Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 01:12

ΟΚ, πείτε ότι ζήλεψα τον φίλο ΑΕΚτζή.

Για να δω πόσοι Πανάθες (και όχι βάζελοι) είμαστε εδώ μέσα!!!

Εικόνα

ΥΓ: Πέππα, ψυχάρα, για πάντα Τριφυλλάρα!!!
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό Alucard » 04 Σεπ 2011, 02:54

Djibril έγραψε:Εικόνα

ΥΓ: Πέππα, ψυχάρα, για πάντα Τριφυλλάρα!!!

Ψύχωση για το 7ο φέτος; :P
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 13:04

Alucard έγραψε:Ψύχωση για το 7ο φέτος; :P

Βουντού-βουντού, βουντού-βουντού, και πράσινη μαγεία... Το 7ο θα πάρουμε με Λόγκαν στην Τουρκία!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 16:38

Αν και ΑΕΚτζης, είμαι λάτρης των ομάδων του Ζέλιμιρ (ο Πέππας ξέρει κάτι παραπάνω :P), αλλά νομίζω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός θα έχει να δώσει μεγαλύτερο αγώνα για το 7ο. Μακάρι, γιατί γουστάρω να τους ξενερώνουμε όλους τους ευρωπαίους, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 16:42

Sephiroth έγραψε:Αν και ΑΕΚτζης, είμαι λάτρης των ομάδων του Ζέλιμιρ (ο Πέππας ξέρει κάτι παραπάνω :P), αλλά νομίζω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός θα έχει να δώσει μεγαλύτερο αγώνα για το 7ο. Μακάρι, γιατί γουστάρω να τους ξενερώνουμε όλους τους ευρωπαίους, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο :? :? :?

Γιατί να μην το πάρουμε όμως; Και πέρυσι ποιος -εκτός του Ζοτς- το περίμενε; Και μην ακούσω κάνα "χαζό", όπως αυτά που έβγαιναν και έλεγαν οι γαύροι στα ραδιόφωνα περί εύκολου Final 4. Φαίνεται ξέχασαν ότι ήμασταν η μόνη ομάδα στην ιστορία της Euroleague που κάναμε 4 νίκες απέναντι στην Μπαρτσελόνα για να την αποκλείσουμε (γιατί και στον 1ο τελικό με χοντρό "σπρώξιμο" και φάουλ-εφεύρεση μας κέρδισαν).

Το ότι είσαι ΑΕΚτζής δε λέει κάτι. Κάθε υγιής φίλαθλος αναγνωρίζει το μέγεθος και την αξία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό xxgrplayer » 06 Σεπ 2011, 00:19

Djibril έγραψε:Γιατί να μην το πάρουμε όμως; Και πέρυσι ποιος -εκτός του Ζοτς- το περίμενε; Και μην ακούσω κάνα "χαζό", όπως αυτά που έβγαιναν και έλεγαν οι γαύροι στα ραδιόφωνα περί εύκολου Final 4. Φαίνεται ξέχασαν ότι ήμασταν η μόνη ομάδα στην ιστορία της Euroleague που κάναμε 4 νίκες απέναντι στην Μπαρτσελόνα για να την αποκλείσουμε (γιατί και στον 1ο τελικό με χοντρό "σπρώξιμο" και φάουλ-εφεύρεση μας κέρδισαν).

Το ότι είσαι ΑΕΚτζής δε λέει κάτι. Κάθε υγιής φίλαθλος αναγνωρίζει το μέγεθος και την αξία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Αστους να λενε και να πιστευουν οτι θελουν! Καλα εδω αυτοι λενε οτι στο μπασκετ εχουμε στησει παραγκα και το σηκωνουμε καθε χρονο! Απλα δεν μπορουν να χωνεψουν τα 6 αστερακια :D.

Περα απο το μπασκετ, στο ποδοσφαιρο πως τα βλεπετε τα πραγματα τωρα που εφυγε ο Τζιγκερ? Εγω τα βλεπω δυσκολα, οχι γιατι εφυγε αυτος (αυτο το περιμενα καιρο τωρα οπως πολλοι αλλοι παναθες) απλα επειδη εφυγε σε μια πολυ κρισιμη στιγμη που υπαρχει σοβαρος κινδυνος χρεοκοπιας και κανεις δεν προκειται να βαλει χρηματα....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xxgrplayer

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Djibril » 06 Σεπ 2011, 08:09

Σίγουρα η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη. Εγώ προσωπικά, περιμένω τη στάση των υπόλοιπων μετόχων, για να δούμε τι θα γίνει. Πρώτος που πρέπει να βγει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του, είναι ο τωρινός "μεγαλομέτοχος", ο Βγενόπουλος.
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 06 Σεπ 2011, 09:17

Όπως και στην ΑΕΚ, άποψή μου είναι πως αν δεν μπει μπροστά το γήπεδο, δεν πρόκειται να δει προκοπή καμία ομάδα. Ο Ολυμπιακός υπερέχει και γι' αυτό το λόγο. Έχει σταθερά έσοδα, χώρους για γραφεία, καταστήματα κτλ και έχει ΕΔΡΑ. Τελεία και παύλα...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 06 Σεπ 2011, 09:34

Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό sion » 06 Σεπ 2011, 09:44

Αν και δηλώνω παναθηναϊκός έχω πάψει να ασχολούμαι. Βαρέθηκα *αυτοί* να παίρνουν τα εκατομμυριάκια και να μαχαιρώνεται και να βρίζετε ο κοσμάκης για αυτούς.
Όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος βίας, ελπίζω να μην καταλήξει έτσι και αυτό το thread.
Άβαταρ μέλους
sion

Δημοσιευσεις : 25

Επόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB