- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 10:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί Forum
Γελάει ο κόσμος με τον διαγωνισμό και την "κλήρωση"!!! Στην πρώτη δεκάδα κέρδισαν 5 άτομα...και τα 5 παλιοί χρήστες..τους υπόλοιπους που είμαστε νέοι μας προσπέρασαν τα δώρα! Ο άλλος είχε κερδίσει και πέρσι από ότι διαβάζω και το παίζει ότι δεν ξέρει που στέλνει τα στοιχεία του...! κέρδισαν ο 1ος 2ος 4ος 5ος ήμουν 3ος και το μόνο νέο μέλος ! Τώρα αν θέλουν να μας πουν οι κύριοι από το σιτε ότι "έτυχε" ...ας κοροιδέψουν κανάν άλλο! τουλάχιστον να μας πουν να μην καθόμαστε και χαραμίζουμε τον χρόνο μας και να τους δίνουμε clicks!! Έμαθα το σιτε μέσω του διαγωνισμού και αφού είδα ότι είχα καλές πιθανότητες άμα ήμουν στους 30 πρώτους έκατσα και έλιωσα (έχω Pc στη δουλειά μου)....γιαυτό όμως οι νέοι παίρνουμε 10 πόντους και οι παλιοί 18...για να έχει ένα προνόμιο ο παλιός! αλλά από ότι φαίνεται έτσι και αλλιώς στάνταρ άτομα θα κέρδιζαν! επαναλαμβάνω βγήκαν 5 άτομα από την πρώτη δεκάδα ...Όλοι παλιοί χρήστες ενώ 4-5/10 ήμασταν νέοι...κάντε τα μαθηματικά μόνοι σας ή μάλλον καθίστε και κάντε καμιά 20ρια κληρώσεις σε έναν random number generator και γελάστε με τις πιθανότητες να βγουν τέτοια αποτελέσματα! γεια σας!!
- bdosis
- Δημοσιευσεις : 14
1) Υπάρχουν 4 εβδομάδες για να κερδίσεις κάτι και σύ, δεν κέρδισες την πρώτη δεν χάθηκε και ο κόσμος και δεν χρειάζεται να "τρελαίνεσαι". 2) Ο @Deathracer2009 δεν είχε κερδίσει πέρσι τέτοιο δώρο και μπορείς να ψάξεις για να δεις ποιος και τι κέρδισε τότε αν έχεις κάποια απορία, όλα στο site είναι. 3) Μια χαρά δίκαιο είναι οι παλιότεροι να παίρνουν περισσότερους πόντους γιατί μπαίνουμε καθημερινά στο site από το 2012 (εγώ προσωπικά) οπότε τουλάχιστον μας ανταμείβουν με ένα μικρό πλεονέκτημα στους πόντους έναντι καινούργιων μελών που απλώς είδαν τα πολλά δώρα και μπήκαν και άμα κερδίσουν κάτι μην τους ξαναείδατε. 4) Άμα ήταν να κερδίσουν στάνταρ άτομα δεν θα κάθονταν οι "παλιοί" όπως λες να λιώνουν και αυτοί με την σειρά τους για να μαζεύουν πόντους, άμα ήταν έτσι δεν θα καθόμουν και γω καθημερινά αρκετές ώρες διαβάζοντας άρθρα και μαζεύοντας εξωγήινους.
-
Looneyking - Δημοσιευσεις : 50
1) δεν κέρδισα σε μία βδομάδα που στα 30 άτομα υπήρχαν 8 δώρα... και ξαναλέω βγήκαν 1,2,4,5 (και οι 4 παλιά μέλη) και ξέρεις ποιος δεν κέρδισε? το 3..εγώ δλδ που έμαθα το site μέσω του διαγωνισμού ! πραγματικά μιλάμε για πιθανότητες κάτω του 5% μην λέω και παααάρα πολλές!
2) τι δώρο είχε κερδίσει ακριβώς δλδ που υπήρχε διαφορετική διαδικασία για να το παραλάβει??
3) Μα εννοείται αυτό! Δεν είπα το αντίθετο..ίσα ίσα λέω ότι είναι πιο δίκαιο έτσι! Εγώ έπαιρνα 10 πόντους ενώ εσείς 18...έλιωσα και κατάφερα να είμαι στους 30...εδώ μέσα όμως λόγο κλαψίματος από ότι είδα..πλέον πήγε στα 50 άτομα! αυτό εσένα στου φαίνεται σωστό? Ας ήταν ξεκάθαρα από την αρχή τα πράγματα για να μην μπαίναμε και καινούρια άτομα στο φόρουμ! Εγώ προσωπικά δεν το ήξερα το φόρουμ..τώρα το έμαθα και μου άρεσε γιατί και πολλά από τα άρθρα καθόμουν και τα διάβαζα!
4) Όταν βλέπεις ότι σε μια κλήρωση κερδίζουν μόνο παλιοί από τους 30...8 δώρα...από την πρώτη δεκάδα 5 παλιοί ενώ οι υπόλοιποι ήταν νέοι..ε πραγματικά φίλε μου..κάνε τις πιθανότητες..μιλάμε για κάτω από 1%! Γιαυτό και λέω ότι δεν θα είχα καμιά αντίρρηση να λέγανε ότι στην κλήρωση θα μπαίνουν μόνο παλιοί χρήστες..αλλά όχι όπως έγινε τώρα που ξεπερνάει την λογική πραγματικά!!
2) τι δώρο είχε κερδίσει ακριβώς δλδ που υπήρχε διαφορετική διαδικασία για να το παραλάβει??
3) Μα εννοείται αυτό! Δεν είπα το αντίθετο..ίσα ίσα λέω ότι είναι πιο δίκαιο έτσι! Εγώ έπαιρνα 10 πόντους ενώ εσείς 18...έλιωσα και κατάφερα να είμαι στους 30...εδώ μέσα όμως λόγο κλαψίματος από ότι είδα..πλέον πήγε στα 50 άτομα! αυτό εσένα στου φαίνεται σωστό? Ας ήταν ξεκάθαρα από την αρχή τα πράγματα για να μην μπαίναμε και καινούρια άτομα στο φόρουμ! Εγώ προσωπικά δεν το ήξερα το φόρουμ..τώρα το έμαθα και μου άρεσε γιατί και πολλά από τα άρθρα καθόμουν και τα διάβαζα!
4) Όταν βλέπεις ότι σε μια κλήρωση κερδίζουν μόνο παλιοί από τους 30...8 δώρα...από την πρώτη δεκάδα 5 παλιοί ενώ οι υπόλοιποι ήταν νέοι..ε πραγματικά φίλε μου..κάνε τις πιθανότητες..μιλάμε για κάτω από 1%! Γιαυτό και λέω ότι δεν θα είχα καμιά αντίρρηση να λέγανε ότι στην κλήρωση θα μπαίνουν μόνο παλιοί χρήστες..αλλά όχι όπως έγινε τώρα που ξεπερνάει την λογική πραγματικά!!
- bdosis
bdosis έγραψε:Γελάει ο κόσμος με τον διαγωνισμό και την "κλήρωση"!!! Στην πρώτη δεκάδα κέρδισαν 5 άτομα...και τα 5 παλιοί χρήστες..τους υπόλοιπους που είμαστε νέοι μας προσπέρασαν τα δώρα! Ο άλλος είχε κερδίσει και πέρσι από ότι διαβάζω και το παίζει ότι δεν ξέρει που στέλνει τα στοιχεία του...! κέρδισαν ο 1ος 2ος 4ος 5ος ήμουν 3ος και το μόνο νέο μέλος ! Τώρα αν θέλουν να μας πουν οι κύριοι από το σιτε ότι "έτυχε" ...ας κοροιδέψουν κανάν άλλο! τουλάχιστον να μας πουν να μην καθόμαστε και χαραμίζουμε τον χρόνο μας και να τους δίνουμε clicks!! Έμαθα το σιτε μέσω του διαγωνισμού και αφού είδα ότι είχα καλές πιθανότητες άμα ήμουν στους 30 πρώτους έκατσα και έλιωσα (έχω Pc στη δουλειά μου)....γιαυτό όμως οι νέοι παίρνουμε 10 πόντους και οι παλιοί 18...για να έχει ένα προνόμιο ο παλιός! αλλά από ότι φαίνεται έτσι και αλλιώς στάνταρ άτομα θα κέρδιζαν! επαναλαμβάνω βγήκαν 5 άτομα από την πρώτη δεκάδα ...Όλοι παλιοί χρήστες ενώ 4-5/10 ήμασταν νέοι...κάντε τα μαθηματικά μόνοι σας ή μάλλον καθίστε και κάντε καμιά 20ρια κληρώσεις σε έναν random number generator και γελάστε με τις πιθανότητες να βγουν τέτοια αποτελέσματα! γεια σας!!
Αν και δούλευα 12 ώρες την ημέρα, ακόμα και Σαββατοκύριακα με απέλυσαν στην ψύχρα. Εσύ φίλε μου αν επιτρέπεται κιόλας τι δουλεία κάνεις που έχεις τόση μεγάλη ελευθερία ώστε να λιώνεις στο διαγωνισμό;
-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
ehnikaras έγραψε:bdosis έγραψε:Γελάει ο κόσμος με τον διαγωνισμό και την "κλήρωση"!!! Στην πρώτη δεκάδα κέρδισαν 5 άτομα...και τα 5 παλιοί χρήστες..τους υπόλοιπους που είμαστε νέοι μας προσπέρασαν τα δώρα! Ο άλλος είχε κερδίσει και πέρσι από ότι διαβάζω και το παίζει ότι δεν ξέρει που στέλνει τα στοιχεία του...! κέρδισαν ο 1ος 2ος 4ος 5ος ήμουν 3ος και το μόνο νέο μέλος ! Τώρα αν θέλουν να μας πουν οι κύριοι από το σιτε ότι "έτυχε" ...ας κοροιδέψουν κανάν άλλο! τουλάχιστον να μας πουν να μην καθόμαστε και χαραμίζουμε τον χρόνο μας και να τους δίνουμε clicks!! Έμαθα το σιτε μέσω του διαγωνισμού και αφού είδα ότι είχα καλές πιθανότητες άμα ήμουν στους 30 πρώτους έκατσα και έλιωσα (έχω Pc στη δουλειά μου)....γιαυτό όμως οι νέοι παίρνουμε 10 πόντους και οι παλιοί 18...για να έχει ένα προνόμιο ο παλιός! αλλά από ότι φαίνεται έτσι και αλλιώς στάνταρ άτομα θα κέρδιζαν! επαναλαμβάνω βγήκαν 5 άτομα από την πρώτη δεκάδα ...Όλοι παλιοί χρήστες ενώ 4-5/10 ήμασταν νέοι...κάντε τα μαθηματικά μόνοι σας ή μάλλον καθίστε και κάντε καμιά 20ρια κληρώσεις σε έναν random number generator και γελάστε με τις πιθανότητες να βγουν τέτοια αποτελέσματα! γεια σας!!
Αν και δούλευα 12 ώρες την ημέρα, ακόμα και Σαββατοκύριακα με απέλυσαν στην ψύχρα. Εσύ φίλε μου αν επιτρέπεται κιόλας τι δουλεία κάνεις που έχεις τόση μεγάλη ελευθερία ώστε να λιώνεις στο διαγωνισμό;
αν και δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα θα σου πω! Δουλεύω receptionist σε ξενοδοχείο (οικογενειακή επιχείρηση και με λίγα δωμάτια)..τις περισσότερες ώρες δεν πατάει ψυχή που και να πατήσει θα είναι μέχρι να δώσω ένα κλειδί!! οπότε όπως καταλαβαίνεις είχα μπόλικες ώρες και τις τελευταίες 2 μέρες μπήκα και από το σπίτι για να μαζέψω πόντους! ξαναλέω όχι ότι έχει σημασία απλά για να λυθούν απορίες πως σαν νέο μέλος μάζεψα πολλούς πόντους!
- bdosis
Εμείς ρε παιδία μια παρέα 5 ατόμων είμαστε απ τους οποίους ο 1ς είναι παλιός στο site(αυτός μας σύστησε τον διαγωνισμό) και όταν το μάθαμε είπαμε ε ας μπούμε να δοκιμάσουμε μιας και όλοι μας έχουμε πρόσβαση σε pc για πολλες ώρες κάθε μέρα. Παρόλο που ξέραμε οτι είχαμε το μειονέκτημα απέναντι στους παλίους χρήστες κάτσαμε πόσσες ώρες και μαζεύαμε. Τελικά καταφέρνουμε να μπούμε στην 30άδα όλοι και στην 10άδα 4 άτομα. Με το που βγαίνει χθες η κλήρωση κερδίζει όλη η 10άδα εκτος απο μας. ¨Αμα βλέπαμε άτομα απ΄ολη την 30αδα να κερδίζουν και όχι επιλεκτικά θα έλεγα οκ έτυχε! Αλλα τώρα νιώθω λες και απλα μας προσπέρασε η κλήρωση. Στην τελική ας κέρδιζε και 1ς καινουργιος για ξεκάρφωμα. no haterino plzerino
-
hitenrun - Δημοσιευσεις : 6
bdosis έγραψε:1) δεν κέρδισα σε μία βδομάδα που στα 30 άτομα υπήρχαν 8 δώρα... και ξαναλέω βγήκαν 1,2,4,5 (και οι 4 παλιά μέλη) και ξέρεις ποιος δεν κέρδισε? το 3..εγώ δλδ που έμαθα το site μέσω του διαγωνισμού ! πραγματικά μιλάμε για πιθανότητες κάτω του 5% μην λέω και παααάρα πολλές!
1) Πέρσι και γω βρέθηκα τις 3 από τις 4 εβδομάδες μέσα στην πρώτη δεκάδα ή και πεντάδα και δεν κατάφερα να κερδίσω κάποια κονσόλα ή κινητό και έτυχε να τα πάρουν μερικά παιδιά που δεν είχα ξαναδεί οπότε ναι μπορεί να τύχει να είσαι μέσα στους πρώτους και τελικά να μην κερδίσεις κάτι, το ξέρω ότι μπορεί να σου φανεί εκνευριστικό κλπ αλλά πρέπει να έχεις και τύχη.
2) Δεν ξέρω τι δώρο κέρδισε αλλά μπορεί μέσα στην χαρά του τώρα να μην είδε στο άρθρο που έλεγε που να στείλεις mail με τα στοιχεία σου.
3)Αν μου φαίνεται σωστό που πήγε στα 50 άτομα? Όχι ιδιαίτερα γιατί έτσι μειώθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες μου να κερδίσω κάποια κονσόλα (που είχα ως στόχο εξαρχής) και εκεί που ήταν πιο κλειστός ο διαγωνισμός και πιο δύσκολο να είσαι στους 30 πρώτους τώρα θα μπουν άτομα ευκολότερα μέσα στους 50, αλλά εφόσον το ζήτησαν πολλοί, τα παιδιά στο site πρέπει να ικανοποιήσουν τα αιτήματα τους.
4) Δεν γίνεται να μπουν μόνο παλιά μέλη γιατί δεν θα αποκτήσει "νέο αίμα" το site γιατί όπως είπες και συ διάβαζες τα άρθρα παλιότερα αλλά τώρα γράφτηκες και άρχισες να συμμετέχεις στο forum χάρη στον διαγωνισμό.
Τελευταία επεξεργασία από Looneyking και 27 Ιαν 2015, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Looneyking - Δημοσιευσεις : 50
Re: Απ: Διαγωνισμοί Forum
bdosis έγραψε:Γελάει ο κόσμος με τον διαγωνισμό και την "κλήρωση"!!! Στην πρώτη δεκάδα κέρδισαν 5 άτομα...και τα 5 παλιοί χρήστες..τους υπόλοιπους που είμαστε νέοι μας προσπέρασαν τα δώρα! Ο άλλος είχε κερδίσει και πέρσι από ότι διαβάζω και το παίζει ότι δεν ξέρει που στέλνει τα στοιχεία του...! κέρδισαν ο 1ος 2ος 4ος 5ος ήμουν 3ος και το μόνο νέο μέλος ! Τώρα αν θέλουν να μας πουν οι κύριοι από το σιτε ότι "έτυχε" ...ας κοροιδέψουν κανάν άλλο! τουλάχιστον να μας πουν να μην καθόμαστε και χαραμίζουμε τον χρόνο μας και να τους δίνουμε clicks!! Έμαθα το σιτε μέσω του διαγωνισμού και αφού είδα ότι είχα καλές πιθανότητες άμα ήμουν στους 30 πρώτους έκατσα και έλιωσα (έχω Pc στη δουλειά μου)....γιαυτό όμως οι νέοι παίρνουμε 10 πόντους και οι παλιοί 18...για να έχει ένα προνόμιο ο παλιός! αλλά από ότι φαίνεται έτσι και αλλιώς στάνταρ άτομα θα κέρδιζαν! επαναλαμβάνω βγήκαν 5 άτομα από την πρώτη δεκάδα ...Όλοι παλιοί χρήστες ενώ 4-5/10 ήμασταν νέοι...κάντε τα μαθηματικά μόνοι σας ή μάλλον καθίστε και κάντε καμιά 20ρια κληρώσεις σε έναν random number generator και γελάστε με τις πιθανότητες να βγουν τέτοια αποτελέσματα! γεια σας!!
Παρόλο που ειμαι και εγώ αντιθέτως με το τρόπο του διαγωνισμού και τους πόντους με ποίο δικαίωμα βγαίνεις και κατηγορείς τα παιδιά?
Σου έδωσε κάνεις το δικαίωμα να προσβάλλεις? Τη θα πει ''γελάει ο κόσμος'' επειδή δεν κέρδισες εσύ στο διαγωνισμό?
Και που είναι το κακό η το πρόβλημα που κερδίσανε 5 παλαιοί χρήστες? Δεν σε καταλαβαίνω τη θα πει κάντε μαθηματικά κλπ να δείτε τη θα βγει κλπ? Είσαι σοβαρός? κλήρωσει είναι δεν υπάρχουν ούτε μαθηματικά ούτε προγνωστικά, κλήρωσει = τύχη.
Το γεγονός πως κατηγορείς άτομο που κέρδισε και πέρσι? Μπράβο του που είναι τυχερός κ πήρε ξανά δώρο!
Αυτό έλειπε να αρχίσουμε να κατηγορούμε και άτομα που ξανακέρδισαν.
Πολύ κακομοιριά ..........έλεος.....
Τελευταία επεξεργασία από diver_gr και 27 Ιαν 2015, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες