Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 26 Ιαν 2015, 06:21

Deathracer2009 έγραψε:ΓΙα την 1η περιπτωση δεν συμφερει κανεναν μας διοτι οι πιθανοτητες αυτοματα γινονται ελαχιστες και υπαρχει πιθανοτητα οι νικητες να ειναι μελη που απλα ειδαν το διαγωνισμο και μπηκαν και μετα να μην τους ξαναδεις μεχρι τον επομενο μεγαλο διαγωνισμο. Θελεις κατι τετοιο; Αυτο χτυπαει περισσοτερο ασχημα.

Για την αλλη περιπτωση πως θα ξεχωριζεις ποιος ειναι περισσοτερο ενεργο μελος απο τον αλλον; Απο τα post;

Γενικα παιδια δεν βγαινει ακρη με τους ποντους. Μπορει το φαρμαρισμα να ειναι υπερβολικο για πολλους αλλα οι μεγαλοι χαμενοι της υποθεσης ειναι τα ατομα που λογω ελλειψης χρονου δεν μπορουν να μαζεψουν ποντους. Ενα αλλο παιδι ειχε αναφερει στα πιο τακτικα μελη να δινονταν περισσοτεροι ποντοι σαν bonus. Θελετε 1000 ποντους; 2000; Αν δεν φαρμαρετε παλι πισω θα μεινετε. Και σας το λεει ατομο που ηταν παντοτε μεσα στους 30-50 πρωτους αλλα ποτε δεν κερδισε καποιο μεγαλο δωρο.

Εμένα μου φαίνεται πιο δίκαιο πάντως ίδιες πιθανότητες για όλους παρά μερικές για αυτούς που απλά έχουν χρόνο και ξημερωβραδιάζονται μπροστά σε ένα pc, μαζεύοντας πόντους. Θα μπορούσε για παράδειγμα να απαιτείται ένα όριο πόντων αρκετά μεγάλο και όσοι θέλουν να προσπαθήσουν για τα βασικά δώρα. Γιατί εγώ για παράδειγμα με δουλειά και αυξημένες υποχρεώσεις να μην μπορώ να κερδίσω κάποιο μεγάλο δώρο και τώρα να γίνεται συζήτηση για farming ατόμων που είναι άνεργοι και ότι κάνουν το κάνουν για να κερδίσουν και κάτι σε αυτή τη ζωή τζάμπα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όσοι είμαστε με δουλειές και δεν έχουμε χρόνο μπορούμε να μην ασχοληθούμε και απλά να πάμε να αγοράσουμε το τάδε δώρο; Γιατί να μην έχουν ίσες πιθανότητες όσοι από τους νέους δεν κατάλαβαν τους όρους και νομίζουν ότι με ένα post έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα βασικά δώρα.
Επίσης νομίζω ότι η μη συμμετοχή όπως πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να παρατηρήσει από τη λίστα ονομάτων, αρκετών ενεργών μελών, σημαίνει κάτι. Και έχουμε καταλήξει σε ένα διαγωνισμό που αντί να βλέπουμε ενεργά μέλη να προσπαθούν να κερδίσουν κάτι, απλά να απέχουν. Σε ένα επετειακό διαγωνισμό να υπάρχει τέτοια αποχή από τέτοια μέλη.
Εγώ βλέπω ότι κάποιοι από τα ενεργά μέλη πιθανόν να έχουν ξενερώσει, θα ξενερώσουν και όσοι νέοι ήρθαν για το διαγωνισμό και είδαν ότι δεν έχουν μαζέψει πόντους για τη συμμετοχή σε δώρα και οι μόνοι ικανοποιημένοι θα είναι από εσάς που κυνηγήσατε για πόντους που και εκεί θα ξενερώσουν πχ οι πρώτοι με 9 χιλιάδες πόντους αν κερδίσει κάποιος με 2. Όλη αυτή η ξενέρα θα μπορούσε απλά να αποφευχθεί αν υπήρχε αυτό που είπα. Ίσες πιθανότητες για όλους.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 26 Ιαν 2015, 10:13

επειδή έχει γίνει μεγάλο θέμα με τούς πόντους που πρέπει να μαζέψει κάποιος για τον διαγωνισμό η για το ποιος είναι ενεργό μέλος η όχι και ακόμα για το αν μπαίνουν καινούργιοι χρήστες μόνο για το διαγωνισμό θα ήθελα να πω και εγώ 2 πραγματάκια που μπορεί να έχω και άδικο άπλα θέλω να πω και εγώ την γνώμη μου .
Για το ποιος είναι ενεργός η όχι στο site :πιστεύω υπάρχουν χρήστες όπως είμαι και εγώ που μπορεί να είναι στο site από τον πρώτο χρόνο να μπαίνουν καθημερινά και να διαβάζουν τα άρθρα που πραγματικά τούς ενδιαφέρουν και να μην φαίνονται ενεργά γιατί δεν γράφουν κάποιο post λόγο έλλειψης γνώσεων σε πολλά τεχνικά η όχι θέματα .Ένας ρόλος που πιστεύω έχει το site είναι και αυτός να μαθαίνουν και να ενημερώνονται και άνθρωποι που δεν έχουν πολλές γνώσεις στα θέματα τεχνολογίας.
Για τα άλλα θέματα : πάντα θα υπάρχουν και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε χρήστες που έχουν περισσότερο χρόνο από κάποιους άλλους η μπαίνουν αποκλειστικά για τον διαγωνισμό γιατί είναι για όλους μην ξεχνάμε ότι οι παλιοί έχουν το bonus και έτσι ένας καινούργιος χρήστης θέλει σχεδόν τούς διπλάσιους εξωγήινους από έναν παλιό για να μαζέψει κάποιον αριθμό πόντων.Και στο κάτω κάτω ας ιδρώσουμε και λίγο βρε παιδιά με τέτοια δώρα πιστεύω αξίζει.
Καλή επιτυχία σε όλους και φυσικά χρονιά πολλά στο αγαπημένο μασ site να είστε όλοι καλά και πάντα επιτυχίες
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό GEORGE35 » 26 Ιαν 2015, 11:37

ποσους ποντους πρεπει να μαζεψουμε για να ειμαι μεσα στους 50??? ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
GEORGE35

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Ιαν 2015, 11:46

GEORGE35 έγραψε:ποσους ποντους πρεπει να μαζεψουμε για να ειμαι μεσα στους 50??? ευχαριστω

Πρεπει να εχεις παραπανω ποντους απο τον 50ο ωστε ειμαι μεσα στην 50αδα.

http://www.enternity.gr/pointsystem.html
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό GEORGE35 » 26 Ιαν 2015, 11:55

ευχαριστο φιλε τα user article και η ευρεση εξωγηινου που ειναι??? βοηθεια
Άβαταρ μέλους
GEORGE35

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό angelwho » 26 Ιαν 2015, 11:57

ειναι μεσα στα αρθρα του enternity
Άβαταρ μέλους
angelwho

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 26 Ιαν 2015, 13:53

ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ
22/04/2013

ΠΟΝΤΟΙ
3725

Αυτοι ειναι ολοι μου ποντοι απο 22/04/2013 μαλλον δεν εχω ελπιδες χαχαχαχχα
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό yolo1 » 26 Ιαν 2015, 21:57

που βλεπουμε που ειμαστε στην καταταξη με τους ποντους ;
Άβαταρ μέλους
yolo1

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό Fiben » 26 Ιαν 2015, 22:05

Άβαταρ μέλους
Fiben

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 27 Ιαν 2015, 02:35

Καμία ελπίδα,πραγματικά το farming είναι αδύνατο για άτομα που κάνουν κάτι άλλο μέσα στην μέρα τους δουλειές,σχολές κτλπ. Απο την άλλη να κατηγορήσεις κάποιον που κάθεται όλη μέρα και ζεί για να βρεί εξωγηίνους δεν γίνεται,επιλογή του είναι και δικαιωμά του κιολας.Ισως ομως στον επομενο διαγωνισμο θα πρεπει να γινουν καποιες αλλαγες στο σύστημα πόντων.Και εγω ειμαι μελος απο την αρχη του σαιτ,συμμετείχα και λιγο στην αρχη με δικα μου αρθρα,αλλα 10000 ΔΕΝ. Παντως μου φαινεται αδυνατο να μαζεψει καποιος 9000 ποντους η 7000!Μπραβο σε οσους τα καταφερνουν
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB