Μέτα από μια ερώτηση που μου έκανε ο winters σήμερα στο chat της εκπομπής η οποία δυστυχώς μου διέφυγε έκανα ένα search όπου διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει dedicated anime thread για να μπορούμε να συζητάμε για τα anime γενικώς ότι θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε ξεχωριστό thread για κάθε anime ή θέμα ξεχωριστά οπότε πήρα την πρωτοβουλία να το φτιάξω.
Ξεκινάω λοιπόν εγώ λέγοντας ότι έχω ξεκινήσει Gintama αυτό τον καιρό το οποίο το είχα κάνει drop στο παρελθόν μετά από λίγα επεισοδία αλλά τώρα που ήθελα κάτι ελαφρύ/lighthearted για να γελάσω ή να το βλέπω πιο χαλαρά κλπ. έχει έρθει και έχει δέσει. Έχει και πολλά επεισόδια οπότε θα με κρατήσει πιστεύω.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 16:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Anime Thread
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Whitey έγραψε:Αυτό τον καιρό δυστυχώς ξέμεινα μόνο με το Tokyo Ghoul √A.
Αν έχει κάποιος να προτείνει οτιδήποτε σχετικό με Mirai Nikki, Deadman Wonderland, Elfen Lied (γενικότερα με έντονη βία) είμαι όλος αυτιά.
Whitey μπολικη βια εχουν τα Claymore και Berserk.Καπως χλιαρο ειναι το Gungrave,Mnemosyne-Mnemosyne no Musume-tachi και Another.Αν και μπορεις να τα εχεις δει ηδη γιατι ειναι παλια,αλλα προχειρα αυτα θυμαμαι να σου προτεινω.Αν σε ενδιαφερει κανενα,εχω να σου στειλω link να τα κατεβασεις.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
gsmaggiore έγραψε:Μέτα από μια ερώτηση που μου έκανε ο winters σήμερα στο chat της εκπομπής η οποία δυστυχώς μου διέφυγε έκανα ένα search όπου διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει dedicated anime thread για να μπορούμε να συζητάμε για τα anime γενικώς ότι θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε ξεχωριστό thread για κάθε anime ή θέμα ξεχωριστά οπότε πήρα την πρωτοβουλία να το φτιάξω.
Ξεκινάω λοιπόν εγώ λέγοντας ότι έχω ξεκινήσει Gintama αυτό τον καιρό το οποίο το είχα κάνει drop στο παρελθόν μετά από λίγα επεισοδία αλλά τώρα που ήθελα κάτι ελαφρύ/lighthearted για να γελάσω ή να το βλέπω πιο χαλαρά κλπ. έχει έρθει και έχει δέσει. Έχει και πολλά επεισόδια οπότε θα με κρατήσει πιστεύω.
Respect gsmaggiore για το Αnime thread και στο Gintama που βλεπεις!Εχει απιστευτο γελιο αυτη η σειρα!
Εγω τελειωσα το Psycho-Pass 2.Πολυ καλο και ισαξιο με το πρωτο μερος.
Τωρα αυτες τις μερες βλεπω Tokyo ESP.Καλουτσικο μεχρι στιγμης.
-
evergrey έγραψε:gsmaggiore έγραψε:Μέτα από μια ερώτηση που μου έκανε ο winters σήμερα στο chat της εκπομπής η οποία δυστυχώς μου διέφυγε έκανα ένα search όπου διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει dedicated anime thread για να μπορούμε να συζητάμε για τα anime γενικώς ότι θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε ξεχωριστό thread για κάθε anime ή θέμα ξεχωριστά οπότε πήρα την πρωτοβουλία να το φτιάξω.
Respect gsmaggiore για το Αnime thread και στο Gintama που βλεπεις!Εχει απιστευτο γελιο αυτη η σειρα!
Εγω τελειωσα το Psycho-Pass 2.Πολυ καλο και ισαξιο με το πρωτο μερος.
Τωρα αυτες τις μερες βλεπω Tokyo ESP.Καλουτσικο μεχρι στιγμης.
Πραγματικά έχω λιώσει στο γέλιο και εννοείται έχω μετανιώσει που το είχα αφήσει, είναι και αναλόγως τη φάση που είσαι καμιά φορά. Για τώρα πάντως που ήθελα κάτι χαλαρό είναι ιδανικό, έχει φοβερό γράψιμο, voice acting και χαρσκτήρες γενικώς, ειδικά οι τρεις βασικοί είναι απόλαυση
Psycho Pass είδα κι εγώ πρόσφατα, εγώ νομίζω η πρώτη season ήταν λίγο ανώτερη.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Tokyo ESP και Ghoul δεν έχω δει επειδή δε με τρελαίνουνε τα zombies αλλά απ'ότι ξέρω έχουνε καλό following και τα δύο, ίσως λίγο περισσότερο το Tokyo Ghoul.
Όσον αφορά τη βία τώρα Whitey πέραν των προτάσεων του Evergrey που είναι πολύ καλές παρατήρησα ότι τα anime που ανέφερες ενέχουν (λίγο ή πολύ) και το στοιχείο του horror μέσα οπότε εγώ θα προσέθετα και το Higurashi no Naku Koro ni το οποίο αν σε έχω καταλάβει καλά (και δεν το έχεις ήδη δει) είναι νομίζω ακριβώς ή εν πάσει περιπτώσει πολύ κοντά σ'αυτό που ψάχνεις. Έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι συνδυάζει πολύ καλά το gore/splatter με το psy horror που είναι σπάνιο φαινόμενο. Απλά ίσως λόγω της φύσης του να χρειαστεί να του δώσεις κάποιο χρόνο και να μην το κρίνεις από τα πρώτα επεισόδια.
-
gsmaggiore - Δημοσιευσεις : 59
Συμφωνω απολυτα gsmaggiore με το Spoiler οσο αφορα το Psycho Pass.Απλα μου αρεσε η ιδεα και ο "κοσμος" του,που μονο και μονο που εβγαλαν μια συνεχεια τα βλεπω σχεδον ισαξια.
Whitey επανερχομαι ξανα και εχω να σου προτεινω και το Parasyte που ειχα ξεχασει.
Οριστε και ενα τρειλερ:
Whitey επανερχομαι ξανα και εχω να σου προτεινω και το Parasyte που ειχα ξεχασει.
Οριστε και ενα τρειλερ:
-
Ενδιαφέρον φαίνεται και το Parasyte και απ'ότι είδα στο anidb έχει καλά σχόλια μέχρι στιγμής. Θα περιμένω να τελειώσει γιατί μου τη σπάει να βλέπω ένα επεισόδιο κάθε βδομάδα. 

-
gsmaggiore - Δημοσιευσεις : 59
Το Parasyte το είδα από την πρώτη μέρα που βγήκε αλλά ξεχάστηκα και δεν το συνέχισα. Ελπίζω να έχουν μαζευτεί επεισόδια. Το Another το είχα δει και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Θα δω και το Higurashi no Naku Koro ni που μου πρότεινε ο gsmaggiore. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. 
To Psycho-Pass για κάποιον λόγο δεν κατάφερε να με κερδίσει, δεν ξέρω γιατί. :s

To Psycho-Pass για κάποιον λόγο δεν κατάφερε να με κερδίσει, δεν ξέρω γιατί. :s

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
G3n3raL86 έγραψε:Για να μην ανοιγω νεο θεμα για μια ερωτηση:
Απο anime μαγαζια τί παίζει Αθηνα; Μπορει κάποιος να μου πει μερικα; Παγκρατι κοντα...
Αυτα που ξερω αλλα δεν εχουν την ποικιλια οπως το OtakuStore,G3n3raL86 ειναι αυτα:
Dojo Comics.
https://dojocomics.wordpress.com/
Κατάστημα Αμαρουσίου:
Διεύθυνση: Όθωνος 3Β Μαρούσι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106143630
Solaris.
http://solaris.gr/
Κατάστημα Εξαρχίων:
Διεύθυνση: Μπόταση 6
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 38 41 065
Jemma.
http://www.jemmacomics.com/
Κατάστημα Πειραιά:
Διεύθυνση: ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 138-140
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210.42.27.664
Και ενα τελευταιο ειναι το Tilt στο κεντρο.
Επισιμο link δεν εχω για το μαγαζι αλλα απο αυτο εδω θα παρεις μια ιδεα.
http://www.heroes-foraday.com/2012/03/03/%CF%84%CE%B1-comic-shops-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-1%CE%BF-tilt-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1/
Διεύθυνση: Ασκληπιού 37
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3636028
-
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες