Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό malkataz » 17 Φεβ 2015, 13:03

commenter έγραψε:Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια...

Ο Παύλος έιναι ο Καίσαρας ή η γυναίκα του Καίσαρα;; :lol: :lol: :lol: ;)
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 17 Φεβ 2015, 13:20

Tanno έγραψε:@diver_gr, τότε δεν θα ενδιαφέρει κανέναν η αμάθεια σου και η συμπεριφορά σου, αν συνεχίσεις έτσι.

Ο καθένας έχει τα προβλήματα του , θες παιδιά , άρρωστους γονείς, δουλειά, οικογενειακά, θέματα υγείας, οικονομικά και πολλά ακόμα προβλήματα. Να αρχίσουμε όλοι λοιπόν να γράφουμε ο καθένας τα προβλήματα του και το χρόνο που αφιέρωσε στο διαγωνισμό χωρίς να κερδίσει και από gaming site-forum να το μετατρέψουμε σε forum ψυχολογικής υποστήριξις. Ακόμα καλύτερα τα δώρα να δίνονται σε αυτούς με το μεγαλύτερο πρόβλημα...........

Πρώτη φορά βλέπω άτομο σε διαγωνισμό να χρησιμοποιεί με τέτοιο τρόπο το πρόβλημα υγείας του και σε ξαναρωτώ δεν είναι ανήθικο αυτό? Κατά τα λεγόμενα σου παραμέλησες την υγεία σου για κυνήγι εξωγήινων και μας αναφέρεις το πρόβλημα σου για ποιο λόγο? μήπως να νοικιαστούμε εμείς για σένα? εσύ είσαι αυτός που πρέπει να νοιάζεσαι για τον εαυτό σου. Από τη στιγμή που δεν το κάνεις τη περιμένεις από εμάς?

Μακάρι να γίνεις καλά και να πάνε όλα καλά με το μάτι σου αλλά πίστεψε με ο καθένας έχει προβλήματα και το συγκεκριμένο site δεν είναι ο χώρος για να τα γράφουμε σε θέμα που έχει σχέση με διαγωνισμό.

Λες για τη συμπεριφορά μου και την αμάθεια μου? τη θες να πεις με αυτό?Ούτε σε προσβάλω ούτε είπα κάτι κακό, αν σε πειράζει η ωμή αλήθεια αυτό είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 17 Φεβ 2015, 13:37

Επειδή πέρισυ κέρδισα 3/4 εβδομάδες, δεν είχε όρο ότι ο νικητής κάποιας εβδομάδας δεν είχε δικαίωμα να συμμετέχει και στις υπόλοιπες.

Οι όροι του περσινού διαγωνισμού
http://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-3-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-Enternity-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82-%E2%82%AC12000/21237.html?page=5

Κι εγώ φάρμαρα. Είχα χρόνο που το έκανα και το έκανα εν γνώσει μου. Δεν μου έκατσε κάποια nextgen κονσόλα , αλλά όπως είπα και σε άλλο σχόλιο, δεν θα βάλω και μαύρες πλερέζες ούτε θα κλαίγομαι. Έκατσε ένα κουτί υπολογιστή κι ένα παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος με αυτά. Δεν θα βγω και να αρχίσω να εκτοξεύω κατηγορίες κατά του site ή άλλων user πιο κωλόφαρδων από μένα που κέρδισαν κάτι καλύτερο από μένα ή αυτό που ήθελα κι εγώ. Εύχομαι να' ναι καλά στην υγεία τους και να παίξουν και για μένα. Εγώ θα το αγοράσω όπως έκανα και με το ps3 ή το vita μου.

Κατηγορούμε το site για το διαγωνισμό. Πάλι καλά που υπάρχει κιόλας και μας προσφέρει καλούδια. Θα έπρεπε να το ευχαριστούμε γι' αυτό σε τέτοιες εποχές που διανύουμε που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πράγματα, όχι να τους κατηγορούμε επειδή προσπαθούν να μας ευχαριστήσουν. Στην τελική αν δεν σας αρέσει η διαδικασία του διαγωνισμού, μην συμμετέχετε. Δεν σας βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό.

Ένας απλός χρήστης είμαι, τίποτα παραπάνω. Επίσης αν δεν κέρδιζα κάτι, δεν θα έβγαινα να κλαφτώ. Προσπαθώ να μην είμαι σαν τους κλασικούς Έλληνες κλαψ κλαψ. Αντιθέτως, δεν κέρδισα? Θα συνεχίσω να κυνηγάω την τύχη μου. Ίσως κάποτε μου κάτσει κάτι που το θέλω πάρα πολύ!!

Αυτά από μένα και συγχαρητήρια στους τυχερούς!!!
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 17 Φεβ 2015, 13:50

Έκανε το enternity φέτος ρεκορ δώρων & κατάντησαμε να κάνουμε ρεκορ παραπόνων....
Να επισημάνω 2 unfair που παρατήρησα :
@blueshark .Την 1η βδομάδα ήρθες φουριόζος μαζί με τους φίλους σου και παραπονεθήκατε έντονα ότι επίτηδες δεν σας ''διάλεξαν'' σε μια απλή κλήρωση επειδή τάχα είστε νέα μέλη.μάλιστα έκανες και search για ημερομηνίες εγγραφής των 30 πρώτων...μετά κερδίζεις την 2η βδομάδα ένα παιχνίδι και την 3η βδομάδα 1 Case [ με σχόλιο ''Νίκη Ολε'' (!??) ] ... ελπίζω να μην έκανες πάλι search για τους υπόλοιπους νικητές-χαμένους ... και έρχεσαι τελικά να δηλώσεις εδώ ότι κέρδισες το χειρότερο κουτί και δεν ήθελες κανένα από τα 2 δώρα !? Ε λοιπόν , μπορείς να τα αρνηθείς , όπως σωστά σου είπε ο TomTom για να τα πάρει κάποιο άλλο παιδί που θα τα εκτιμήσει πιο πολύ .

Θυμάμαι και γω πριν 2 χρόνια είχα κερδίσει το πρώτο μου δώρο , ένα PES 2013 για Xbox , και είχα στείλει στον Παύλο ότι αν δεν υπήρχε αντίτυπο για PS3 να το κλήρωνε να πάει σε άλλον...μου απάντησε , προς τιμή του , να περιμένω να λήξει η διορία και τελικά βρέθηκε ένα αντίτυπο και μου στειλε και μένα!!

@tanno . Θεωρώ αθέμιτο τον τρόπο που παρουσίασες το πρόβλημα υγείας σου(περαστικά!) αποσκοπώντας σε μια ευνοικότερη μεταχείριση ή έστω προδιάθεση να αξίζεις εσύ περισσότερο κάποιο δώρο από τον οποιοδήποτε άλλο χρήστη.Επίσης όταν λες ''θα το πάμε μέχρι τέλους'' δίνεις την εντύπωση δικηγόρων υπεράσπισης που δεν πιστεύω ότι έχει ανάγκη η κοινότητα.

NoOffense τα παραπάνω , απλά πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να υποβαθμίζουμε μια τόσο καλοπροαίρετη κίνηση οπώς αυτή που καταφέρνουν τόσα χρόνια τα παιδιά του enternity!!
Καλή καρδιά και πάμε για άλλα δώρα!!

ΥΓ. θα ταν πολύ βολικό για μένα να κλαφτώ μιας και στο μεγάλο δώρο είδα να με ξεπερνούν 2 άτομα που έχουν ήδη κερδίσει καλά δώρα ... αλλά εφόσον οι πιθανότητες ήταν ίσες για ΟΛΟΥΣ και δεν απαγορευόταν η συνεχόμενη συμμετοχή , μπράβο στα παιδιά που κερδίσανε και υπομονή στους ''χαμένους'' που κάποια στιγμή θα κερδίσουν σε επόμενους διαγωνισμούς!!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό ΓΙΩΡΓΟΣ13 » 17 Φεβ 2015, 14:08

yiannakis έγραψε:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ13 κέρδισε 2 φορές μεγάλα δώρα, και κέρδισε και τον επετειακό. Φίλε δεν πας να παίξεις κανένα τζόκερ και να μας δώσεις ένα 1% που στο προτείναμε? :P

Δεν είναι κακή ιδέα... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΙΩΡΓΟΣ13

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό mazos » 17 Φεβ 2015, 14:39

υπαρχει τροπος να βλεπουμε ποιοι προηγουνται σε ποντους σε καθε διαγωνισμο? γιατι πριν τουλαχιστον ηξερες ποσο ποντους επρεπε να μαζεψεις..
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 17 Φεβ 2015, 15:35

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεφύγει λίγο όλοι μας...΄Περιμένω και εγώ Tanno απάντηση από τον Παύλο, ειλικρινά δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη και παραξενεύομαι...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 17 Φεβ 2015, 15:38

mazos έγραψε:υπαρχει τροπος να βλεπουμε ποιοι προηγουνται σε ποντους σε καθε διαγωνισμο? γιατι πριν τουλαχιστον ηξερες ποσο ποντους επρεπε να μαζεψεις..

Το αλλάξανε φίλε μου στον παλιό τρόπο γι' αυτό το διαγωνισμό τουλάχιστον. 120 πρέπει να μαζέψεις για τον τωρινό!!!
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Re: Απ: Διαγωνισμοί Forum

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 17 Φεβ 2015, 15:55

Tanno έγραψε: θέλω να πάμε το θέμα μέχρις τέλους μέχρις να πει κάτι ο Sephiroth, ο υπεύθυνος διοργανωτής. Και μάλιστα χωρίς υπεκφυγές.

Ποιο τέλος βρε φιλέ? Αντιλαμβάνεσαι τη λες? Δεν εισαι ούτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος που δεν κερδίζει σε διαγωνισμό. Τόσο δύσκολο ειναι να το δεχθείς? Δλδ θα έπρεπε να κερδίσεις για να μην γίνει όλη αυτή η βαβούρα?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό alessan » 17 Φεβ 2015, 16:32

Να ρωτησω κατι ασχετο ως νεοπας στο site! Μπορει καποιο απο τα παιδια να βαλει ενα λινκ με το πως μαζευονται οι ποντοι και μια επεξηγηση τι ειναι -πχ τι ειναι αυτοι οι εξωγηινοι???- λογικα δεν θα μαζεψω ποντους γιατι δεν εχω τον χρονο αλλα καποια στιγμη στον μελλον για καποιο επομενο διαγωνισμο να ξερω τι και πως! Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
alessan

Δημοσιευσεις : 6

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB