Εδώ όσοι ασχολούνται με το "άθλημα" ας λέμε ποια anime έχουμε ευχαριστηθεί και αν δε βαριέστε βάλτε και κανά βιντεάκι για όσους δεν το γνωρίζουν να πάρουν μια ιδέα.
Προσωπικά έχω ξεχωρίσει
Full metal Alchemist
Elfen Lied
Fruits Basket
Robotech Macross saga
τα υπόλοιπα αργότερα γιατί είναι και αργά τώρα... (link θα προσθέσω αύριο, κλείνουν τα μάτια τώρα)
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Anime station
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Anime station
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
-
Alda - Δημοσιευσεις : 53
Full metal alchemist (Πραγματικα φοβερο)
Ergo proxy (μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα του και αν και λιγο δυσνοητο μιας και απαιτει πολυ προσοχη ειχε πολυ ωραιο σεναριο)
Death note (ισως το καλυτερο σεναριο που εχω δει σε anime και απο τους πιο καλογραμμενους χαρακτηρες)
Claymore (splaterια! και ξυλο)
One piece(απο τα αγαπημενα μου αλλα το εχουν ξεχειλωσει)
Code Geass (Εχει ομοιοτητες με death note,με αλλα λογια μου αρεσε το σεναριο του πολυ)
Highschool of the Dead (γιαυτο : http://www.youtube.com/watch?v=cNtlMjRqfQs )
Ergo proxy (μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα του και αν και λιγο δυσνοητο μιας και απαιτει πολυ προσοχη ειχε πολυ ωραιο σεναριο)
Death note (ισως το καλυτερο σεναριο που εχω δει σε anime και απο τους πιο καλογραμμενους χαρακτηρες)
Claymore (splaterια! και ξυλο)
One piece(απο τα αγαπημενα μου αλλα το εχουν ξεχειλωσει)
Code Geass (Εχει ομοιοτητες με death note,με αλλα λογια μου αρεσε το σεναριο του πολυ)
Highschool of the Dead (γιαυτο : http://www.youtube.com/watch?v=cNtlMjRqfQs )

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Full Metal Alchemist
Death Note
Hellsing
Elfen Lied
και φυσικά One Piece.
Naruto τώρα πια διαβάζω μονάχα το Manga, One Piece παρακολουθώ το anime, Bleach το παράτησα γιατί έγινε βαρετό και δεν είναι ενδιαφέρον και έχω ξεκινήσει Ao No Excorcist που έχει 17 επεισόδια μέχρι τώρα. Περιμένω πως και πως να αρχίσει το Persona 4
Death Note
Hellsing
Elfen Lied
και φυσικά One Piece.
Naruto τώρα πια διαβάζω μονάχα το Manga, One Piece παρακολουθώ το anime, Bleach το παράτησα γιατί έγινε βαρετό και δεν είναι ενδιαφέρον και έχω ξεκινήσει Ao No Excorcist που έχει 17 επεισόδια μέχρι τώρα. Περιμένω πως και πως να αρχίσει το Persona 4

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Dragonball και Dragonball Z
Ergo Proxy
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Serial Experiments Lain
Last Exile
Golden Boy
Great Teacher Onizuka
Νaruto
Αυτά είχα ξεχωρίσει ως αγαπημένα. Θα ήθελα να βρω να δω πάλι τα Ghost in the Shell αλλά πλέον όλα τα anime βρίσκονται στο σκληρό του αδερφού μου.
Ergo Proxy
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Serial Experiments Lain
Last Exile
Golden Boy
Great Teacher Onizuka
Νaruto
Αυτά είχα ξεχωρίσει ως αγαπημένα. Θα ήθελα να βρω να δω πάλι τα Ghost in the Shell αλλά πλέον όλα τα anime βρίσκονται στο σκληρό του αδερφού μου.
-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
deus_d0pe έγραψε:...Serial Experiments Lain...
Καταφερες και το ειδες??
2 φορες εχω προσπαθησει και δεν μπορεσα!
Τωρα αυτα που εχω ξεχωρισει εγω ειναι τα εξης:
Naruto
Beelzebub
Fairy Tail
Death Note
Gungrave
Trigun
Cowboy Bebop
Monster
Higurashi no Naku Koro ni
Darker Than Black (αλλα η πρωτη season)
Karas
Αυτα προς το παρον!Αργοτερα θα γραψω και αλλα!!
- neo^
- Δημοσιευσεις : 7
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες