Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 11 Ιαν 2015, 01:20

Tanno έγραψε:κι αυτό ήταν που τσάντισε πάρα πολύ κόσμο, κι από τότε δεν ασχολείται κανείς με αυτήν την εταιρεία έκτρωμα. Δεν πρόκειται να ξαναγοράσει κανείς κανένα παιχνίδι τους.

Οι πωλήσεις του Assassin's Creed V: Unity και του Far Cry 4 σε διαψεύδουν, όμως.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό mazos » 11 Ιαν 2015, 09:28

Shadow of Mordor για ps4
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό jack124 » 11 Ιαν 2015, 13:29

Tanno έγραψε:
jack124 έγραψε:Watch Dogs (PC) παρεμπιπτόντως το game τρέχει πολύ ομαλά πλέον :)
Ελπίζω να το φτιάξουν και το unity δεν κολλάει τόσο όσο στην αρχή αλλά έχει πολλά bugs ακόμα και crashes

Δεν πρόκειται να το φτιάξουν. Τα ξύνουν ασύστολα. Έχει γίνει θέμα τότε με το frame rate που κλειδώθηκε στο 30fps και τα γραφικά να είναι μειωμένα. Μας το έδειξαν σε 1080p/60fps, αλλά το πούλησαν 900p/30fps κι αυτό ήταν που τσάντισε πάρα πολύ κόσμο, κι από τότε δεν ασχολείται κανείς με αυτήν την εταιρεία έκτρωμα. Δεν πρόκειται να ξαναγοράσει κανείς κανένα παιχνίδι τους.

Κοντολογίς, χειρότερη κι από την ΕΑ έγινε.

Λογικά ναι το πιο πιθανό είναι να το αφήσουν έτσι όπως τότε στο Assassins Creed 3 .. Αλλά δεν χάνω τις ελπίδες μου το watch dogs αφού πέρασαν 3-4 μήνες από την κυκλοφορία κατάφερα να το παίξω χωρίς κανένα κόλλημα !!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 11 Ιαν 2015, 17:37

raysod έγραψε:Εχθές έπεσα με τα μούτρα στο υπέροχο Infamous: First Light και χωρίς να το καταλάβω πήγε 5 το πρωί.

Πολύ μου αρέσει το παιχνίδι και ομολογώ ότι αναλώθηκα στο να κυνηγάω τα διάφορα δευτερεύον tasks του χαζεύοντας τον κόσμο του…

Τo δυνατότερο κομμάτι του είναι το Arena αν και θέλω να τελειώσω σήμερα με το story mode πριν ασχοληθώ!

Νομίζω ότι το Second Son θα τιμηθεί πολύ σύντομα… :D

Eιναι και σε καλη τιμη τωρα που το εψαξα στο σκρουτζ. Παντως επαθα σοκ με τα γραφικα του FL, μιας και αμα το συγκρινεις με τα infamous του PS3 η διαφορα ειναι χαοτικη.

Eγω παιζω στο PC το Dragon Age Origins και για την ακριβεια το Awakening.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό lostaddict1 » 11 Ιαν 2015, 18:01

Deathracer2009 έγραψε:Eγω παιζω στο PC το Dragon Age Origins και για την ακριβεια το Awakening.

Παιχνιδάρα τι να λέμε... Έλιωσα την Ultimate Edition τους προηγούμενους μήνες.

Εγώ τελείωσα σήμερα το Shadow of Mordor (100% και όλα τα achivements χωρίς τo DLC) σε PC. Πλέον σκέφτομαι να αρχίσω ένα από τα Μαχ Payne 3 ή το πρώτο από τα Witcher τα οποία κάθονται στο Steam account μου εδώ και καιρό...
lostaddict1

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 11 Ιαν 2015, 19:15

lostaddict1 έγραψε:Εγώ τελείωσα σήμερα το Shadow of Mordor (100% και όλα τα achivements χωρίς τo DLC) σε PC. Πλέον σκέφτομαι να αρχίσω ένα από τα Μαχ Payne 3 ή το πρώτο από τα Witcher τα οποία κάθονται στο Steam account μου εδώ και καιρό...

Προσωπικά θα σου πρότεινα το Witcher. Χρειάζεται μια κάποια εξοικείωση αλλά είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός τίτλος. Για το Max Payne 3 πάντα έλεγα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μην έφερε το όνομα Max Payne. Δεν είναι κακός τίτλος, απλά δεν έχει αυτό το feeling που είχαν τα δύο πρώτα μέρη της σειράς. Ενδιαφέρουσα η προσπάθεια να αλλάξουν το σκηνικό και την ατμόσφαιρα -και μπορώ να δω σε ποιά κατεύθυνση ήθελε να κινηθεί η ομάδα ανάπτυξης- αλλά ο χειμώνας στην Νέα Υόρκη ήταν το απόλυτο σκηνικό, ενώ ταίριαζε γάντι με την film noire προσέγγιση.

Btw, σχετικά πρόσφατα έπιασα πάλι τα δύο πρώτα Max Payne. Priceless...
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό malkataz » 12 Ιαν 2015, 11:23

Χθες ολοκλήρωσα το God of War : Ascention. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την εν λόγω σειρά. Μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τα γραφικά και τις μάχες και την πληθώρα των κινήσεων αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά τα τέρατα που ήταν σαν να έχουν βγει από το συνδυασμό εντόμων/ζώων και ανθρώπων υπό την επίδραση πυρηνικών! ;)
Ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα μέρη της σειράς.
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Ιαν 2015, 21:41

Τελος με το εκπληκτικο The Swapper(PSV).Δυστυχως αφου το τελειωσα εψαξα γιατι δεν ειχα παρει κανενα τροπαιο.Ουτε στα ονειρα μου δεν θα εβρισκα αυτα τα μυστικα!Ισως το ξανα αρχισω καποια στιγμη.
Συνεχιζω με το πολυ καλο Prototype 2.Δεν το περιμενα τοσο καλο.
Στο "βητακι" συνεχιζω Duke Nukem 3D: Megaton Edition και Dynasty Warriors Next.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 12 Ιαν 2015, 23:14

evergrey έγραψε:Συνεχιζω με το πολυ καλο Prototype 2.Δεν το περιμενα τοσο καλο.
Στο "βητακι" συνεχιζω Duke Nukem 3D: Megaton Edition και Dynasty Warriors Next.

Το Duke Nukem 3D στο PS Vita είναι pure WIN. Θέλει μια κάποια εξοικείωση με το σύστημα χειρισμού, αλλά... the memories!!! :D
Άβαταρ μέλους
Connie GR

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB