Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό psaraki » 26 Ιαν 2015, 01:02

Sephiroth έγραψε:Δεν έχει ισχύ πλέον αυτός ο όρος :)

γτ μου βγαζει συνεχεια εδω κ λιγη ωρα πως δ ειναι εγκυρη η συμμετοχη μ? μια σελιδα εχω ανοιχτη...ενα κλικ κανω στον εξωγηινο... τι παιζει??πρωτη φορα μου το κανει αυτο.ειχα σελιδες απο αλλα σαιτ πριν οχι το δικο σας αλλα το εκλεισα γτ το συνεχιζει να μ το βγαζει?
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 26 Ιαν 2015, 01:05

Στείλε μήνυμα στη σελίδα επικοινωνίας σε παρακαλώ στο κάτω μέρος, επιλέγοντας "τεχνικά ζητήματα" για να το δει ο αρμόδιος. Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό john-data » 26 Ιαν 2015, 01:15

Πάντως συμφωνώ οτι τα μεγάλα δώρα καλό θα ήταν είτε να γίνετε κλήρωση με όλα τα μέλη είτε ακόμη ποιο δίκαιο να γινόταν στα άτομα που έχουν μεγάλη συμμετοχή κατα τη διάρκεια όλου του χρόνου...
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Ιαν 2015, 01:44

john-data έγραψε:Πάντως συμφωνώ οτι τα μεγάλα δώρα καλό θα ήταν είτε να γίνετε κλήρωση με όλα τα μέλη είτε ακόμη ποιο δίκαιο να γινόταν στα άτομα που έχουν μεγάλη συμμετοχή κατα τη διάρκεια όλου του χρόνου...

ΓΙα την 1η περιπτωση δεν συμφερει κανεναν μας διοτι οι πιθανοτητες αυτοματα γινονται ελαχιστες και υπαρχει πιθανοτητα οι νικητες να ειναι μελη που απλα ειδαν το διαγωνισμο και μπηκαν και μετα να μην τους ξαναδεις μεχρι τον επομενο μεγαλο διαγωνισμο. Θελεις κατι τετοιο; Αυτο χτυπαει περισσοτερο ασχημα.

Για την αλλη περιπτωση πως θα ξεχωριζεις ποιος ειναι περισσοτερο ενεργο μελος απο τον αλλον; Απο τα post;

Γενικα παιδια δεν βγαινει ακρη με τους ποντους. Μπορει το φαρμαρισμα να ειναι υπερβολικο για πολλους αλλα οι μεγαλοι χαμενοι της υποθεσης ειναι τα ατομα που λογω ελλειψης χρονου δεν μπορουν να μαζεψουν ποντους. Ενα αλλο παιδι ειχε αναφερει στα πιο τακτικα μελη να δινονταν περισσοτεροι ποντοι σαν bonus. Θελετε 1000 ποντους; 2000; Αν δεν φαρμαρετε παλι πισω θα μεινετε. Και σας το λεει ατομο που ηταν παντοτε μεσα στους 30-50 πρωτους αλλα ποτε δεν κερδισε καποιο μεγαλο δωρο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό john-data » 26 Ιαν 2015, 02:03

Την πρώτη περίπτωση την είπα λόγω οτι αναφέρθηκε σε προηγούμενα post.
Eνοείται απο τα post και την διάρκεια εγω προσωπικά βλέπω κάποια άτομα σε κάθε άρθρο να γράφουν κάποιο σχόλιο και μου χτυπάει κάπως να κερδίζουν τα μεγάλα δώρα <νέα> που απλώς έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο και συγγένεια με εξωγήινους οπότε μαζεύουν τους χιλιάδες πόντους και μπαίνουν στην κλήρωση.
Απο την άλλη έτσι διαφημίζετε το site και γίνονται καινούργια μέλη ενεργοί στο site.

Εντάξει παραπονεμένος δεν πρέπει να είναι κανείς γιατί γίνετε κάθε εβδομάδα κάποιος διαγωνισμός με δώρο κτλ +το μεγαλύτερο ατού του site είναι τα παλικάρια που αποτελούν το enternity και όχι τα δώρα...
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Ιαν 2015, 02:13

john-data έγραψε:Την πρώτη περίπτωση την είπα λόγω οτι αναφέρθηκε σε προηγούμενα post.
Eνοείται απο τα post και την διάρκεια εγω προσωπικά βλέπω κάποια άτομα σε κάθε άρθρο να γράφουν κάποιο σχόλιο και μου χτυπάει κάπως να κερδίζουν τα μεγάλα δώρα <νέα> που απλώς έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο και συγγένεια με εξωγήινους οπότε μαζεύουν τους χιλιάδες πόντους και μπαίνουν στην κλήρωση.
Απο την άλλη έτσι διαφημίζετε το site και γίνονται καινούργια μέλη ενεργοί στο site.

Εντάξει παραπονεμένος δεν πρέπει να είναι κανείς γιατί γίνετε κάθε εβδομάδα κάποιος διαγωνισμός με δώρο κτλ +το μεγαλύτερο ατού του site είναι τα παλικάρια που αποτελούν το enternity και όχι τα δώρα...

Κοιτα θα μπορουσε να γινοταν και το εξης. Θα μπορουσε να κληρωνοταν ενα δωρο στα ενεργα μελη του site και τα υπολοιπα μεγαλα δωρα μεσω τον ποντων. πχ. αυτη την εβδομαδα εχει 3 μεγαλα δωρα. 1 για ενα ενεργο μελος και τα υπολοιπα κληρωση για τους 30 πρωτους. Βεβαια αυτο δεν ξερω αν ειναι ευκολα υλοποιησιμο φετος.

Και καλο θα ηταν απο την στιγμη που καποιος κερδισει ενα μεγαλο δωρο να μην εχει δικαιωμα να λαβει μερος στις υπολοιπες κληρωσεις για τα μεγαλα δωρα. Αν και το θεωρω απιθανο ενα παιδι που κερδισε την πρωτη εβδομαδα να κερδισει παλι μεγαλο δωρο, απλα το αναφερω για να μην πεσουμε σε καμια τετοια περιπτωση και γελανε και τα μουστακια μας μετα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 26 Ιαν 2015, 02:38

Πως ορίζονται τα "ενεργα μελη"?
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Ιαν 2015, 02:46

Ernesto έγραψε:Πως ορίζονται τα "ενεργα μελη"?

Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα. Δεν ειναι ευκολο κατα τη γνωμη μου να ορισεις ενα ενεργο μελος. Το πιο απλο παντως ειναι μεσω των posts. Αλλα και παλι θεωρω πως θα υπαρχουν ατομα που θα γκρινιαξουν.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό psaraki » 26 Ιαν 2015, 04:17

ξερει κανεις τι σημενει αυτο? ( - Έχει περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που φόρτωσε η σελίδα )
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Ιαν 2015, 04:38

psaraki έγραψε:ξερει κανεις τι σημενει αυτο? ( - Έχει περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που φόρτωσε η σελίδα )

Η σελίδα είχε ανοίξει αλλά για κάποιο δικό σου λόγο άργησες να πατήσεις πάνω στον εξωγήινο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB