Deathracer2009 έγραψε:ΓΙα την 1η περιπτωση δεν συμφερει κανεναν μας διοτι οι πιθανοτητες αυτοματα γινονται ελαχιστες και υπαρχει πιθανοτητα οι νικητες να ειναι μελη που απλα ειδαν το διαγωνισμο και μπηκαν και μετα να μην τους ξαναδεις μεχρι τον επομενο μεγαλο διαγωνισμο. Θελεις κατι τετοιο; Αυτο χτυπαει περισσοτερο ασχημα.
Για την αλλη περιπτωση πως θα ξεχωριζεις ποιος ειναι περισσοτερο ενεργο μελος απο τον αλλον; Απο τα post;
Γενικα παιδια δεν βγαινει ακρη με τους ποντους. Μπορει το φαρμαρισμα να ειναι υπερβολικο για πολλους αλλα οι μεγαλοι χαμενοι της υποθεσης ειναι τα ατομα που λογω ελλειψης χρονου δεν μπορουν να μαζεψουν ποντους. Ενα αλλο παιδι ειχε αναφερει στα πιο τακτικα μελη να δινονταν περισσοτεροι ποντοι σαν bonus. Θελετε 1000 ποντους; 2000; Αν δεν φαρμαρετε παλι πισω θα μεινετε. Και σας το λεει ατομο που ηταν παντοτε μεσα στους 30-50 πρωτους αλλα ποτε δεν κερδισε καποιο μεγαλο δωρο.
Εμένα μου φαίνεται πιο δίκαιο πάντως ίδιες πιθανότητες για όλους παρά μερικές για αυτούς που απλά έχουν χρόνο και ξημερωβραδιάζονται μπροστά σε ένα pc, μαζεύοντας πόντους. Θα μπορούσε για παράδειγμα να απαιτείται ένα όριο πόντων αρκετά μεγάλο και όσοι θέλουν να προσπαθήσουν για τα βασικά δώρα. Γιατί εγώ για παράδειγμα με δουλειά και αυξημένες υποχρεώσεις να μην μπορώ να κερδίσω κάποιο μεγάλο δώρο και τώρα να γίνεται συζήτηση για farming ατόμων που είναι άνεργοι και ότι κάνουν το κάνουν για να κερδίσουν και κάτι σε αυτή τη ζωή τζάμπα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όσοι είμαστε με δουλειές και δεν έχουμε χρόνο μπορούμε να μην ασχοληθούμε και απλά να πάμε να αγοράσουμε το τάδε δώρο; Γιατί να μην έχουν ίσες πιθανότητες όσοι από τους νέους δεν κατάλαβαν τους όρους και νομίζουν ότι με ένα post έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα βασικά δώρα.
Επίσης νομίζω ότι η μη συμμετοχή όπως πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να παρατηρήσει από τη λίστα ονομάτων, αρκετών ενεργών μελών, σημαίνει κάτι. Και έχουμε καταλήξει σε ένα διαγωνισμό που αντί να βλέπουμε ενεργά μέλη να προσπαθούν να κερδίσουν κάτι, απλά να απέχουν. Σε ένα επετειακό διαγωνισμό να υπάρχει τέτοια αποχή από τέτοια μέλη.
Εγώ βλέπω ότι κάποιοι από τα ενεργά μέλη πιθανόν να έχουν ξενερώσει, θα ξενερώσουν και όσοι νέοι ήρθαν για το διαγωνισμό και είδαν ότι δεν έχουν μαζέψει πόντους για τη συμμετοχή σε δώρα και οι μόνοι ικανοποιημένοι θα είναι από εσάς που κυνηγήσατε για πόντους που και εκεί θα ξενερώσουν πχ οι πρώτοι με 9 χιλιάδες πόντους αν κερδίσει κάποιος με 2. Όλη αυτή η ξενέρα θα μπορούσε απλά να αποφευχθεί αν υπήρχε αυτό που είπα. Ίσες πιθανότητες για όλους.