- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 22:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί Forum
blueshark έγραψε:
Κάναμε search πόσταρα photo με ημερομηνίες εγγραφής και για τα 30 άτομα η οποία έφαγε delete.
Στειλε την μου σε πμ. Επειδη εκανα κι εγω την "μινι" αναζητηση μου κι επειδη ειμαι καθημερινος χρηστης χρονια τωρα, δεν βλεπω να ισχυουν αυτες οι θεωριες συνωμοσιας. Απο τους νικητες ελαχιστους βλεπω να ειναι ενεργα μελη στο σαιτ.
Και στο κατω κατω, αν οι 15 στους 30 που μπηκαν στο διαγωνισμο των μεγαλων δωρων ειναι παλιοι, ειναι απολυτα λογικο να ειναι και οι 4 στους 8 νικητες. Απο εκει και περα ο καθενας ας πιστεψει οτι θελει. Η στατιστικη παντως μου λεει πως σε καθε μεγαλη κληρωση ολο και καποιος θα βρεθει να παραπονεθει για κατι.

-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
τι εννοειται οταν λετε ενεργα μελη? να κανουν λογκ ιν συχνα ή να αφηνουν σε ολα τα κειμενα σχολια?γτ κ εγω μπενω στο σαιτ αλλα δ κανω παντα λογκ ιν ουτε αφηνω σχολιο... πως το εννοειται το ενεργο μελος? οποτε αν οντως ισχυει η διαφορα αυτη ενεργου κ μη τοτε εχουν δικιο κ οι δυο πλευρες... εγω ξερω απο οτι εχω διαβασει το να αφηνεις παντου σχολια θεωρειτε κ σπαμ... τεσπα αν ειναι να μην υπαρχει γκρινια τοτε να γινετε ο διαγωνισμος μονο για ενεργα μελη ή αν περνει μερος καποιος νεος κ δ ειναι ενεργος να αποκλειετε απο τον παρον διαγωνισμο την φορα που θα υπαρχει...γτ κ συνεχεια γκρινια δ υποφερετε... παντως υπαρχει κ η πιθανοτητα καπιοι να μην μπορουν καθε μερα να σχολιαζουν ή να μπενουν δ σημενει πως δ παρακολουθουν... τεσπα σεβαστοι οι κανονες εφοσον ειναι δικαιοι που νομιζω πως ειναι γτ μονο κακο θα εκανε στο σαιτ... ας πουμε ενα ευχαριστω που μας δινουν δωρα κ ειδικα τωρα με την κριση!! παιδια μηπως την κληρωση να την τραβουσατε σε βιντεο? ειναι κ αυτο μια ιδεα....
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
psaraki έγραψε:τι εννοειται οταν λετε ενεργα μελη?
Υπαρχουν χρηστες που γραφουν τη γνωμη τους συχνα, γνωστοποιωντας την υπαρξη τους και σε εναν απλο χρηστη(οπως εγω τοσα χρονια) που δεν μπορει να ξερει αυτους που κανουν αθορυβη αναγνωση των αρθρων.
Αυτοι επισης συχνα αποκτουν και μια οικειοτητα τοσο με τους αλλους χρηστες, οσο και με τους ανθρωπους που δουλευουν στο σαιτ. Οποτε, αν ηθελε το εντερνιτυ να επιβραβευσει καποιους χρηστες για την προσφορα τους με fixed διαγωνισμους, αυτοι ειναι οι μονοι που μου ερχονται στο μυαλο (κατι που δε φαινεται να συμβαινει).
Αυτος ειναι ο μονος λογος που εκανα διαχωρισμο, οχι για να κριτικαρω τον οποιονδηποτε κανει οποιαδηποτε ορθη χρηση του σαιτ του ταιριαζει. Κανενα προβλημα δεν εχω ακομη κι αν καποιος ασχολειται μονο με τους διαγωνισμους!
Για να κλεισω κι εδω το ολο θεμα, διαβασα τωρα και πολλα σχολια που μιλαγαν για πρωτη δεκαδα κλπ. Να το ξεκαθαρισω πως ΔΕΝ παιζει ρολο η σειρα καταταξης. ΔΕΝ πρεπει να κοιταμε δεκαδες και εικοσαδες για να βγαζουμε συμπερασματα. Μονο 30αδα υπαρχει.
ΥΓ: Για την λαιβ κληρωση και τους (νομικους)λογους που δεν μπορει να γινει τουλαχιστον για την ωρα μιλησε ο Sephiroth σε πιο παλιο ποστ.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Καλημέρα!!
Καταρχήν θα ήθελα να απαντήσω στον sephiroth όσον αφορά τα άτομα! Δεν γνώριζα ότι είχε συμβεί και πέρσι το ίδιο πράγμα (καθότι νέος εδώ μέσα)! Από την δικιά μου μεριά έβλεπα όσους έκαναν παράπονα και μετά είδα την αλλαγή στον αριθμό ! Δεν γνώριζα ότι είχε γίνει και πέρσι το ίδιο ούτε ότι θα έπρεπε να είναι εξ αρχής με 50 άτομα! Οπότε μου φάνηκε καθαρά σαν αποτέλεσμα τον παραπόνων !
Θα επαναλάβω πως έχουν τα πράγματα και θα επιθυμούσα να τελειώσει εδώ το όλο θέμα! Εμείς σαν παρέα μάθαμε για το site και τον διαγωνισμό από παλιό μέλος του site! Οπότε γραφτήκαμε όλοι την ίδια μέρα (όταν ξεκίνησε ο διαγωνισμός αν θυμάμαι καλά). Όπως είπα και σε άλλο ποστ μου,εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση στην οποία ΝΑΙ βαράω μύγες. Μακάρι να μην είχα καθόλου χρόνο να ψάξω aliens γιατί τότε θα είχα τα λεφτά να αγοράσω και xbox one kai ps4 ! Και αυτό νομίζω ισχύει για όλους μας! σωστά? Αυτό για να λυθούν και οι απορίες του τύπου "τι κάνουν όλοι μέρα κτλ"!
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός και το συγκεκριμένο site είναι ίσως από τα ελάχιστα που έκανα τον "κόπο" να μπω. Ο λόγος είναι πολύ απλός....ότι σου δύνεται μια πραγματικά ρεαλιστική πιθανότητα να κερδίσεις..και είναι στο χέρι σου (αν διαθέτεις τον χρόνο που χρειάζεται) να διεκδικήσεις αυτές τις πιθανότητες! Δεν θα έμπαινα σε διαγωνισμό με 50.000 άτομα ας πούμε! Είχαμε όλοι περίπου 1/4 πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι!Και επίσης έχει και θέματα που με ενδιαφέρουν!
Οπότε γραφτήκαμε και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε εξωγήινους ! Παρότι όμως είχαμε ήδη ένα μειονέκτημα ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά , είχανε πλεονέκτημα οι παλιοί (κάτι στο οποίο συμφωνώ και πολύ σωστά είναι έτσι) Είδαμε παράπονα στο φόρουμ για άτομα που εμφανίστηκαν από το πουθενά και βρίσκονται στους πρώτους 30 με πολλούς πόντους! Τα μοναδικά άτομα στην 30αδα που γραφτήκαμε τις μέρες του διαγωνισμού (σε αυτούς αναφερόμαστε ως νέους χρήστες) είμαστε εμείς +1 άτομο ακόμα..δλδ 5 στο σύνολο! Νομίζω ότι είναι λογικό να πιστεύουμε ότι γινόμαστε "στόχος"! Μετά άλλαξαν και τα άτομα από 30 σε 50 οπότε μας φάνηκε πιο πολύ αυτό! Να τονίσω όπως είπα και πιο πάνω ότι δεν γνώριζα ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει και πέρσι!!
Φτάνοντας στο τέλος της πρώτης βδομάδας βρισκόμασταν και οι 4 στους πρώτους 10!Τα 3 παιδιά ήταν στην σειρά 6-7-8 ενώ εγώ στο 3! Γίνεται η κλήρωση και βγαίνουν οι αριθμοί 1-2-4-5-10! Όπως βλέπετε και καταλαβαίνετε κέρδισαν όλοι οι γύρω μας! Αυτό ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ τον όσον είπα πιο πάνω μας έκανε να απορήσουμε και να σκεφτούμε τα όσα γράψαμε εδώ!
Ξαναλέω ότι ήταν ο συνδυασμός όλων αυτών και όχι μεμονωμένα ότι δεν κέρδισε κάποιος από εμάς! Ο καθένας μας σε μια κλήρωση που βρίσκεται στον αριθμό 3 και κέρδιζαν οι 1-2-4-5 δεν θα έλεγε "Ε όχι την καντεμιά μου μέσα" ?? Πόσο μάλλον όταν αντικειμενικά αφού ήμασταν 4 άτομα είχαμε κάποιες πιθανότητες παραπάνω!
Επίσης για τον mitsosvm που λέτε για νέο μέλος ..εμείς αναφερόμαστε στα άτομα που έγιναν μέλη με την έναρξη του διαγωνισμού! προφανώς ο οποιοσδήποτε να έβλεπε στην πρώτη δεκάδα 4 άτομα που γράφτηκαν την ίδια μέρα και οι δύο έχουν και παρόμοιο όνομα θα έλεγε "όπα τι τρέχει εδώ" ! Κάτι το οποίο σκεφτήκαμε ότι μπορεί να πέρασε και από το μυαλό τον ανθρώπων του site, πόσο μάλλον μετά και από τα παράπονα !!
Προφανώς και αν οι αριθμοί που έβγαιναν ήταν τελείως σκόρπιοι και όχι με τον τρόπο που βγήκαν δεν θα φαινόταν σαν να αδικηθήκαμε κτλ! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τώρα που τα γράφω όλα μαζεμένα και αναλυτικά , αυτό που θέλω να πω και τον λόγο!
Η κλήρωση γίνεται με έναν τρόπο που δεν γνωρίζαμε τι και πως (πριν το εξηγήσει ο sephiroth εδώ)! Και το livestream Που αναφέραμε είναι κάτι που πολλοί θα συμφωνούσαν και ένας τρόπος να εξαλειφθούν τέτοιες συζητήσεις!
Εγώ προσωπικά ,αλλά πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά μιλήσαμε ευγενικά και εξηγήσαμε γιατί βγήκαμε να πούμε ότι μας φαίνεται ότι αδικηθήκαμε! Από δικιάς μου πλευράς η φράση "γελάει ο κόσμος" ήταν λάθος και συγγνώμη για την χρησιμοποίηση της!
Ελπίζω να ξεκαθάρισα όλα τα θέματα και τον λόγο που προέκυψε όλο αυτό!
Καλημέρα σας και πάλι!
Καταρχήν θα ήθελα να απαντήσω στον sephiroth όσον αφορά τα άτομα! Δεν γνώριζα ότι είχε συμβεί και πέρσι το ίδιο πράγμα (καθότι νέος εδώ μέσα)! Από την δικιά μου μεριά έβλεπα όσους έκαναν παράπονα και μετά είδα την αλλαγή στον αριθμό ! Δεν γνώριζα ότι είχε γίνει και πέρσι το ίδιο ούτε ότι θα έπρεπε να είναι εξ αρχής με 50 άτομα! Οπότε μου φάνηκε καθαρά σαν αποτέλεσμα τον παραπόνων !
Θα επαναλάβω πως έχουν τα πράγματα και θα επιθυμούσα να τελειώσει εδώ το όλο θέμα! Εμείς σαν παρέα μάθαμε για το site και τον διαγωνισμό από παλιό μέλος του site! Οπότε γραφτήκαμε όλοι την ίδια μέρα (όταν ξεκίνησε ο διαγωνισμός αν θυμάμαι καλά). Όπως είπα και σε άλλο ποστ μου,εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση στην οποία ΝΑΙ βαράω μύγες. Μακάρι να μην είχα καθόλου χρόνο να ψάξω aliens γιατί τότε θα είχα τα λεφτά να αγοράσω και xbox one kai ps4 ! Και αυτό νομίζω ισχύει για όλους μας! σωστά? Αυτό για να λυθούν και οι απορίες του τύπου "τι κάνουν όλοι μέρα κτλ"!
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός και το συγκεκριμένο site είναι ίσως από τα ελάχιστα που έκανα τον "κόπο" να μπω. Ο λόγος είναι πολύ απλός....ότι σου δύνεται μια πραγματικά ρεαλιστική πιθανότητα να κερδίσεις..και είναι στο χέρι σου (αν διαθέτεις τον χρόνο που χρειάζεται) να διεκδικήσεις αυτές τις πιθανότητες! Δεν θα έμπαινα σε διαγωνισμό με 50.000 άτομα ας πούμε! Είχαμε όλοι περίπου 1/4 πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι!Και επίσης έχει και θέματα που με ενδιαφέρουν!
Οπότε γραφτήκαμε και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε εξωγήινους ! Παρότι όμως είχαμε ήδη ένα μειονέκτημα ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά , είχανε πλεονέκτημα οι παλιοί (κάτι στο οποίο συμφωνώ και πολύ σωστά είναι έτσι) Είδαμε παράπονα στο φόρουμ για άτομα που εμφανίστηκαν από το πουθενά και βρίσκονται στους πρώτους 30 με πολλούς πόντους! Τα μοναδικά άτομα στην 30αδα που γραφτήκαμε τις μέρες του διαγωνισμού (σε αυτούς αναφερόμαστε ως νέους χρήστες) είμαστε εμείς +1 άτομο ακόμα..δλδ 5 στο σύνολο! Νομίζω ότι είναι λογικό να πιστεύουμε ότι γινόμαστε "στόχος"! Μετά άλλαξαν και τα άτομα από 30 σε 50 οπότε μας φάνηκε πιο πολύ αυτό! Να τονίσω όπως είπα και πιο πάνω ότι δεν γνώριζα ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει και πέρσι!!
Φτάνοντας στο τέλος της πρώτης βδομάδας βρισκόμασταν και οι 4 στους πρώτους 10!Τα 3 παιδιά ήταν στην σειρά 6-7-8 ενώ εγώ στο 3! Γίνεται η κλήρωση και βγαίνουν οι αριθμοί 1-2-4-5-10! Όπως βλέπετε και καταλαβαίνετε κέρδισαν όλοι οι γύρω μας! Αυτό ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ τον όσον είπα πιο πάνω μας έκανε να απορήσουμε και να σκεφτούμε τα όσα γράψαμε εδώ!
Ξαναλέω ότι ήταν ο συνδυασμός όλων αυτών και όχι μεμονωμένα ότι δεν κέρδισε κάποιος από εμάς! Ο καθένας μας σε μια κλήρωση που βρίσκεται στον αριθμό 3 και κέρδιζαν οι 1-2-4-5 δεν θα έλεγε "Ε όχι την καντεμιά μου μέσα" ?? Πόσο μάλλον όταν αντικειμενικά αφού ήμασταν 4 άτομα είχαμε κάποιες πιθανότητες παραπάνω!
Επίσης για τον mitsosvm που λέτε για νέο μέλος ..εμείς αναφερόμαστε στα άτομα που έγιναν μέλη με την έναρξη του διαγωνισμού! προφανώς ο οποιοσδήποτε να έβλεπε στην πρώτη δεκάδα 4 άτομα που γράφτηκαν την ίδια μέρα και οι δύο έχουν και παρόμοιο όνομα θα έλεγε "όπα τι τρέχει εδώ" ! Κάτι το οποίο σκεφτήκαμε ότι μπορεί να πέρασε και από το μυαλό τον ανθρώπων του site, πόσο μάλλον μετά και από τα παράπονα !!
Προφανώς και αν οι αριθμοί που έβγαιναν ήταν τελείως σκόρπιοι και όχι με τον τρόπο που βγήκαν δεν θα φαινόταν σαν να αδικηθήκαμε κτλ! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τώρα που τα γράφω όλα μαζεμένα και αναλυτικά , αυτό που θέλω να πω και τον λόγο!
Η κλήρωση γίνεται με έναν τρόπο που δεν γνωρίζαμε τι και πως (πριν το εξηγήσει ο sephiroth εδώ)! Και το livestream Που αναφέραμε είναι κάτι που πολλοί θα συμφωνούσαν και ένας τρόπος να εξαλειφθούν τέτοιες συζητήσεις!
Εγώ προσωπικά ,αλλά πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά μιλήσαμε ευγενικά και εξηγήσαμε γιατί βγήκαμε να πούμε ότι μας φαίνεται ότι αδικηθήκαμε! Από δικιάς μου πλευράς η φράση "γελάει ο κόσμος" ήταν λάθος και συγγνώμη για την χρησιμοποίηση της!
Ελπίζω να ξεκαθάρισα όλα τα θέματα και τον λόγο που προέκυψε όλο αυτό!
Καλημέρα σας και πάλι!
- bdosis
- Δημοσιευσεις : 14
Σωστή μεν η εικόνα απο ανέβασε ο φίλος commenter ΑΛΛΑ αν όλα αυτά τα ποστ είναι επικοδομητικά και δεν γίνονται απλά για να μαζευτούν πόντοι(άρα ανούσια ποστ) τότε ναι δεν θεωρείται spam. Για να σου δώσω να καταλάβεις μπαίνω χθες στο topic του XOne και βλέπω το τελευταίο σχόλιο στα greeklish και να αναλύει τι είναι το One. Εκτός τόπου και χρόνου δηλαδή.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
commenter έγραψε:psaraki ενεργός χρήστης είναι αυτός που μπαίνει σε τακτική βάση και όχι μόνο για τους διαγωνισμούς. Εσύ καλή ώρα εμφανίζεσαι μόνο όταν μοιράζει δώρα το site...
Spam δεν είναι να συμμετέχεις σε συζητήσεις και να γράφεις κάτι εποικοδομητικό. Spam είναι αυτό.
Για το βίντεο/random.org συμφωνώ κι εγώ όπως είπα πιο πάνω. Η διαφάνεια (όπως μας έδειξε και η ιστορία με τα dislikes) μόνο καλό μπορεί να κάνει στο site και στην κοινότητα.
Όταν κάποιοι έλεγαν να γίνουν φανερά τα dislikes, υπήρχαν πολλές αντιρρήσεις και πολλή αντίσταση (η ανθρώπινη φύση ΠΑΝΤΑ αντιστέκεται σε αλλαγές). Το αποτέλεσμα όμως ήταν να μειωθούν δραστικά τα dislikes, οπότε ναι, μόνο καλό έκανε στην κοινότητα και διαψεύστηκαν όσοι ήταν αντίθετοι.
το οτι δεν κανω σχολια παντα ή παντου δ με κανει μη ενεργη.μπενω σχεδον καθε μερα απλα δ κανω λογκ ιν...αν δεν ξερεις καλυτερα να μη μιλας...δ ειμαι ανθρωπος που θα αφησει σχολιο απλα για να αφησει αν δ εχω κατι να πω δ ενοχλω τις λεξεις....
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Διαγωνισμός Battlefield Hardline beta
Λοιπόν, η αντιπροσωπεία της ΕΑ στην Ελλάδα, μας ζήτησε να γράψετε την άποψή σας για τη beta του Battlefield: Hardline με + και -. 25 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετάκι GTA V stress ball + GTA V mouse pad + AC Unity budges pack! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή
Ευχαριστούμε τα sites Diagonismos.gr, ediagonismoi, KerdiseTo, Nethall, Tixerakias, Save and Win και e-contest για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.
Ευχαριστούμε τα sites Diagonismos.gr, ediagonismoi, KerdiseTo, Nethall, Tixerakias, Save and Win και e-contest για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες