Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 17 Φεβ 2015, 03:12

TomTom έγραψε:Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Όπως ήταν στημένος ο διαγωνισμός κάποιος που ήθελα να πάει μόνο για το μεγάλο δώρο (Monitor, κτλ) θέλοντας και μη θα έπαιρνε μέρος και για τα μεγάλα δώρα και των 4ων εβδομάδων (άντε των 2).

Όσο αφορά αυτό που λες G.k.K για τα παιχνίδια που κέρισαν κάποιοι 2 ή και παραπάνω. Για ποιον λόγο να μην μπει στην κλήρωση και κάποιας άλλης εβδομάδας εφόσον τον ενδιαφέρει και κάποιο άλλο παιχνίδι ? Ούτε άδικο είναι ούτε κλέβει τις πιθανότητες από κάποιον να κερδίσει.

Επίσης αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος επειδή δεν κέρδισε μάλλον κάτι γίνεται. Και εννοώ πως από που και ως που θα πρέπει αυτός να κάποιος να κερδίσει ? Για να μείνει ικανοποιημένος ?
Δηλαδή θέλετε ένα site "στημένο" που να τους ικανοποιεί όλους για να μην υπάρχουν μουρμούρες ?

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών.

Ρε συ δεν γίνεται, μάλλον δεν είναι πρέπον, να θες να τα πάρεις ΟΛΑ...Με την ίδια λογική π.χ. θα ήθελα και εγώ τα πάντα από ps4, ps3 κτλ. γιατί μου αρέσουν ΟΛΑ..Όμως επειδή κάποια παιχνίδια τα είχα, επέλεγα σε σχολιά μου κάθε φορά αυτά που με ενδιέφεραν περισσότερο, σκεφτόμενος πως αν τα έγραφα όλα (ποιος θα με έλεγχε αν τα είχα σπίτι μου???) θα μπορούσα να τύχω κάτι και ενδεχομένως να το στερήσω από κάποιον άλλο που το χρειαζόταν περισσότερο..Πρέπει λίγο να σκεφτόμαστε τις ανάγκες όλης της κοινότητας και να μην είμαστε συμφεροντολόγοι...

Προσωπικά, αν κέρδιζα κάτι (και αυτό πολύ πιθανόν να ήταν παιχνίδι που ήθελα, μιας και υπάρχει κομμάτι στο άρθρο του διαγωνισμού που λέει για τα σχόλια και τα παιχνίδια), αν υπήρχε κοινή συμφωνία από όλους τους νικητές κάθε φορά, θα έκανα στην μπάντα να κερδίσουν και άλλοι που δεν είχαν πάρει τίποτα προκειμένου όλοι να είμαστε νικητές...Πράγμα που θεωρώ σωστό και δίκαιο...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό TomTom » 17 Φεβ 2015, 03:21

@ Tanno

Ξέρω πολύ καλά τι είναι Δίκαιο και το Ηθικό. Και στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν βλέπω τίποτα το ανίθικο και τίποτα που να μην είναι δίκαιο.

Επίσης θα σου πρότεινα να κάνεις παράπονα και εδώ https://www.random.org/, μιας και από 'δω βγαίνουν οι "μαγικοί" αριθμοί. :D
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό TomTom » 17 Φεβ 2015, 03:33

G.k.K έγραψε:Ρε συ δεν γίνεται, μάλλον δεν είναι πρέπον, να θες να τα πάρεις ΟΛΑ...Με την ίδια λογική π.χ. θα ήθελα και εγώ τα πάντα από ps4, ps3 κτλ. γιατί μου αρέσουν ΟΛΑ..Όμως επειδή κάποια παιχνίδια τα είχα, επέλεγα σε σχολιά μου κάθε φορά αυτά που με ενδιέφεραν περισσότερο, σκεφτόμενος πως αν τα έγραφα όλα (ποιος θα με έλεγχε αν τα είχα σπίτι μου???) θα μπορούσα να τύχω κάτι και ενδεχομένως να το στερήσω από κάποιον άλλο που το χρειαζόταν περισσότερο..Πρέπει λίγο να σκεφτόμαστε τις ανάγκες όλης της κοινότητας και να μην είμαστε συμφεροντολόγοι...

Προσωπικά, αν κέρδιζα κάτι (και αυτό πολύ πιθανόν να ήταν παιχνίδι που ήθελα, μιας και υπάρχει κομμάτι στο άρθρο του διαγωνισμού που λέει για τα σχόλια και τα παιχνίδια), αν υπήρχε κοινή συμφωνία από όλους τους νικητές κάθε φορά, θα έκανα στην μπάντα να κερδίσουν και άλλοι που δεν είχαν πάρει τίποτα προκειμένου όλοι να είμαστε νικητές...Πράγμα που θεωρώ σωστό και δίκαιο...

Πρόσεξε, δεν είπα να δηλώνεις τα πάντα ακόμα και όταν τα έχεις. Αυτό είναι χαζομάρα να το κάνει κάποιος.
Είπα πολύ απλά πως αν κάποιος ενδιαφέρεται για Χ παιχνίδια την 1η εβδομάδα και για Ψ παιχνίδια την 2η, και πάει λέγοντας γιατί να μην το κάνει ?
Εννοείται παιχνίδια που δεν έχει.
Δεν "κόβει" πιθανότητες από κάποιον άλλον. Τι να το έχουν δηλώσει το συγκεκριμένο 199 τι 200 άτομα για παράδειγμα.

Και εγώ το ξαναγράφω :
Δεν πιστεύω πως σε έναν διαγωνισμό υπάρχει δίκαιο και άδικο. Υπάρχει απλά ΤΥΧΗ.

Και εγώ επέλεξα παιχνίδια που δεν είχα. Κάποια τα ήθελα πιο πολύ από κάποια άλλα, δεν έβαλα όμως παιχνίδια που δεν ήθελα ή παιχνίδια που είχα.
Έτυχε να κερδίσω. Και να μην κέρδιζα όμως δεν θα γινόταν κάτι.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό evergrey » 17 Φεβ 2015, 03:35

Συμφωνω απολυτα με τον Scott_Pilgrim.Αντι να λεμε ευχαριστω στα παιδια που βαζουν τοσα δωρα στον επετειακο διαγωνισμο,μερικοι αρχιζουν την κλαψα και την κακοκοιρια και ξεθαβουν "κανονες" και ιστοριες περι ηθικης και δικαιοσυνης.Εχετε πλακα ξημερωματα που ειναι.Μετα το Naruto του Scott_Pilgrim αν θελετε στειλτε pm να σας δωσω το Persona Arena Ultimax που κερδισα να ξεδωσετε λιγακι.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό psaraki » 17 Φεβ 2015, 04:18

evergrey έγραψε:Συμφωνω απολυτα με τον Scott_Pilgrim.Αντι να λεμε ευχαριστω στα παιδια που βαζουν τοσα δωρα στον επετειακο διαγωνισμο,μερικοι αρχιζουν την κλαψα και την κακοκοιρια και ξεθαβουν "κανονες" και ιστοριες περι ηθικης και δικαιοσυνης.Εχετε πλακα ξημερωματα που ειναι.Μετα το Naruto του Scott_Pilgrim αν θελετε στειλτε pm να σας δωσω το Persona Arena Ultimax που κερδισα να ξεδωσετε λιγακι.

συμφωνω μαζι σου απο την στιγμη που το σαιτ δεν εχει θεμα να κερδισεις πανω απο μια ειναι ακομψο να βγαζεις τοσο κακια οπως καποιος συγκεκριμενος εδω με τα τοσα σχολια χολης που εβγαλε ειλικρινα εφριξα... ναι οκ οταν κερδιζεις συνεχομενα ειναι καπως αλλα στην τελικη θεμα τυχης ειναι κ μονο....δ λεω πως δ φαινετε καπως αν κερδισεις πχ ενα μεγαλο δωρο κ μετα αλλο ενα μεγαλο η μικρο η κ εγω δ ξερω τι αλλα απο την στιγμη που το σαιτ τα δινει τα δωρα εμας τι λογος μας πεφτει? κανονικα να λεμε κ ευχαριστω που δινουν δωρα αλλα σιγουρα τοσο κακια ειναι γτ δ κερδισε γτ αν κερδιζε συνεχομενα εκεινος η οποιος αλλος δ θα ειχε τοσο θεμα να βγαζει τοσο μενος κ κακια κ μιρλα....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 17 Φεβ 2015, 05:55

Πρωτη φορα αριστερά! Γίναμε όλοι επαναστάτες και κηρύσσουμε πόλεμο στο διεφθαρμένο σύστημα!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Re: Απ: Διαγωνισμοί Forum

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 17 Φεβ 2015, 11:15

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική επειδή κάποιος κέρδισε δώρο να μην συμμετέχει στον επόμενο διαγωνισμό ....

Τη θα πει δεν ειναι ηθικό? Μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι? Εγώ θεωρώ ποιο ανήθικο τη κλάψα και τη μυρλα για το γεγονός πως κάποιος δεν κέρδισε.

Ακόμα ποιο ανήθικο όταν κάποιος χρησιμοποιεί προβλήματα και καταστάσεις για να εκβιάσει εν μέρη.

Το οτι ο Tanno και οποιοσδήποτε Tanno έχει πρόβλημα υγείας η δεν πρόλαβε να διαβάσει τα μαθήματα του δεν ενδιαφέρει απολύτως κανένα. Το οτι χρησιμοποιείται το πρόβλημα του σαν επιχείρημα για τις ωρές που αφιέρωσε δεν ειναι ανήθικο? Η μήπως υποχρέωσε το site κάποιον να κυνηγάει εξωγήινους?

Από τη στιγμή που κάποιος παρατάει το διάβασμά του η δεν δίνει σημασία στην υγεία του και ενδιαφέρεται παρα μόνο για κυνήγι εξωγήινων για ποιο λόγο θα πρέπει να απασχολεί τους υπολοίπους?

Λίγο αξιοπρέπεια ρε παιδιά
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 17 Φεβ 2015, 12:42

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ13 κέρδισε 2 φορές μεγάλα δώρα, και κέρδισε και τον επετειακό. Φίλε δεν πας να παίξεις κανένα τζόκερ και να μας δώσεις ένα 1% που στο προτείναμε? :P
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 17 Φεβ 2015, 12:53

@Tanno μάζεψες πόντους (στην 50αδα) μόνο την 4η εβδομάδα, ξέρεις ότι οι πιθανότητες να κερδίσεις με μόνο μια εβδομάδα είναι μικρές ούτως η άλλως. Όσον αφορά τα γενικά δώρα, τι να πω, μάλλον ήσουν άτυχος. Εγώ έγραψα σχόλια και τις 4εις εβδομάδες και κέρδισα συνολικά ένα παιχνίδι από τόσα που έδιναν και που δήλωσα. Μάλλον ήταν τεράστια και η συμμετοχή τι να κάνουμε. Άλλη φορά.

Όσον αφορά την πολλαπλή συμμετοχή, και εμένα μου φάνηκε παράξενο που δεν ίσχυε ο περσινός κανόνας. Φαινόταν σωστός και δίκαιος όπως λες, αλλά είπαν να το αλλάξουν φέτος, τι να πω, it's up to the admin. Λογικά θεώρησε ότι εφόσον κάθεται και μαζεύει εξωγήινους, γιατί να του στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής. Και αυτό έχει μια λογική, αν και θα προτιμούσα και εγώ επίσης να είναι 1 μεγάλο δώρο για τον καθένα, έτσι θα έπαιρναν περισσότεροι.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό malkataz » 17 Φεβ 2015, 13:00

Tanno έγραψε: Ξεκαθαρίζω επίσης ότι καλό θα ήταν να αφήσετε και τους υπόλοιπους που έφτυσαν αίμα για να μαζέψουν τους ηλίθιους εξωγήινους για να μπορέσουν να κερδίσουν κάτι κι εκείνοι.

Δηλαδή εσύ θέλεις να ανταμειφθείς για το farming που έκανες και νοιώθεις "αδικημένος" που "έχασες" χρόνο χωρίς να αποκομίσεις κάτι; Νομίζω πως είναι λάθος η λογική σου και για να χρησιμοποιήσω δικούς σου όρους: δεν είναι ανήθικο το farming;;; Ακόμα και αυτό που λες να γίνει, δλδ να μην λάβει μέρος στα μεγάλα δώρα, πάλι 50 δεν θα είναι για την κλήρωση;
Προσωπικά δεν έχω μπει ποτέ στον κόπο να το κάνω αυτό καμία χρονιά των επετειακών (και ούτε πρόκειται και στο μέλλον) και δεν νοιώθω αδικημένος που κάποιος -πιθανώς- "κομήτης" κέρδισε τα πάντα! Για άλλον λόγο διαβάζω αυτό το site. Εκτός και εάν εσύ το κάνεις μόνο και μόνο για τα δώρα (αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο από τη γενική συμπεριφορά σου).
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB