The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 28 Ιαν 2015, 22:58

Στα της σειράς τώρα, σίγουρα όταν η σειρά έχει 5 σεζόν, θα υπάρχουν και αδύναμες στιγμές. Οι περισσότερες για μένα είναι μαζεμένες στο δεύτερο μισό της 4ης σεζόν. Κατά τα άλλα η σειρά πηγαίνει δυνατά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 10 Φεβ 2015, 01:40

Εκανα ενα μινι τηλεοπτικο μαραθωνιο και ειδα 8 επεισοδια σε μια μερα. Ενω ξεκινησε δυνατα η 5η σεζον υπηρχαν επεισοδια μεχρι το mid season finale τα οποια ηταν απογοητευτικα. Δυστυχως στο 8ο επεισοδιο ειχα φαει καιρο πριν spoiler και ετσι δεν μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση. Το 9ο ομως ηταν ωραιο επεισοδιο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 10 Φεβ 2015, 13:28

Ο εκνευρισμός που είχε προκαλέσει η τσαπατσουλιά του επεισοδίου 8 με έκαναν να μην σκεφτώ καν
ότι οι φτυαριές που βλέπαμε μπορεί να ήταν για καινούριο νεκρό. Είχε κουράσει ο Tyreese εδώ και καιρό με τα μπορώ-δεν μπορώ και για αυτό ίσως η απώλεια του να μην είναι και τόσο μεγάλο πλήγμα. Όλα τα λεφτά οι σκηνές με τις παραισθήσεις, με όλους τους χαρακτήρες που τα έχουν τινάξει να προσπαθούν να τον πείσουν ότι είναι καλύτερα τα πράγματα στην άλλη μεριά και τον Guv στην ουσία να του λέει ότι πληρώνει το ότι ποτέ δεν προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα μέχρι που τελικά υπέκυψε. Ευρηματικός τρόπος για να ωραιοποιήσεις έναν κατά τα άλλα ανόητο θάνατο(2ο σερί ανόητο, λέω εγώ) αν και για τον Tyreese το περίμενα ότι κάπως έτσι θα πάει γιατί παραήταν μελάτος για τα κυβικά του και τις περιστάσεις. Από τις καλύτερες στιγμές της σειράς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 10 Φεβ 2015, 14:47

RiderSoMysterious έγραψε:Ο εκνευρισμός που είχε προκαλέσει η τσαπατσουλιά του επεισοδίου 8 με έκαναν να μην σκεφτώ καν
ότι οι φτυαριές που βλέπαμε μπορεί να ήταν για καινούριο νεκρό. Είχε κουράσει ο Tyreese εδώ και καιρό με τα μπορώ-δεν μπορώ και για αυτό ίσως η απώλεια του να μην είναι και τόσο μεγάλο πλήγμα. Όλα τα λεφτά οι σκηνές με τις παραισθήσεις, με όλους τους χαρακτήρες που τα έχουν τινάξει να προσπαθούν να τον πείσουν ότι είναι καλύτερα τα πράγματα στην άλλη μεριά και τον Guv στην ουσία να του λέει ότι πληρώνει το ότι ποτέ δεν προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα μέχρι που τελικά υπέκυψε. Ευρηματικός τρόπος για να ωραιοποιήσεις έναν κατά τα άλλα ανόητο θάνατο(2ο σερί ανόητο, λέω εγώ) αν και για τον Tyreese το περίμενα ότι κάπως έτσι θα πάει γιατί παραήταν μελάτος για τα κυβικά του και τις περιστάσεις. Από τις καλύτερες στιγμές της σειράς.

O Tyreese συμφωνω πως ειχε κουρασει απιστευτα και εχω ακουσει οτι στο κομικ ηταν πολυ πιο καλυτερος απλα δεν το κατειχε ο ηθοποιος που τον ενσαρκωνε. Βεβαια κρατα μια πισινη μηπως εδιωξαν τους Beth και Tyreese λογω οτι δεν ηθελαν να συνεχισουν στην σειρα. Πολλοι χαρακτηρες που ζουν ακομα στο κομικ πεθαναν πριν την ωρα τους στην τηλεοπτικη σειρα. Δεν σου φαινεται παραξενο που στο midseason finale (8ο) πεθαινει η Beth και στο 9ο καπακι πεθαινει ο Τyreese; Τοσο συντομα τετοιοι θανατοι; Και αντε να καταλαβω στο 8ο επεισοδιο μιας και ειναι midseason finale και θελουν να προκαλεσουν και να κρατησουν αμειωτο το ενδιαφερον οταν θα επστρεφε η σειρα αλλα στο 9ο μου φανηκε καπως περιεργο. Παντως και οι δυο θανατοι fail κατα τη γνωμη μου.

Παντως το preview του 10ου επειοδιου δειχνει να ειναι υποσχομενο!
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 10 Φεβ 2015, 17:35

Σεντονάκι παρακάτω. :P

Και οι 2 θάνατοι ήταν fail, ειδικά της Beth. Κατάφερε να εκνευρίσει πολύ κόσμο σκοτώνοντας την πάνω που ξαναβρήκε τους υπόλοιπους και πολύ φοβάμαι ότι αυτό ήταν το σκεπτικό του Kirkman από την αρχή. Σαν να τον ακούω να σκέφτεται ''Χαχαχα κορόιδα, περιμένατε reunion με αγκαλίτσες και φιλάκια; Πάρτε ένα headshot εξ`επαφής.''.

Γενικά κάθε φορά που εμφανίζεται το ερωτικό στοιχείο, γίνεται με κακό τρόπο. Ρικ-ΚΕΡΑΤΑΣ, Shane-υπερζηλιάρης-ΝΕΚΡΟΣ, Λορι-διάθεση επαναπροσέγγισης-ΝΕΚΡΗ, Άντρεα-ξαφνικά θυμήθηκε να γίνει σύζυγος-ΝΕΚΡΗ κ.ο.κ. Θα μου πεις ο θάνατος είναι παντού έτσι και αλλιώς αλλά δεν θεωρώ τυχαίο ότι εμφανίζεται σε κάθε ερωτική σχέση, με μία μόνο εξαίρεση. Μπορεί να είναι λίγο τραβηγμένο αλλά μήπως είναι συνειδητή επιλογή του Kirkman για να ευχαριστήσει το nerd κοινό, οπαδών πρωτίστως του κόμικ που δεν σηκώνουν και πολλά γούτσου-γούτσου; Μπορεί να κάνω λάθος.

Μάλλον απλά υπέκυψε στις κραυγές αυτών που ζητάνε περισσότερο αίμα. Θα πρέπει να έχει και φαντάζομαι πως σίγουρα έχει υπόψιν του ότι αν συνεχίσει έτσι, θα καταλήξει να έχει ένα μάτσο από κανένες που κανένας δεν θα θέλει να παρακολουθήσει.

Δεν πιστεύω ότι η Emily Kinney και ο Chad Coleman ήθελαν να φύγουν από το WD. Το WD ήταν ό,τι καλύτερο τους είχε συμβεί στην καριέρα τους, από άποψη προβολής και οικονομικών απολαβών. Για τον Chad η φυγή του από το WD πιθανότατα σημαίνει επιστροφή σε ρόλους στυλ - ο μπάρμαν από το Horrible Bosses- ή έστω κάτι λίγο καλύτερο από αυτό. Γιατί να το θέλει αυτό;

Η Emily δεν πιστεύω ότι έφυγε γιατί ήθελε να ακολουθήσει καριέρα στην μουσική όπως ακούστηκε. Πρώτα από όλα θα μπορούσε να το κάνει ακόμα και αν συνέχιζε. Πόσο χρόνο να θέλει για να ηχογραφήσει ένα σινγκλάκι ή ένα EP ή να κάνει μερικά live εδώ και εκεί; Μπορεί να το κάνει όποτε θέλει. Δεύτερον, δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι θα μπορέσει να ζήσει από την μουσική. Είναι ελάχιστοι οι καλλιτέχνες που καταφέρνουν να ζήσουν μόνο από την μουσική. Στην καλύτερη περίπτωση θα είναι ικανοποιημένη αν βγάλει τα έξοδα της ηχογράφησης. Θα κάνει και κανα live σε κανα country bar με συγγενείς, φίλους, οπαδούς για να βγάλει γούστα και όλα μια χαρά. Αλλά να ζήσει από αυτό; Πολύ δύσκολο. Το WD ήταν τεράστια ευκαιρία και για προβολή και για οικονομική αποκατάσταση και όπως φαίνεται αυτό τελείωσε.

Θα σου πρότεινα να δεις το Talking Dead, αν δεν το έχεις δει ήδη, που παίχτηκε μετά το mid-season finale, με την Emily Kinney να κρατιέται με το ζόρι να μην κλάψει και να λέει ότι δεν περίμενε με τίποτα να φύγει τόσο νωρίς. Μου φάνηκε πολύ αυθόρμητο για να είναι προσποιητό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσίευσηαπό Chased » 14 Φεβ 2015, 17:24

Έκατσα να δω το 9ο επεισόδιο, γιατί δεν ήθελα να δω Helix και είπα να δω κάτι σχετικό σε θεματολογία...
Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς, όχι μόνο της σεζόν!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ:
1) Τα zombies να πρωταγωνιστούν και πάλι
2) Πολλά close calls.
3) Την απελπισία έντονη σε όλους.
4) Την αγωνία έκδηλη σε όλους.
5) Οι άνθρωποι ήταν και πάλι οι αδύναμοι της υπόθεσης.
6) WTF moments με τη "Δημοκρατία" και τους ακρωτηριασμούς.
7) Τα mind-games του Ταϊρίς. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι παραισθήσεις σε ταινίες.

Προσωπικά, δεν με είχε κουράσει ούτε ο Ταϊρίς, ούτε η ηθοποιία του. Υπάρχουν πολλοί και πολύ χειρότεροι χαρακτήρες στη σειρά, τουλάχιστον αυτός ήταν συμπαθητικός. Προσωπικά, το προτιμώ να πεθαίνουν έτσι οι χαρακτήρες και να είναι κυρίως δευτερεύοντες. Δεν ήταν μεγάλη η στεναχώρια για τον συγκεκριμένο, αλλά θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική η σύλληψη της ιδέας και ο τρόπος με τον οποίο έφυγε! Ο ηθοποιός το έπαιξε καλά, οι παραισθήσεις ήταν όσο συναισθηματικές έπρεπε, ο θάνατός του αφήνει μια πικρία, αλλά όχι μεγάλη. Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι η σειρά!!

Με λίγα λόγια, το επεισόδιο 9 τα είχε όλα! Αγωνία, συναίσθημα, slo-mo splatter σκηνές, δράση, περιπέτεια, character development, σωστή μουσική επένδυση, κλπ... Και όλα στη σωστή αναλογία.
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, γιατί τώρα με τράβηξε πάλι πίσω να τη δω ξανά! Please, God, μην χαλάσει πάλι!

Υ.Γ.: Δόξα σοι, Κύριε, είδαμε επεισόδιο χωρίς τον Καρλ! ;)
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 14 Φεβ 2015, 17:30

Τωρα θελουμε....
να πεθανει και ο σχιστοματης (aka Glenn) να μεινει το μελανουρι μονο του. :P :twisted:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Chased » 14 Φεβ 2015, 17:48

Deathracer2009 έγραψε:Τωρα θελουμε....
να πεθανει και ο σχιστοματης (aka Glenn) να μεινει το μελανουρι μονο του. :P :twisted:

Όχι, με την καμία! Από τους καλύτερους χαρακτήρες!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 14 Φεβ 2015, 18:50

Deathracer2009 έγραψε:Τωρα θελουμε....

χαχαχαχαχα μελανουρι! :P
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 17 Φεβ 2015, 08:00

Ωραιο ηταν το 10ο επεισοδιο μεχρι το σημειο....
που ξεσπασε η καταιγιδα. Ολοκληρος κατρινα περασε απο διπλα τους και η καλυβα εμεινε ανεγγιχτη. Τωρα μενει να δουμε τι σκατα ειναι ο τυπας που προσφερει βοηθεια και ελπιζω να μην ειναι κανα ξεμπαρκος απο την ομαδα των κανιβαλων διοτι θα εκνευριστω.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB