- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 20:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί Forum
alessan έγραψε:@Whitey! Πληρως!! Θα κανω μια λιστα με ανησυχιες τοτε για την επομενη φορα να ειμαι ετοιμος αφου τωρα δεν προλαβαευχαριστω πολυ παντως!
Στην βιασύνη μου ξέχασα να σου παραθέσω παραδείγματα από User Articles:
Παράδειγμα 1
Παράδειγμα 2
Παράδειγμα 3

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
alessan έγραψε:@Whitey! Πληρως!! Θα κανω μια λιστα με ανησυχιες τοτε για την επομενη φορα να ειμαι ετοιμος αφου τωρα δεν προλαβαευχαριστω πολυ παντως!
120 ποντακια μαζευονται πολυ ευκολα οποτε μην ανυσηχεις. Αλλα εννοειται οτι με ενα user article μαζευεις πιο γρηγορα ποντους.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Αρχικά συγγνώμη που άργησα να απαντήσω σε όλους, αλλά βλέπετε έτυχε την Παρασκευή να χάσω οικείο μου, οπότε μέχρι και σήμερα δεν είχα το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθώ με τίποτα πέραν της οικογενείας μου.
Στα ερωτήματά σας:
1) Tanno, δεν νομίζω να ίσχυσε πέρσι να μην μπορεί κάποιος να μπει στα μεγάλα δώρα κάθε εβδομάδας, αλλά και να είναι όπως το λες, οι όροι ήταν εξαρχής αναρτημένοι στο site. Για το πώς γίνεται ο διαγωνισμός το έχουμε ήδη σημειώσει εδώ και μέρες και μετά την ανάρτηση των πρώτων νικητών.
2) TomTom, όπως είδες το γυρίσαμε στην παλιά διαδικασία, οπότε νομίζω είσαι ΟΚ. Θα το ψάξουμε λίγο πριν κάνουμε αλλαγές.
3) Το θέμα των 30 πρώτων που έγιναν 50 στη συνέχεια, το έχουμε ξανασυζητήσει.
Κάτι για όλους, η διαδικασία γίνεται με τρόπο που γίνεται από την πρώτη μέρα. Κατά καιρούς, κερδίζουν νέοι χρήστες, γκρινιάζουν οι παλιοί. Κατά καιρούς κερδίζουν οι παλιοι, γκρινιάζουν οι νέοι. Δεν μπορούμε να σας έχουμε ικανοποιημένους όλους, αν και είμαστε οι μόνοι που κάνουμε ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ διαγωνισμό από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε. Παρακαλώ όπως κατανοήσετε ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να αδικούμε κανέναν και καμία διάθεση να έχουμε γκρίνιες. Από την άλλη, αντιληφθείτε ότι οι διαγωνισμοί είναι μέρος της δραστηριότητάς μας και όχι το κύριο αντικείμενο του site. Προσπαθούμε να επιβραβεύουμε όσους μας τιμούν με το click τους και γι’ αυτό είμαστε μονίμως σε αναζήτηση ολοένα και περισσότερων δώρων. Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που οι εταιρείες δίνουν τα δώρα με το σταγονόμετρο.
Στα ερωτήματά σας:
1) Tanno, δεν νομίζω να ίσχυσε πέρσι να μην μπορεί κάποιος να μπει στα μεγάλα δώρα κάθε εβδομάδας, αλλά και να είναι όπως το λες, οι όροι ήταν εξαρχής αναρτημένοι στο site. Για το πώς γίνεται ο διαγωνισμός το έχουμε ήδη σημειώσει εδώ και μέρες και μετά την ανάρτηση των πρώτων νικητών.
2) TomTom, όπως είδες το γυρίσαμε στην παλιά διαδικασία, οπότε νομίζω είσαι ΟΚ. Θα το ψάξουμε λίγο πριν κάνουμε αλλαγές.
3) Το θέμα των 30 πρώτων που έγιναν 50 στη συνέχεια, το έχουμε ξανασυζητήσει.
Κάτι για όλους, η διαδικασία γίνεται με τρόπο που γίνεται από την πρώτη μέρα. Κατά καιρούς, κερδίζουν νέοι χρήστες, γκρινιάζουν οι παλιοί. Κατά καιρούς κερδίζουν οι παλιοι, γκρινιάζουν οι νέοι. Δεν μπορούμε να σας έχουμε ικανοποιημένους όλους, αν και είμαστε οι μόνοι που κάνουμε ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ διαγωνισμό από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε. Παρακαλώ όπως κατανοήσετε ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να αδικούμε κανέναν και καμία διάθεση να έχουμε γκρίνιες. Από την άλλη, αντιληφθείτε ότι οι διαγωνισμοί είναι μέρος της δραστηριότητάς μας και όχι το κύριο αντικείμενο του site. Προσπαθούμε να επιβραβεύουμε όσους μας τιμούν με το click τους και γι’ αυτό είμαστε μονίμως σε αναζήτηση ολοένα και περισσότερων δώρων. Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που οι εταιρείες δίνουν τα δώρα με το σταγονόμετρο.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Επειδή για κάποιο λόγο σβήστηκε το σχόλιο μου, και τέτοια πράγματα επιεικώς μόνο έξαλλο με κάνουν, μιας και δεν είπα κάτι άσχημο, το επαναλαμβάνω...
Ήταν απάντηση στον AnimaPura:
Οι χαρακτηρισμοί στο σχολιό σου, που σβήστηκε και αυτό (???) (ζώα, "ελληναράδες" βλάχοι, κτλ) δεν ήταν όμορφοι από την πλευρά σου...Δείχνουν και το επίπεδό σου και την "ανωτερότητά" σου...
Δεν νομίζω πως είναι κακό να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου (χωρίς ωστόσο να γίνεσαι εριστικός) όταν κάτι σε ενοχλεί...Θεωρώ πως κάποιοι πρέπει να υιοθετήσουν/να αποκτήσουν ενσυναίσθηση έτσι ώστε να προσέχουν όταν τοποθετούνται σχετικά με το τι υποστηρίζουν...Ελπίζω να σε κάλυψα...
Οι χαρακτηρισμοί στο σχολιό σου, που σβήστηκε και αυτό (???) (ζώα, "ελληναράδες" βλάχοι, κτλ) δεν ήταν όμορφοι από την πλευρά σου...Δείχνουν και το επίπεδό σου και την "ανωτερότητά" σου...
Δεν νομίζω πως είναι κακό να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου (χωρίς ωστόσο να γίνεσαι εριστικός) όταν κάτι σε ενοχλεί...Θεωρώ πως κάποιοι πρέπει να υιοθετήσουν/να αποκτήσουν ενσυναίσθηση έτσι ώστε να προσέχουν όταν τοποθετούνται σχετικά με το τι υποστηρίζουν...Ελπίζω να σε κάλυψα...
Τελευταία επεξεργασία από G.k.K και 17 Φεβ 2015, 16:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
-
G.k.K - Δημοσιευσεις : 54
Deathracer2009 έγραψε:alessan έγραψε:@Whitey! Πληρως!! Θα κανω μια λιστα με ανησυχιες τοτε για την επομενη φορα να ειμαι ετοιμος αφου τωρα δεν προλαβαευχαριστω πολυ παντως!
120 ποντακια μαζευονται πολυ ευκολα οποτε μην ανυσηχεις. Αλλα εννοειται οτι με ενα user article μαζευεις πιο γρηγορα ποντους.
Όντως, 24 εξωγήινοι νομίζω πως μαζεύονται εύκολα σε δύο εβδομάδες αν διαβάζει κανείς καθημερινά τα άρθρα που ανεβάζουμε.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
paulgouv έγραψε:Έκανε το enternity φέτος ρεκορ δώρων & κατάντησαμε να κάνουμε ρεκορ παραπόνων....
Να επισημάνω 2 unfair που παρατήρησα :
@blueshark .Την 1η βδομάδα ήρθες φουριόζος μαζί με τους φίλους σου και παραπονεθήκατε έντονα ότι επίτηδες δεν σας ''διάλεξαν'' σε μια απλή κλήρωση επειδή τάχα είστε νέα μέλη.μάλιστα έκανες και search για ημερομηνίες εγγραφής των 30 πρώτων...μετά κερδίζεις την 2η βδομάδα ένα παιχνίδι και την 3η βδομάδα 1 Case [ με σχόλιο ''Νίκη Ολε'' (!??) ] ... ελπίζω να μην έκανες πάλι search για τους υπόλοιπους νικητές-χαμένους ... και έρχεσαι τελικά να δηλώσεις εδώ ότι κέρδισες το χειρότερο κουτί και δεν ήθελες κανένα από τα 2 δώρα !? Ε λοιπόν , μπορείς να τα αρνηθείς , όπως σωστά σου είπε ο TomTom για να τα πάρει κάποιο άλλο παιδί που θα τα εκτιμήσει πιο πολύ .
Έχω φίλους που θα τα εκτιμήσουν το ίδιο πριν σκεφτώ να τα δώσω σε άγνωστους στο site (εφόσον οι φίλοι πληρώσουν τα έξοδα αποστολής εννοείτε) αλλιώς πολύ ευχαρίστως να τα δώσω σε κάποιον άλλον από το site. Έχω μιλήσει με το enternity και θα μιλήσω ξανά αν αλλάξει κάτι μην αγχώνεσαι. Όσο για την πρώτη βδομάδα τα είπαμε τότε δεν χρειάζεται να γίνει αναφορά ξανά.
-
blueshark - Δημοσιευσεις : 15
G.k.K έγραψε:Επειδή για κάποιο λόγο σβήστηκε το σχόλιο μου, και τέτοια πράγματα επιεικώς μόνο έξαλλο με κάνουν, μιας και δεν είπα κάτι άσχημο, το επαναλαμβάνω...
Διέγραψα οτιδήποτε ήταν εμπρηστικό (και οτιδήποτε σχετιζόταν με αυτό). Για ποιο λόγο να το συνεχίζουμε;
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:G.k.K έγραψε:Επειδή για κάποιο λόγο σβήστηκε το σχόλιο μου, και τέτοια πράγματα επιεικώς μόνο έξαλλο με κάνουν, μιας και δεν είπα κάτι άσχημο, το επαναλαμβάνω...
Διέγραψα οτιδήποτε ήταν εμπρηστικό (και οτιδήποτε σχετιζόταν με αυτό). Για ποιο λόγο να το συνεχίζουμε;
Τσέκαρε pm....
-
G.k.K - Δημοσιευσεις : 54
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες