TomTom έγραψε:Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Όπως ήταν στημένος ο διαγωνισμός κάποιος που ήθελα να πάει μόνο για το μεγάλο δώρο (Monitor, κτλ) θέλοντας και μη θα έπαιρνε μέρος και για τα μεγάλα δώρα και των 4ων εβδομάδων (άντε των 2).
Όσο αφορά αυτό που λες G.k.K για τα παιχνίδια που κέρισαν κάποιοι 2 ή και παραπάνω. Για ποιον λόγο να μην μπει στην κλήρωση και κάποιας άλλης εβδομάδας εφόσον τον ενδιαφέρει και κάποιο άλλο παιχνίδι ? Ούτε άδικο είναι ούτε κλέβει τις πιθανότητες από κάποιον να κερδίσει.
Επίσης αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος επειδή δεν κέρδισε μάλλον κάτι γίνεται. Και εννοώ πως από που και ως που θα πρέπει αυτός να κάποιος να κερδίσει ? Για να μείνει ικανοποιημένος ?
Δηλαδή θέλετε ένα site "στημένο" που να τους ικανοποιεί όλους για να μην υπάρχουν μουρμούρες ?
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών.
Ρε συ δεν γίνεται, μάλλον δεν είναι πρέπον, να θες να τα πάρεις ΟΛΑ...Με την ίδια λογική π.χ. θα ήθελα και εγώ τα πάντα από ps4, ps3 κτλ. γιατί μου αρέσουν ΟΛΑ..Όμως επειδή κάποια παιχνίδια τα είχα, επέλεγα σε σχολιά μου κάθε φορά αυτά που με ενδιέφεραν περισσότερο, σκεφτόμενος πως αν τα έγραφα όλα (ποιος θα με έλεγχε αν τα είχα σπίτι μου???) θα μπορούσα να τύχω κάτι και ενδεχομένως να το στερήσω από κάποιον άλλο που το χρειαζόταν περισσότερο..Πρέπει λίγο να σκεφτόμαστε τις ανάγκες όλης της κοινότητας και να μην είμαστε συμφεροντολόγοι...
Προσωπικά, αν κέρδιζα κάτι (και αυτό πολύ πιθανόν να ήταν παιχνίδι που ήθελα, μιας και υπάρχει κομμάτι στο άρθρο του διαγωνισμού που λέει για τα σχόλια και τα παιχνίδια), αν υπήρχε κοινή συμφωνία από όλους τους νικητές κάθε φορά, θα έκανα στην μπάντα να κερδίσουν και άλλοι που δεν είχαν πάρει τίποτα προκειμένου όλοι να είμαστε νικητές...Πράγμα που θεωρώ σωστό και δίκαιο...