Παιδιά cool! Και εγώ είμαι ένα χρόνο στο site από 12/01/2014 και αυτό γιατί άργησα να το μάθω! Σε άλλα παρόμοια θεματαλογικά sites είμαι πάνω από 4 χρόνια μέλος αλλά με το enternity κόλλησα γιατί μου αρέσει η παρουσίαση και το γράψιμο των παιδιών της ομάδας (reviews, news κλπ).
Ούτε και εγώ έχω κερδίσει ποτέ κάτι ούτε ένα demo και έχω μπει σχεδόν σε όλους τους διαγωνισμούς! Αυτό δεν λέει κάτι! Και εγώ ήμουν στους πρώτους 30 και δεν κέρδισα τίποτα απολύτως!
Μένω στην ουσία της επίσκεψης μου στο site που είναι η ενημέρωση και συνεχίζω!
Επίσης να προσθέσω κάτι ότι η δική μου φιλοσοφία είναι από την στιγμή που δεν πληρώνεις κάτι δεν μπορείς να απαιτείς κιόλας! Αν σου αρέσει το προιόν (η ενημέρωση, reviews, news κλπ) πορεύεσαι και συνεχίζεις αν κάτι δεν σου κάνει απλά πας παρακάτω. Deal with it!
Αν με κρατήσουν οι δυνάμεις μου και βρω χρόνο θα προσπαθήσω και πάλι αυτή την βδομάδα και ότι βγει!
Καλή επιτυχία σε όλους και στους νικητές χαρείτε τα δώρα σας!
Peace
- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 13:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί Forum
Sephiroth έγραψε:Είχαμε ξεχάσει τη διαδικασία αποστολής, το επιβεβαιώνω, προστέθηκε αργότερα
Για αυτο το λογο ρωτησα που στελνουμε τα στοιχεια (διοτι πολλα μπορουν να εχουν αλλαξει σε ενα χρονο) αλλα δεν ηξερα οτι θα φταναμε σε θεωριες συνωμοσιας κιολας.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ορίστε, κοίτα κατάσταση. Αντί να τους ευχαριστούμε που μοιράζουν δώρα, έχουμε και παράπονα κιόλας. Το ότι έτυχε να κερδίσουν αρκετοί από την πρώτη πεντάδα ή το ότι κέρδισαν πολλοί από τους παλιούς, είναι καθαρή σύμπτωση. Και προφανώς και η κλήρωση γίνεται με δίκαιο τρόπο. Έχουν μοιράσει δώρα σε άπειρα μέλη τού site και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά όλων για να κερδίσουν κάτι. Το θέμα είναι ότι είναι διαγωνισμός που γίνεται με κλήρωση. Μπορεί να βγουν οι 5 πρώτοι σα νικητές ή οι 5 τελευταίοι που ανήκουν στους 30 πρώτους. Μπορεί και να ξανακερδίσει κάποια στιγμή κάποιος. Είναι καθαρά θέμα τύχης.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Sephiroth έγραψε:Ρε συ hitenrun πες μου σε παρακαλώ με ποιο ΜΑΓΙΚΟ τρόπο θα μπορούσε κάποιος να ξέρει ότι είσαστε φίλοι και να σας "προσπεράσει" και τους τέσσερις. Δηλαδή μία ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση.
Είναι γραμμένο σε προφητεία................Το είπε ο Όσιος Γεώργιος ο Διαβολοσκορπιστής πως την ημέρα που θα κυβερνήσει η Αριστερά, λευκά περιστέρια θα πετάνε πάνω από τις πόλεις, μαύρα σύννεφα θα μαζευτούνε πάνω από όρη και βουνά και το Σατανακούτι του Enternity.gr θα προσπεράσει εσένα και τους φίλους σου και θα δώσει τα ελέη του σε παλαιούς χρήστες!
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Ειμαι μελος απο το 7/6/13,στο site μπαινω καθημερινα αλλα σχολιαζω σπανια,μονο αν εχω κατι να πω.Στον διαγωνισμο δεν παιρνω μερος γιατι βαριεμαι να καθομαι μπροστα στην οθονη κανοντας συνεχεια refresh(αν και δεν δουλευω και εχω ολη την μερα δικια μου).FB δεν εχω οποτε δεν μπορω να παρω μερος ουτε εκει.Δεν συμφερει τα παιδια να κανουν "αλχημιες" με τις κληρωσεις διοτι μετα το site χανει το καλο ονομα που εχει και στην τελικη δεν ηταν αναγκασμενοι καν να κανουν διαγωνισμους.My 50 cent,θαψτε με ελευθερα 

Omnia Mors Aequat
-
Bloodius - Δημοσιευσεις : 32
Bloodius έγραψε:Ειμαι μελος απο το 7/6/13,στο site μπαινω καθημερινα αλλα σχολιαζω σπανια,μονο αν εχω κατι να πω.Στον διαγωνισμο δεν παιρνω μερος γιατι βαριεμαι να καθομαι μπροστα στην οθονη κανοντας συνεχεια refresh(αν και δεν δουλευω και εχω ολη την μερα δικια μου).FB δεν εχω οποτε δεν μπορω να παρω μερος ουτε εκει.Δεν συμφερει τα παιδια να κανουν "αλχημιες" με τις κληρωσεις διοτι μετα το site χανει το καλο ονομα που εχει και στην τελικη δεν ηταν αναγκασμενοι καν να κανουν διαγωνισμους.My 50 cent,θαψτε με ελευθερα
Είμαστε το ΜΟΝΟ site τεχνολογίας/gaming που κάνει ΚΑΘΕ εβδομάδα διαγωνισμό. Εδώ και 4 χρόνια ασταμάτητα. Δεν έχουμε ακούσει ποτέ τίποτα. Φέτος το πάμε ένα επίπεδο πάνω. Τι να πω...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Αυτό το πράμα, ότι δηλαδή θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω επειδή κάνεις διαγωνισμούς πρώτη φορά το συναντάω. Τι να πει κανείς...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες