Μετάβαση από iOS σε Android

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Μετάβαση από iOS σε Android

Δημοσίευσηαπό Whitey » 09 Φεβ 2015, 20:54

Μετά από ορισμένα προβληματάκια που μου εμφανίζει το iPhone 5C (κυρίως με την μπαταρία) αποφάσισα να το σουτάρω ευγενικά και να κάνω upgrade σε κάποια άλλη συσκευή. Δυστυχώς ή ευτυχώς είπα στον εαυτό μου να μην δώσω ξανά τόσα λεφτά για κινητό όσο και αν μου αρέσει το λειτουργικό iOS. Έτσι είπα να κάνω το μεγάλο βήμα και να περάσω στον κόσμο των Android. Σίγουρα, ως λογισμικό έχει ωριμάσει από την πρώτη και μοναδική εμπειρία που είχα με το Sony Ericsson X8, ωστόσο συνεχίζει να με αγχώνει.

Κάπου εδώ μπαίνετε εσείς. Υπολογίζω (και ελπίζω) πως το iPhone θα "φύγει" κάπου στα 250 ευρώ άρα το budget για το επόμενο είναι περίπου 300 ευρώ (σύμφωνα με τις τιμές μικρών καταστημάτων και όχι αλυσίδων). Αυτό που ψάχνω σε ένα κινητό είναι να έχει καλή κάμερα, μικρό SAR και να είναι όσο πιο μαζεμένο γίνεται από θέμα οθόνης μιας και έχω μικρά χέρια. :mrgreen: Επιπλέον, αν με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η επίσημη υποστήριξη του για το σύντομο μέλλον θα ήταν παραπάνω από καλό.

Για την ώρα η καλύτερη επιλογή που έχω βρει είναι το LG G3, που παρόλο που είναι 5.5 ιντσών το μέγεθος του είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Περιμένω τις προτάσεις σας! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Witch__King » 10 Φεβ 2015, 11:58

Πολύ καλή επιλογή ειδικά η έκδοση των 32GB καθώς έχει επίσης και 1GB RAM επιπλέον σε σχέση με την έκδοση των 16GB (αν και βάση budget σε είσαι πιο κοντά στην έκδοση των 16GB).
Εγώ το είχα πάρει πριν τα Χριστούγεννα όπου η τιμή του 32GB μοντέλου ήταν 70€ φθηνότερα (370€) από ότι είναι τώρα (440€)

Πολύ καλή οθόνη και βολικό στο χέρι (Πολύ έξυπνη η κίνηση της LG με τα κουμπιά στο πίσω μέρος του κινητού αν και όταν το είχα πρωτοακούσει με είχε ξενίσει).
Έχει πάρει ήδη την αναβάθμιση σε Android 5 και επίσης αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν είχει pre-installed ένα σωρό άχρηστες εφαρμογές όπως έχουν τα Samsung.
Άβαταρ μέλους
Witch__King

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό Dural » 11 Φεβ 2015, 01:57

Αν δεν θες να ξεφύγεις απο τα μεγέθη του 5c, εγώ είμαι 4μιση μήνες με το z3 compact και είμαι καραευχαριστημένος. Επίσης το HTC One M8 και M7 ήταν εκπληκτικά γρήγορα κινητα, με το πρώτο να έχει και καλη μπαταρια και Ε Π Ι Κ Α ηχεία, αλλά τα 4MP είναι λίγα.

Επίσης έχω ακούσει τα καλυτερα για το One Plus One από δύο φίλους που εμπιστεύομαι τυφλά σε τέτοια θέματα, αλλά το θέμα είναι να το βρεις στην κανονική του τιμή (299)
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 11 Φεβ 2015, 02:12

Θα συμφωνήσω με τους φίλους του Dural. One plus one με την υποστήριξη της ομάδας της CyanogenMod από πίσω. Επίσημη υποστήριξη λειτουργικού για πολύ περισσότερο καιρό από αυτό που θα έχεις σε κάποια άλλη συσκευή μεγάλης εταιρείας. Είναι ήδη στη lollipop και έχουν μηνιαίες βασικές ενημερώσεις και όχι 6μηνες ή χρόνου που βλέπεις σε Samsung, Sony κλπ κλπ. Κάνουν πολύ καλή δουλειά στο λειτουργικό και το hardware της συσκευής βάζει κάτω high end κινητά 700 ευρώ. Τώρα δε ξέρω το τρόπο διάθεσης βέβαια, γιατί πριν κανένα δίμηνο μπορούσες να το πάρεις από το store της εταιρείας μέσω κωδικού φίλου, και αν μπορείς να περιμένεις το one plus two που ετοιμάζεται να βγει.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB