The Big Bang Theory

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό EnternityPanDev » 28 Ιαν 2015, 11:12

Κρίμα που απεβίωσε. Όντως η φωνή της είναι-ήταν ( δεν θα χαθεί ποτέ) πολύ ιδιέταιρη. Και το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ στο φακό, προσωπικά με έκανε πολύ περίεργο να ψάξω να μάθω πράγματα για εκείνη. Έδωσε και αυτή με το τρόπο της ζωή στη σειρά. Η σειρά πάντως τρομερή. Ο Σέλτον τρομερός. Οι ατάκες απίστευτες.
EnternityPanDev

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 29 Ιαν 2015, 02:24

Παρολο που αρχιζουν να φαινονται τα χρονια της σειρας που και που πεταγονται μερικα επεισοδια διαμαντια και σε κανουν να αλλαζεις γνωμη
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 29 Ιαν 2015, 12:23

οι σειρες πρεπει να τελειωνουν οταν ειναι στα πανω τους γιανα της θυμασαι ευχαριστα,βλ. breaking bad,
τι να το κανω που στο tbbt εχει ενα επεισοδιο καλο κ 5 μουφα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό EnternityPanDev » 31 Ιαν 2015, 14:44

Otan arxizoun kai se kourazoun ta episodeia meta xalaei kai h genikh eikona osu gia thn seira. Opws kai na xei omws einai poly kalh parea ...
EnternityPanDev

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 31 Ιαν 2015, 15:07

Για εμένα είναι το πιο χαλαρό show ever. Όταν βαριέμαι ή θέλω να δω κάτι και δεν ξέρω τι, το βάζω και περνάω ένα ευχάριστο εικοσάλεπτο.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Chased » 31 Ιαν 2015, 19:12

Οι σειρές καλό είναι να τελειώνουν όταν τις βαρεθεί ο κόσμος, για να μην του λείπουν μετά!
Όχι στο απόγειό τους!

Προσωπικά πάντως, την απόλαυσα πολύ την 8η σεζόν, θεωρώ ότι είναι από τις πολύ δυνατές της σειράς! Ίσως χρειάζεται να κάνετε λίγο διάλειμμα πριν τα δείτε όλα αυτά, γιατί αλλιώς το μυαλό συνηθίζει και κουράζεται. Εγώ είχα να δω TBBT κανέναν χρόνο και είδα την 8η σεζόν μαζεμένα...πέθανα στα γέλια!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 01 Φεβ 2015, 07:14

Chased έγραψε:Οι σειρές καλό είναι να τελειώνουν όταν τις βαρεθεί ο κόσμος, για να μην του λείπουν μετά!
Όχι στο απόγειό τους!

Προσωπικά πάντως, την απόλαυσα πολύ την 8η σεζόν, θεωρώ ότι είναι από τις πολύ δυνατές της σειράς! Ίσως χρειάζεται να κάνετε λίγο διάλειμμα πριν τα δείτε όλα αυτά, γιατί αλλιώς το μυαλό συνηθίζει και κουράζεται. Εγώ είχα να δω TBBT κανέναν χρόνο και είδα την 8η σεζόν μαζεμένα...πέθανα στα γέλια!

Σοφα λογια :)
Απο την αλλη, κλεινεις ραντεβου με την ιστορια αν σταματησεις στο απογειο της μια πολυ καλη σειρα. Θα ζηταει ο κοσμος εστω κι ενα επετειακο επεισοδιο για την επομενη εικοσαετια!

Συμφωνω για το Big bang theory. Ειδικα στις κωμωδιες, που τα αστεια επαναλαμβανονται αναγκαστικα, η παρακολουθηση πολλων σαιζον μαζι χωρις διαλειμμα μπορει να φερει κουραση. Η σειρα μπορει να μην ειναι Friends, αλλα εχει υψηλο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Φεβ 2015, 03:32

Είναι ακόμα μια χαρά. Εγώ γελάω αρκετά. Μόνο που υπάρχει ο Sheldon φτάνει. Δεν είναι σίγουρα τόσο καλή όσο παλιά αλλά είναι αρκετά καλή ακόμα. Το μόνο που με "χαλάει" είναι το ότι έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στα γκομενικά και το geek στοιχείο έχει μειωθεί.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 05 Φεβ 2015, 04:30

PetrifieD- έγραψε:Είναι ακόμα μια χαρά. Εγώ γελάω αρκετά. Μόνο που υπάρχει ο Sheldon φτάνει. Δεν είναι σίγουρα τόσο καλή όσο παλιά αλλά είναι αρκετά καλή ακόμα. Το μόνο που με "χαλάει" είναι το ότι έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στα γκομενικά και το geek στοιχείο έχει μειωθεί.

Συμφωνω κι οχι μονο για τα γκομενικα αλλα γενικα τα αισθηματικα. Κοντευει να γινει δραμα η σειρα.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 11 Απρ 2015, 21:13

αυτο που εχει γινει με αυτη την σειρα ειναι πραγματικα αντικειμενο μελετης...
Οι πρωτες 5 season ειναι ολες 10/10 και για μενα ειναι μακραν οι καλυτερη κωμωδια που εχω δει(και εχω δει παρα μα παρα πολλες κωμωδιες)

6η season 3/10
7η season 0/10
8η season 0/10
πως το καταφερανε αυτο οι κυριοι σεναριογραφοι?δεν μιλαμε πια για μετρια κωμωδια...στην τελευτεα season υπαρχουν επεισοδια που δεν γελας καν...θελει πραγματικα προσπαθεια αυτο..
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB