Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Νοέμ 2014, 19:45

πολύ καλό το σημερινό επεισόδιο με το τέλος απλά να βάζει φωτιές στη σειρά.άντε τώρα να περιμένω την επόμενη βδομάδα.....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό korko » 26 Νοέμ 2014, 14:58

πολύ δυνατό και το σημερινό επεισόδιο με τρομερό τέλος.νομίζω πως η φετινή χρονιά είναι μακράν η καλύτερη της σειράς.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό korko » 17 Δεκ 2014, 15:12

mid-season φινάλε για τη σειρά.μέτριο το επεισόδιο που καταναλώθηκε σε κουβέντες και αναλύσεις.φαντάζομαι από την αρχή της νέας χρονιάς θα γίνει της ......
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Chased » 12 Ιαν 2015, 22:31

Είδα δύο επεισόδια...ή τρία. Δεν άντεξα περισσότερο. Πολύ βαρετή μου φάνηκε και σαν να βλέπω το Watch Dogs σε τηλεοπτική σειρά.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Ιαν 2015, 23:25

Chased έγραψε:Είδα δύο επεισόδια...ή τρία. Δεν άντεξα περισσότερο. Πολύ βαρετή μου φάνηκε και σαν να βλέπω το Watch Dogs σε τηλεοπτική σειρά.

Χωρις να εχω παιξει το Watch Dogs εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τη σειρα....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 20 Ιαν 2015, 12:49

πολύ καλά τα 2 επ μετά τα Χριστούγεννα.τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το φεβρουάριο για να δούμε τι θα γίνει με την shaw....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 21 Ιαν 2015, 11:46

Το If-Then-Else ήταν επεισοδιάρα και το τελευταίο κάπως μεταβατικό, έδωσε και πολύ χρόνο σε χαρακτήρες που μου την σπάνε. Δεν βοηθάνε και οι διακοπές κάθε τόσο αλλά ευτυχώς δεν κρατάνε μήνες. Να σήμερα ήταν κανονικά μέρα προβολής. :x
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 29 Ιαν 2015, 02:14

H σειρα ξεκινησε πολυ δυναμικα. Με κουρασε απο ενα σημειο και μετα η (κατα τη γνωμη μου) αναγωγη στον θεο. Οτι η μηχανη ξερει τι κανει, κανει παντα το σωστο και δεν πρεπει να την κατακρινουμε. Οκ σαν θεος ειναι αυτη η μηχανη αλλα νταααξ...
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Spk81 » 06 Φεβ 2015, 12:02

Η μαχη των 2 μηχανων-θεων ψιλοθυμιζει τερμινατορ για την αναδειξη του skynet..αλλα ειναι μια απο της σειρες που εχουν τρελο ενδιαφερον και μας περναει και μερικα μηνυματα για το "μεγάλο αδερφό"..
Άβαταρ μέλους
Spk81

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 06 Φεβ 2015, 13:03

Σίγουρα ήταν πιο ανάλαφρα/ευχάριστα τα πράγματα όταν απλά έβγαινε ένας αριθμός και αναλάμβανε δράση ο Κοστουμάτος, με επεισόδια του στυλ, απατημένη σύζυγος προσλαμβάνει δολοφόνο για να καθαρίσει τον άντρα της ( :P ) αλλά πόσες σεζόν να το τραβήξεις αυτό; Τώρα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Ωραίο και το τελευταίο επεισόδιο, με την ευκαρία.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB