Helix

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2015, 22:36

Chased έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Τελος και το 3ο επεισοδιο το οποιο ενω ειχε αποκαλυψεις δεν με ενθουσιασε οσο τα πρηγουμενα δυο.

Μη με ξενερώνεις έτσι, τώραααααααααα.... Ελπίζω να αρέσει σε εμένα, με τη λογική ότι το πρώτο επεισόδιο σου άρεσε αλλά εμένα με ξενέρωσε.
Λογικά, αύριο θα το δω!!!

Υ.Γ.: Αχ, Jordan Hayes!

Κατσε δες το και μετα πες εντυπωσεις. Μπορεις να εχεις αντιθετη αποψη...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 02 Φεβ 2015, 22:50

Ωραία ήταν και το 2 και το 3. Ίσως βέβαια να ήταν οτι τα είδα μαζί και τα "χάρηκα" περισσότερο.

Γενικά με αφήνει αδιάφορο η τρέλα του Dr.Hatake και το γεγονός οτι ζει στο νησί. Πάντως σε γενικές γραμμές το main story της 2ης σεζόν, με τον ιό που σκοτώνει του αθάνατους δεν είναι και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν και τα flashback/flashforward έχουν την γοητεία τους. Όντως όμως, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Chased, έχασε την αίσθηση της απομόνωσης και κλειστοφοβίας η σειρά και αυτό είναι μεγάλο μείον. Ούτε αυτό με την νυμφομανή έχει κάποιο έντονο ενδιαφέρον. Κι αυτό με την εγκυμοσύνη... pfff για ποιο λόγο να σταματήσει η εγκυμοσύνη που στην τελική δεν βλάπτει το σώμα (ίσα-ίσα) και όχι οι ζαλάδες οι εμετοί και η αιμορραγία από τη μύτη. Γενικά με ξενερώνουν οι ανακρίβειες σε σειρές, πόσο μάλλον σε επιστημονικού περιεχομένου. Εδώ ο Hatake έχει καλο-διατηρημένα πτώματα 30 χρόνων...
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2015, 23:00

GooDShiveR έγραψε:Ωραία ήταν και το 2 και το 3. Ίσως βέβαια να ήταν οτι τα είδα μαζί και τα "χάρηκα" περισσότερο.

Γενικά με αφήνει αδιάφορο η τρέλα του Dr.Hatake και το γεγονός οτι ζει στο νησί. Πάντως σε γενικές γραμμές το main story της 2ης σεζόν, με τον ιό που σκοτώνει του αθάνατους δεν είναι και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν και τα flashback/flashforward έχουν την γοητεία τους. Όντως όμως, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Chased, έχασε την αίσθηση της απομόνωσης και κλειστοφοβίας η σειρά και αυτό είναι μεγάλο μείον. Ούτε αυτό με την νυμφομανή έχει κάποιο έντονο ενδιαφέρον. Κι αυτό με την εγκυμοσύνη... pfff για ποιο λόγο να σταματήσει η εγκυμοσύνη που στην τελική δεν βλάπτει το σώμα (ίσα-ίσα) και όχι οι ζαλάδες οι εμετοί και η αιμορραγία από τη μύτη. Γενικά με ξενερώνουν οι ανακρίβειες σε σειρές, πόσο μάλλον σε επιστημονικού περιεχομένου. Εδώ ο Hatake έχει καλο-διατηρημένα πτώματα 30 χρόνων...

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν εχασε την κλειστοφοβικη ατμοδφαιρα που ειχε η προηγουμενη σεζον διοτι το ειχαν πει οι παραγωγοι πως η 2η σεζον θα ειναι σε τελειως διαφορετικο setting.

Οσον αφορα την εγκυμοσυνη της Sarah μιας και ειναι immortal τωρα ,θεωρω οτι αυτος ειναι ο λογος που αργει να μεγαλωσει το μωρο. Τωρα πως καταφερε ο Hatake να διατηρησει τα πτωματα θα το μαθουμε λογικα στην συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 02 Φεβ 2015, 23:04

Κάτσε γτ το βλέπω χωρίς υπότιτλους και μπορεί να μου διέφυγε. Λέει οτι αργεί να μεγαλώσει το μωρό μέσα της? Νομίζω ότι είπε ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξή του.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2015, 23:06

GooDShiveR έγραψε:
Κάτσε γτ το βλέπω χωρίς υπότιτλους και μπορεί να μου διέφυγε. Λέει οτι αργεί να μεγαλώσει το μωρό μέσα της? Νομίζω ότι είπε ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξή του.

Δεν θυμαμαι κατι τετοιο, μπορει να κανω και λαθος. Αν δεν κανω λαθος τοτε αναπτυσσεται με αργους ρυθμους.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Chased » 03 Φεβ 2015, 00:38

Από όσο θυμάμαι, σταμάτησε εντελώς και δεν πάει απλώς αργά. Τώρα, για τα συμπτώματα, φυσιολογικό είναι, δεν είναι λάθος αυτό που δείχνει η σειρά.

Η εγκυμοσύνη σταμάτησε σε ένα συγκεκριμένο μήνα, αλλά το μωρό δεν πέθανε. Όπως και η γιατρός που είναι αθάνατη, έτσι κι αυτό, απλώς δεν μεγαλώνει. Οπότε, ζει σαν έμβρυο και τα συμπτώματα θα είναι μονίμως τα ίδια, σαν να έχει κολλήσει ο χρόνος.

Τώρα, το επεισόδιο ήταν πολύ μέτριο, το δεύτερο παραμένει το καλύτερο της σεζόν, για εμένα. Η απομόνωση χάθηκε και αυτό κοστίζει πολύ στην ατμόσφαιρα. Οι μολυσμένοι δεν αποτελούν πια απειλή, αφού δεν υπάρχουν μέσα στο οχυρό. Δεν υπάρχει ο φόβος του εχθρού εκ των έσω. Αλλά και οι ίδιοι οι μολυσμένοι μιλάνε σαν άνθρωποι και απλά έχουν εξανθήματα. Τίποτα το τρομακτικό. Είναι ακριβώς σαν τα τέρατα του RE5 και RE6 σε σύγκριση με αυτά από το REmake. Δηλαδή από τί να τρομάξω και να αισθανθώ φόβο? Από την ταχύτητα των εχθρών, την ελάχιστη παραλλαγή στην εμφάνιση και τη βία? Άμα ήταν έτσι, παίρναμε τον Γιουσέιν Μπόλτ, του βάζαμε μία μάσκα Ροναλντίνιο και του λέγαμε «πιάσε τον κόσμο και χτύπα τον». Αυτό δεν είναι τρόμος και δεν έχει αγωνία. Ούτε η ιστορία εκτυλίσσεται με plot twists όπως στην πρώτη σεζόν.

Το μόνο ενδιαφέρον σημείο ήταν με τα παιδιά και τα μάτια τους. Ακόμα και την Σάρα την κάνανε αποκρουστική, με τον εμμετό και τα φτυσίματα! ( Ωραία, αγύμναστη κοιλίτσα, btw! lol )

Το χτύπημα του Πήτερ στον Άλαν δεν μου φάνηκε κάτι ξαφνικό, αφού η τελευταία εικόνα που μας άφησε η σειρά για τον Πήτερ είναι πως δουλεύει για την Ιλάρια και μόνο ο νεαρός δολοφόνος το ήξερε. Οπότε, σιγά την έκπληξη! Το μόνο που μου έκανε έκπληξη ήταν το πού στο διάολο ήξερε ο Πήτερ πού θα είναι ο Άλαν και πώς μπήκε πρώτος! Tragic.

Όσο για τα πτώματα, απλά ΛΟΛ!

Νομίζω θα κάνω λίγο καιρό να δω τα υπόλοιπα...Μαζεμένα, 3-4... Ελπίζω, τουλάχιστον, να κρατηθώ!

Και για να πετάξω και την κακία μου, ακόμα κι έτσι, καλύτερο είναι από το The Walking Dead.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Φεβ 2015, 00:58

Αφου ειδες το επεισοδιο για τσεκαρε μια το προμο του 3ου επεισοδιου που ειχα ανεβασει. Αμα παρατηρησεις θα δεις οτι υπαρχουν σκηνες οι οποιες δεν παιχτηκαν στο 3ο επεισοδιο. lol

Mπορει να γινει ο μεγαλος χαμος στη συνεχεια αφου ειμαστε ακομα στο 3ο επεισοδιο.

Παντως απο νουμερα τηλεθεασης μεχρι στιγμης τα 2 τελευταια επεισοδια κινηθηκαν κατω απο 1 εκ. τηλεθεατες. Στην 1η σεζον τα επεισοδια ειχαν μ.ο. 1,3 εκατ.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Chased » 03 Φεβ 2015, 02:03

Ναι, το ξαναείδα. Όντως, οι μισές και βάλε σκηνές απουσιάζουν! Τσάμπα hypαρίστηκα!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Spk81 » 06 Φεβ 2015, 12:09

η δευτερη σεζον μεχρι στιγμης ξεπερναει προσδοκιες..αν και τα πισωγυρσματα αν δεν προσεχεις σε καινε ολιγον τι..
Άβαταρ μέλους
Spk81

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Φεβ 2015, 01:11

Σε ρηχα νερα κινηθηκε και το 4ο επεισοδιο...

Το επεισοδιο δυστυχως δεν ειχε δραση με μεταλαγμενους. Ειχε στην αρχη το τσιμπημα του τυπα απο την μελισσα οπου και μολυνθηκε αλλα τελικα εκεινος σκοτωσε μονο μια γυναικα και δεν προκαλεσε στη συνεχεια χαος μεσα στην κοινοτητα. Ο Αλαν καταλαβε οτι ο Peter τον ειχε χτυπησει στην αποθηκη και ειδαμε τον Μπαγιεστερος που δουλευει στην Illaria. Η Julia καταφερε και δραπετευσε απο τον τρελο Χατακε και στην συνεχεια επεξαν ξυλο μεταξυ τους το οποιο ηταν ενα απο τα δυνατα σημεια του επεισοδιου. Επιπλεον απο οτι φαινεται ο leader (Michael) της κοινοτητας ειναι Αθανατος μιας και αποδεικνυεται απο τις φωτογραφιες με τις πολλες γυναικες που ειχε τοσα χρονια. Τελος, η Sarah μαχαιρωθηκε απο την "τρελη" μανα και μενει να δουμε πως θα επηρεαστει η εγκυμοσυνη της.

To υγρο που ο Χατακε πηγε να χορηγησει στην Julia πρεπει να ηταν η διαδικασια για να μετατραπει σε θνητη. Μενει να δουμε αν ο Χατακε εκανε κατι τετοιο στον ευατο του και οντως πεθανε απο τα τραυματα του. Αν και θεωρω οτι αν οντως πεθανε τοτε θα ηταν πολυ fail.

Επιπλεον διαβασα μια θεωρια οτι (ακολουθει major spoiler)...
Ο Caleb (ο τυπας που ειχε απαγαγει την Julia στο πρωτο επεισοδιο και της εδειξε τον υποτιθεμενο ταφο του Alan) πρεπει να ειναι ο γιος της Sarah και του Alan. Επιπλεον απο τη στιγμη που μαχαιρωθηκε η Sarah παιζει να ξεκινησει σωστα τωρα η εγκυμοσυνη.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB