Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 19:47

blueshark έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Τέλος, μπορώ να σου πω ότι αν θέλουμε να ψαχνόμαστε στα πάντα, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι τα videos έχουν γυριστεί και κολλήσει στο live stream (είναι σχετικά απλό να γίνει για κάποιον έμπειρο). Οτιδήποτε και να γίνει, πάντα κάποιος θα έχει κάτι να πει (δικαίως ή αδίκως, δεν το εξετάζω).

Θα κρατάτε σημερινή εφημερίδα και θα απαντάτε live ερωτήσεις , problem solved :lol: :lol: . (πλάκα κανω)

Anyway sorry για το σημερινό "σαματά" τα λέμε πάλι την επόμενη εβδομάδα :lol:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXA :P
Κανένα πρόβλημα ρε συ, απλά δεν θέλω να φαινόμαστε και καθίκια. Εκτός του Καλκάνη
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 27 Ιαν 2015, 19:49

Sephiroth έγραψε:Κανένα πρόβλημα ρε συ, απλά δεν θέλω να φαινόμαστε και καθίκια. Εκτός του Καλκάνη

Πάλι αυτός;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Koel700 » 27 Ιαν 2015, 19:56

To ka8iki..
Άβαταρ μέλους
Koel700

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό john-data » 27 Ιαν 2015, 20:29

Είμαι μέλος απο 23/01/2011 και δεν έχω βρει ακόμη ποιον να λαδώσω για να κερδίσω κάποιο δώρο...
Οποιος γνωρίζει και έχει επαφές με τα επάνω κλιμάκια ας ενημερώσει.

Χαλαρά ρε παλικάρια διαγωνισμός είναι ...
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 27 Ιαν 2015, 20:42

Ε και να ψάχνουν για δουλειά, θα βρουν?
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 27 Ιαν 2015, 20:50

Αυτο το σκεφτηκα και γω με αυτους που το κανουν εν ωρα εργασιας....ΧΑχαχα και μετα μας λενε οι Ευρωπαιοι οτι δεν παραγουμε...
Να αποκλειστουν απο το διαγωνισμο οσοι δουλευουν....
:D :lol: :lol:
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 27 Ιαν 2015, 22:06

john-data έγραψε:Είμαι μέλος απο 23/01/2011 και δεν έχω βρει ακόμη ποιον να λαδώσω για να κερδίσω κάποιο δώρο...
Οποιος γνωρίζει και έχει επαφές με τα επάνω κλιμάκια ας ενημερώσει.

Χαλαρά ρε παλικάρια διαγωνισμός είναι ...

Θα σου δώσω τον αριθμό τού τραπεζικού μου λογαριασμού και σου υπόσχομαι ότι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες στους διαγωνισμούς άμα κάνεις καμιά κατάθεση. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 27 Ιαν 2015, 22:21

commenter έγραψε:Μπορείς π.χ. να μοιράζεις φυλλάδια (είπα δουλειά του ποδαριού), αλλά φαντάζομαι είναι πιο εύκολο να κάθεσαι σπίτι και να κλικάρεις το ποντίκι. Με την δουλειά κάτι θα πάρεις πίσω (λίγα ευρώ να αγοράσεις κάτι), ενώ με τους διαγωνισμούς απλά περιμένεις το μάννα εξ' ουρανού.

Καταρχάς μπορεί να είναι μαθητής ή φοιτητής ακόμα. Στοιχηματίζω ότι στους 50 πρώτους οι 30-40 ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Κατά δεύτερον δεν είναι έτσι απλό αυτό που λες. Ναι, για να μαζεύει τόσους πόντους κάποιος πρέπει κυριολεκτικά να έχει το enternity ανοιχτό 10 ώρες την ημέρα τουλάχιστον, αλλά αν δεν έχει τι άλλο να κάνει τι να του πεις? Ο καθένας όπως θέλει μοιράζει τον χρόνο του.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Ιαν 2015, 02:15

Λοιπον αν και αργησα, θα πω την γνωμη μου για τα πολλα που ειπωθηκαν απο "στατιστικολογους" εδω μεσα για τον διαγωνισμο.

1) Οτι οι θεσεις 1,2,4,5 που κερδισαν ειναι ολοι παλια μελη. Δεν τους τσεκαρα εναν εναν, αλλα ενας απο αυτους ειναι μολις λιγων μηνων χρηστης. Πριν αρχισετε να εκτοξευετε κατηγοριες και να κλαιγεστε καντε ενα στοιχειωδες search...

Nα σημειωσω παντως πως ακομη και να ισχυε αυτο που γραφτηκε, σιγουρα στην 30αδα παρακατω ειδα πολλα πιο παλια και πιο ενεργα μελη που δεν κερδισαν τιποτα.

2) Ολοι οι 30 της 1ης εβδομαδας ειχαν ιδιες πιθανοτητες να κερδισουν. Συνεπως η σειρα που εβγαλαν οι ποντοι δεν εχει καμια στατιστικη αξια. Οποτε το να βγαλεις συμπερασματα κοιτωντας την ειναι εντελως λαθος. Τα μονα αξια προσοχης στοιχεια που μπορουν να βοηθησουν ειναι:

α) Ποσοι απο τους 30 ειναι παλια μελη.
β) Ποσοι απο τους 8 νικητες ειναι καινουρια.

Αυτα, γιατι πονεσε το κεφαλι μου με οσα διαβασα...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό blueshark » 28 Ιαν 2015, 02:38

alex4444 έγραψε:Λοιπον αν και αργησα, θα πω την γνωμη μου για τα πολλα που ειπωθηκαν απο "στατιστικολογους" εδω μεσα για τον διαγωνισμο.

1) Οτι οι θεσεις 1,2,4,5 που κερδισαν ειναι ολοι παλια μελη. Δεν τους τσεκαρα εναν εναν, αλλα ενας απο αυτους ειναι μολις λιγων μηνων χρηστης. Πριν αρχισετε να εκτοξευετε κατηγοριες και να κλαιγεστε καντε ενα στοιχειωδες search...

Nα σημειωσω παντως πως ακομη και να ισχυε αυτο που γραφτηκε, σιγουρα στην 30αδα παρακατω ειδα πολλα πιο παλια και πιο ενεργα μελη που δεν κερδισαν τιποτα.

2) Ολοι οι 30 της 1ης εβδομαδας ειχαν ιδιες πιθανοτητες να κερδισουν. Συνεπως η σειρα που εβγαλαν οι ποντοι δεν εχει καμια στατιστικη αξια. Οποτε το να βγαλεις συμπερασματα κοιτωντας την ειναι εντελως λαθος. Τα μονα αξια προσοχης στοιχεια που μπορουν να βοηθησουν ειναι:

α) Ποσοι απο τους 30 ειναι παλια μελη.
β) Ποσοι απο τους 8 νικητες ειναι καινουρια.

Αυτα, γιατι πονεσε το κεφαλι μου με οσα διαβασα...

Κάναμε search πόσταρα photo με ημερομηνίες εγγραφής και για τα 30 άτομα η οποία έφαγε delete.
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB