τώρα? Μάλλον ναι κρίνοντας από το ποσό των ποστς που θίγουν το ίδιο ζήτημα ξανά και ξανά. Το αστείο είναι ότι μερικοί δεν κρίνετε τον εαυτό σας παρά μόνο τον συντάκτη, αυτός έχει μόνο το βάρος προφανώς για εσάς. Αυτός μόνο πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά και εσεις όπως θέλετε. Σκιαγραφείτε ένα προφίλ ενός ατόμου, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς μας προσωπικά.
Τότε που είχε γίνει ένα θέμα μεταξύ Ντάκου και bigdaddy, η συμπεριφορά του πρώτου δεν ήταν καθόλου καλή εως απαράδεκτη, αλλά κάτι που έχει πάρει το αυτί μου για κόλπα στο facebook με κάνουν και γελάω αφού στην τελική όλοι δημόσια σχολιάζουμε, επομένως το "με κορόιδεψε στο facebook" μάλλον θα πρέπει να σας κάνει να αναρωτειθείτε οι ίδιοι τι γράψατε, σχόλιο που νομίζω έκανε ο Παναγιώτης κάποια ποστς πιο πριν επί του παρόντος νήματος.
Πρέπει να ξεκολήσετε λίγο από αυτόν τον φαρισαϊσμό και να μην απαιτείται συνέχεια. Συγνώμη ειλικρινά αν έθιξα κάποιον και αν κούρασα με το ποστ αυτό.
-
UAVjammer - Δημοσιευσεις : 6
UAVjammer έγραψε:Είχα πει στον εαυτό μου να μην ξανασχολιάσει επι τέτοιων θεμάτων γιατί κάθε φορά φαίνεται ότι μιλάμε στον τοίχο.
Αν και καταλαβαίνω τι θες να πεις και σε κάποια σημεία συμφωνώ μαζί σου, δεν νομίζω ότι έχει νόημα η συνέχιση του θέματος όταν κάποια άτομα δεν καταλαβαίνουν. Σίγουρα πάντως δεν χρειάζομαι υπεράσπιση από κανέναν, ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
@UAVjammer Το να θέλουμε να πάρουν πόδι κάποιοι ώστε να γίνει καλύτερο το site θα ήταν δεκτό σε ένα παρεΐστικο forum όπου αυτοί που δεν μας κάνουν τρώνε ban. Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με μεγάλο ειδησεογραφικό gaming site είναι λογικό να μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι. Αλλά εδώ δεν μπορείς να λες ότι πρέπει να φύγουν κάποιοι. Βασικά και να φύγουν θα έρθουν άλλοι. Οπότε τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση. Βάζεις κανόνες που να ισχύουν για όλους. Γιατί κακά τα ψέμματα δεν νομίζω ότι σηκώνονται άτομα το πρωί είτε fan της sony είτε της microsoft είτε της nintendo και λένε ας προκαλέσουμε χαμό με τα σχόλια μας. Γιατί μόνο τέτοιες διαμάχες βλέπω εγώ ανάμεσα στα στρατόπεδα. Το ότι ο Ντάκος όπως είπες έχει το συνήθειο να τα λέει έξω από τα δόντια του δίνει ελαφρυντικό όταν μπορεί τα σχόλια του να εξαγριώσουν κάποιους? Δεν το βλέπω εγώ έτσι ρε παιδιά. Αντί να γίνεται υγιής συζήτηση μεταξύ μελών σε διάφορες ειδήσεις πάντα καταλήγει από τη μία ή την άλλη πλευρά σε τσακωμό. Και διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά στα περισσότερα site η παρέμβαση των συντακτών χώρια του ότι δεν είναι ποτέ αρνητική επειδή υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί σε ένα site για να το κρίνουν αυτό και να λάβουν θέση ποτέ δεν παίρνουν θέση στο να τσακωθούν με κάποια μέλη της κοινότητας.
Γενικά όσο ευθύνη έχουν τα απλά μέλη άλλες τόσες έχουν και τα μέλη της συντακτικής ομαδας. Και πιστεύω ότι αν υπάρχει μια δίκαιη μεταχείριση όλων των μελών δε θα χρειαστεί να σκέφτεσαι ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν κάποια άτομα φύγουν από το site.
Γενικά όσο ευθύνη έχουν τα απλά μέλη άλλες τόσες έχουν και τα μέλη της συντακτικής ομαδας. Και πιστεύω ότι αν υπάρχει μια δίκαιη μεταχείριση όλων των μελών δε θα χρειαστεί να σκέφτεσαι ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν κάποια άτομα φύγουν από το site.
-
Σχετικά με τα ban γενικότερα, να ξέρετε ότι ποτέ δεν βασίζονται σε ένα μόνο περιστατικό.
Σχετικά με τα dislikes, προτείνω το εξής (αφού γίνουν φυσικά όσα teasάρει ο Παύλος): Agree/Disagree για τα κανονικά σχόλια και για το spam να υπάρχει ξεχωριστό κουμπάκι "Flag for spam", με την αφαίρεση πόντων να ισχύει μόνο για το τελευταίο.
You are welcome
Σχετικά με τα dislikes, προτείνω το εξής (αφού γίνουν φυσικά όσα teasάρει ο Παύλος): Agree/Disagree για τα κανονικά σχόλια και για το spam να υπάρχει ξεχωριστό κουμπάκι "Flag for spam", με την αφαίρεση πόντων να ισχύει μόνο για το τελευταίο.
You are welcome

A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Αυτό που είπε ο Ηλίας θα ήταν το καλύτερο. Βέβαια να υπάρχει και έλεγχος για την ύπαρξη αληθινού spam από κάποιον στις αναφορές. Και με τιμωρία αφαίρεσης πόντων όσων πατήσουν στο flag και δεν είναι spam.
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες