Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 30 Ιαν 2015, 18:07

Ωπα ωπα ωπα. Τι ακριβώς εννοείς Deathracer με τον άλλο τρόπο? Γιατί εγώ το βλέπω σαν τρόπο cheating του συστήματος. Και αν υπάρχει τέτοιος τρόπος ή α) τον δημοσιοποιούμε για να το γνωρίζουν όλοι παίρνοντας επίσημα θέση οι διαχειριστές ή β) τον χαρακτηρίζουμε ως cheat και δε ξέρω τι επιπτώσεις έχει στη λίστα των ατόμων.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Ιαν 2015, 18:13

kakashi_hatake έγραψε:Ωπα ωπα ωπα. Τι ακριβώς εννοείς Deathracer με τον άλλο τρόπο? Γιατί εγώ το βλέπω σαν τρόπο cheating του συστήματος. Και αν υπάρχει τέτοιος τρόπος ή α) τον δημοσιοποιούμε για να το γνωρίζουν όλοι παίρνοντας επίσημα θέση οι διαχειριστές ή β) τον χαρακτηρίζουμε ως cheat και δε ξέρω τι επιπτώσεις έχει στη λίστα των ατόμων.

Κοιτα δεν γνωριζω στα ποσα tabs ειναι το θεμα. πχ. εχει τυχει να βρω εξωγηινο με 3 tabs ανοιχτα. πχ. πρωτο tab youtube, δευτερο tab αλλη σελιδα και τριτο να ειναι αρθρο enternity με εξωγηινο μεσα...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Ιαν 2015, 18:13

kakashi_hatake έγραψε:Ωπα ωπα ωπα. Τι ακριβώς εννοείς Deathracer με τον άλλο τρόπο? Γιατί εγώ το βλέπω σαν τρόπο cheating του συστήματος. Και αν υπάρχει τέτοιος τρόπος ή α) τον δημοσιοποιούμε για να το γνωρίζουν όλοι παίρνοντας επίσημα θέση οι διαχειριστές ή β) τον χαρακτηρίζουμε ως cheat και δε ξέρω τι επιπτώσεις έχει στη λίστα των ατόμων.

Κοιτα δεν γνωριζω στα ποσα tabs ειναι το θεμα. πχ. εχει τυχει να βρω εξωγηινο με 3 tabs ανοιχτα. πχ. πρωτο tab youtube, δευτερο tab αλλη σελιδα και τριτο να ειναι αρθρο enternity με εξωγηινο μεσα...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Ιαν 2015, 18:15

Όταν λέει πολλαπλά tabs εννοεί πολλαπλά enternity tabs. Δεν υπάρχει θέμα αν έχεις με άλλες σελίδες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό TomTom » 30 Ιαν 2015, 18:16

Υποθέτω πως εννοεί τα παρακάτω :

Αν π.χ. ανοίξουμε 10 tab.

Αν μας βγάλει στο 5ο και στο 7ο tab εξωγήινο δεν θα μπορέσουμε να τους πάρουμε.
Αν όμως μας βγάλει στο 7ο και στο 10ο (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-Τελευταίο tab) θα πάρουμε κανονικά τον εξωγήινο στο 10ο tab, και βέβαια δεν θα πάρουμε τον εξωγήινο στο 7ο.

Οι αριθμοί των tab είναι τελείως τυχαίοι.

Aν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος για πολλαπλά tabs είναι απλά cheating.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Ιαν 2015, 18:19

TomTom έγραψε:Υποθέτω πως εννοεί τα παρακάτω :

Αν π.χ. ανοίξουμε 10 tab.

Αν μας βγάλει στο 5ο και στο 7ο tab εξωγήινο δεν θα μπορέσουμε να τους πάρουμε.
Αν όμως μας βγάλει στο 7ο και στο 10ο (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-Τελευταίο tab) θα πάρουμε κανονικά τον εξωγήινο στο 10ο tab, και βέβαια δεν θα πάρουμε τον εξωγήινο στο 7ο.

Οι αριθμοί των tab είναι τελείως τυχαίοι.

Aν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος για πολλαπλά tabs είναι απλά cheating.

Αυτο ακριβως!!!! Στο τελευταιο tab τοτε ο εξωγηνος μετραει κανονικα. Στα προηγουμενα 9 οπως στο παραδειγμα δεν μετρανε εαν ειναι tabs του enternity.

Καποιος mod να σβησει τα δυο προηγουμενα post διοτι εχω κανει double post.
Τελευταία επεξεργασία από Deathracer2009 και 30 Ιαν 2015, 19:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 30 Ιαν 2015, 18:23

Και αυτό δεν αντιτίθεται στον όρο του διαγωνισμού "μην ανοίγετε πολλαπλά tabs"?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό TomTom » 30 Ιαν 2015, 18:26

kakashi_hatake έγραψε:Και αυτό δεν αντιτίθεται στον όρο του διαγωνισμού "μην ανοίγετε πολλαπλά tabs"?

Μα ουτως ή άλλως πρέπει να πέσεισ το τελευταίο tab, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο.
1 εξωγήινος σε 10 tab και να είναι και το τελευταίο.
Δεν πρόκειται ποτέ να μαζέψει τους πόντους.

Δε νομίζω πως αυτό αντιτίθεται στον όρο του διαγωνισμού "μην ανοίγετε πολλαπλά tabs" γιατί το σύστημα από μόνο του σε ακυρώνει στο να πάρεις τον εξωγήινο.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 30 Ιαν 2015, 18:36

Ναι αλλά για να λέει ο deathracer ότι υπάρχει άλλος τρόπος αλλά εξαρτάται σε ποιο tab είναι το enternity, σημαίνει ότι γίνεται και δεν είναι σχεδόν αδύνατο. Δε ξέρω. Είναι περίεργο πάντως. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Δε ξέρω για παράδειγμα δυο διαφορετικοί browser με δυο διαφορετικές ip μέσω vpn ή proxy servers τι ακριβώς κάνει. Αλλά και ο τρόπος του deathracer μου φαίνεται "παράνομος". Και ίσως έτσι να εξηγούνται τόσοι να κυνηγάνε τόσο εύκολα τόσους πόντους. Τι στο καλό; όλοι οι freetimers είναι εδώ μαζεμένοι;
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Ιαν 2015, 18:45

kakashi_hatake έγραψε:Ναι αλλά για να λέει ο deathracer ότι υπάρχει άλλος τρόπος αλλά εξαρτάται σε ποιο tab είναι το enternity, σημαίνει ότι γίνεται και δεν είναι σχεδόν αδύνατο. Δε ξέρω. Είναι περίεργο πάντως. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Δε ξέρω για παράδειγμα δυο διαφορετικοί browser με δυο διαφορετικές ip μέσω vpn ή proxy servers τι ακριβώς κάνει. Αλλά και ο τρόπος του deathracer μου φαίνεται "παράνομος". Και ίσως έτσι να εξηγούνται τόσοι να κυνηγάνε τόσο εύκολα τόσους πόντους. Τι στο καλό; όλοι οι freetimers είναι εδώ μαζεμένοι;

Οι πιθανοτητες να ανοιξεις 4 η 5 η 10 tabs και να πετυχεις στο τελευταιο tab τον εξωγηινο ειναι ελαχιστες. Στανταρ θα εμφανιστει πριν το τελευταιο και τοτε δεν θα μετραει.

Αυτο ελειπε να ανοιγεις 5 tabs, να εμφανιζεται στο 3ο ο εξωγηινος και να μετραει....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB