funisher έγραψε:Παιδιά σκέφτομαι να ξεκινήσω να παίζω κανα mmorpg game αλλα είναι τοσα πολλα που δεν μπορω
ν αποφασισω ποιο.Έχετε να μου προτείνετε καποιο που να μοιαζει με το παλιο Lineage και να εχει
πολλους online παιχτες;;;
Αν θες κάτι σύγχρονο που να μοιάζει κάπως με Lineage II, δες κάποιο από αυτά: AION, ArcheAge, TERA. Κανένα βέβαια δεν είναι ακριβώς όπως το Lineage II. Τέτοιου είδους MMORPGs ήταν σπάνιες περιπτώσεις και πολύ λίγοι τα τολμούν.
Αυτά που έρχονται στο μέλλον και θα μοιάζουν περίπου με Lineage II (κυρίως στην ελευθερία) είναι: Black Desert, Camelot Unchained, EverQuest Next, Pathfinder Online.
Όλα τα υπόλοιπα που σου προτείνουν εδώ (και το Rift που είπες πιο πριν) είναι εντελώς άλλο είδος από το Lineage και πιθανώς δεν θα σου αρέσουν. Όλα αυτά είναι κυρίως PVE παιχνίδια.
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο Lineage 1 ή 2. Το Lineage 1 απ όσο ξέρω συνεχίζει μόνο στην Κορέα. Το Lineage II συνεχίζει κανονικά και στους Official server. Unofficial servers ανοίγουν κάθε μέρα και πιθανώς εκεί να βρεις κάποια παλαιά chronicles που αξίζουν περισσότερο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα φας wipe σε λιγότερο από χρόνο.