Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό jordan » 01 Φεβ 2015, 21:06

xkate93 έγραψε:Παιδια εχω μια απορια. Οταν καποιος κερδιζει καποιο απτα μεγαλα δωρα της εβδομαδας μετα μπορει να συμμετεχει κανονικα στους διαγωνισμους της επομενης εβδομαδας (εφοσον μαζεψει τους ποντους προφανως);

Ναι.
.
Άβαταρ μέλους
jordan

Δημοσιευσεις : 98

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 01 Φεβ 2015, 22:21

Γνώμη μου φυσικά, αλλά πιστεύω ότι τα μεγάλα δώρα θα έπρεπε τουλάχιστον να πηγαίνουν σε διαφορετικά άτομα. Φανταστείτε να πάρει ένας το ps4, και την άλλη εβδομάδα να πάρει ο ίδιος ένα xbox one. Είναι κάπως. Για τα μικρά δώρα φαντάζομαι δεν θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός επειδή είναι "μικρά".
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό psaraki » 01 Φεβ 2015, 22:28

yiannakis έγραψε:Γνώμη μου φυσικά, αλλά πιστεύω ότι τα μεγάλα δώρα θα έπρεπε τουλάχιστον να πηγαίνουν σε διαφορετικά άτομα. Φανταστείτε να πάρει ένας το ps4, και την άλλη εβδομάδα να πάρει ο ίδιος ένα xbox one. Είναι κάπως. Για τα μικρά δώρα φαντάζομαι δεν θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός επειδή είναι "μικρά".

συμφωνω μαζι σου ακομα κ εμεις οι ιδιοι να κερδισουμε κατι μεγαλο δ εχει σημασια οποιος κ να ειναι αυτο θα επρεπε να ισχυει.αν κερδισεις πχ τωρα κατι μεγαλο να μην μπορεις μετα να κερδισεις ξανα κατι μεγαλο γτ οντως θα φενεται καπως ή μαλλον πολυ καπως....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Φεβ 2015, 22:28

yiannakis έγραψε:Γνώμη μου φυσικά, αλλά πιστεύω ότι τα μεγάλα δώρα θα έπρεπε τουλάχιστον να πηγαίνουν σε διαφορετικά άτομα. Φανταστείτε να πάρει ένας το ps4, και την άλλη εβδομάδα να πάρει ο ίδιος ένα xbox one. Είναι κάπως. Για τα μικρά δώρα φαντάζομαι δεν θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός επειδή είναι "μικρά".

Συμφωνω σε αυτο. Βεβαια πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να κερδισεις παλι μεγαλο δωρο. Δεν γνωριζω απο πιθανοτητες αλλα το θεωρω αδυνατο να γινει κατι τετοιο. Μιλαμε θα γινει κατακραυγη απο αλλα παιδια. :lol:

Στην περιπτωση των μικρων δωρων αλλαζουν τα πραγματα. πχ. εγω περυσι κερδισα 2 φορες.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 01 Φεβ 2015, 22:32

Ισχυει αλλα απτην αλλη αν καποιος κερδισει ενα ποντικι πχ (που αποσο θυμαμαι συμπεριλαμβανεται κατι τετοιο στα μεγαλα δωρα) γιατι να μην εχει δικαιωμα συμμετοχης και για ενα ps4; Ειναι λιγο λεπτη η γραμμη του τι θεωρειται μεγαλο δωρο και τι οχι.
Άβαταρ μέλους
xkate93

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό psaraki » 01 Φεβ 2015, 22:33

Deathracer2009 έγραψε:

Συμφωνω σε αυτο. Βεβαια πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να κερδισεις παλι μεγαλο δωρο. Δεν γνωριζω απο πιθανοτητες αλλα το θεωρω αδυνατο να γινει κατι τετοιο. Μιλαμε θα γινει κατακραυγη απο αλλα παιδια. :lol:

Στην περιπτωση των μικρων δωρων αλλαζουν τα πραγματα. πχ. εγω περυσι κερδισα 2 φορες.

στα μικρα δωρα ενταξει δ λεει κατι σιγα.... αλλα για τα μεγαλα ναι λιγο καπως... τωρα δεν ξερεις τυχη ειναι αυτη μπορει να κερδισεις δυο φορες ποτε δ ξερεις οσο κ απιθανο να φενεται αυτο
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 01 Φεβ 2015, 22:38

Ε τα μικρά τα κερδίζεις απλώς με κλήρωση και έχει και άπειρα δώρα (thanks enternity) ενώ τα μεγάλα "φτύνεις αίμα" για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής και μετριούνται στα δάχτυλα σου.

Το ποντίκι δεν είναι μικρό δώρο, είναι ένα hardware που εγώ προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 30 ευρώ, σου δίνουν ένα καλής ποιότητας εδώ πέρα. Τώρα να πάρει ΚΑΙ το καλό ποντίκι ΚΑΙ ένα PS4? Τι να πει δηλαδή κάποιος που μπήκε και στις 2 εβδομάδες κληρώσεων, δεν κέρδισε τίποτα, ενώ ένας άλλος κέρδισε 2 δώρα? Άποψη μου πάντα, μπορεί οι mods να διαφωνούν. Εξάλλου όπως είπε ο deathracer οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές, αλλά στην περίπτωση που γινόταν, θα ήταν, για εμένα, κάπως άδικο για τα άλλα παιδιά.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 01 Φεβ 2015, 22:42

yiannakis έγραψε:Ε τα μικρά τα κερδίζεις απλώς με κλήρωση και έχει και άπειρα δώρα (thanks enternity) ενώ τα μεγάλα "φτύνεις αίμα" για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής και μετριούνται στα δάχτυλα σου.

Το ποντίκι δεν είναι μικρό δώρο, είναι ένα hardware που εγώ προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 30 ευρώ, σου δίνουν ένα καλής ποιότητας εδώ πέρα. Τώρα να πάρει ΚΑΙ το καλό ποντίκι ΚΑΙ ένα PS4? Τι να πει δηλαδή κάποιος που μπήκε και στις 2 εβδομάδες κληρώσεων, δεν κέρδισε τίποτα, ενώ ένας άλλος κέρδισε 2 δώρα? Άποψη μου πάντα, μπορεί οι mods να διαφωνούν. Εξάλλου όπως είπε ο deathracer οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές, αλλά στην περίπτωση που γινόταν, θα ήταν, για εμένα, κάπως άδικο για τα άλλα παιδιά.

Το ποντίκι το ανεφερα σαν "μικρο" δωρο γιατι δεν συγκρινεται με την αξια των κονσολων.
Άβαταρ μέλους
xkate93

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 01 Φεβ 2015, 22:42

Εννοείται πως καλό είναι αν κάποιος κερδίσει από τα μεγάλα δώρα να απέχει από τα υπόλοιπα των άλλων εβδομάδων...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό psaraki » 01 Φεβ 2015, 22:46

G.k.K έγραψε:Εννοείται πως καλό είναι αν κάποιος κερδίσει από τα μεγάλα δώρα να απέχει από τα υπόλοιπα των άλλων εβδομάδων...

αυτο μονο αν βαλουν κανονες οι αντμιν απο μονοι τους μην περιμενεις να απεχουν ισα ισα θα ειναι οσο ενεργοι στο διαγωνισμο γινεται... αμα ο αλλος ειναι τυχερος σιγα μην απεχει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
psaraki

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB