- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 00:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Αν εχεις χωρο αξιζει να το κατεβασεις,αξιζει να παρεις μια γευση γιατι ειναι πολυ καλο παιχνιδι.Ας εχεις χωρο να το κανεις και μην ανησυχεις.Οι αποστολες ειναι μικρης διαρκειας κι ετσι το τερματιζεις σε 1-2 βραδια με την ανεση σου και μετα το διαγραφεις.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
εγω ασχολουμαι νε nba2k15 για το ps4 και ειναι εξαιρετικο παιχνιδακι ειδικα το carreer εκπληκτικο αξιζει να το αγορασετε
- αγγελαρας 21
- Δημοσιευσεις : 29
Chivarly Medieval Warfare,μιλαμε για πολυ ξυλο
Μου αρεσει παντως παρολο που ειναι καπως δυσκολο στην αρχη για να το μαθεις

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Εγώ το Chivalry το έχω σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, επειδή οι devs είναι λίγο μακάκες. Υπάρχουν τόσα bugs που δεν τα έχουν φτιάξει ακόμα και έχουν καταστρέψει και τους καημένους τούς archers, που τους αποδυναμώνουν κάθε φορά, ενώ δυναμώνουν τις άλλες κλάσεις.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Danganronpa: Trigger Hapy Havoc στο νεοαποκτηθέν Βίτα (OLED).
Story heavy visual novel αλά 999/VLR. Despair awaits. Από τα όσα έχω παίξει, το sequel δε χάνεται.
Story heavy visual novel αλά 999/VLR. Despair awaits. Από τα όσα έχω παίξει, το sequel δε χάνεται.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
raysod έγραψε:evergrey έγραψε:Λιωνω στην κυριολεξια με Borderlands 2 και The Binding of Isaac: Rebirth στο "βητακι"!
evergray το Borderlands 2 πως παίζει στο βητάκι μας;
θα ήθελα να το παίξω κάποια στιγμή αλλά διαβάζω για αρκετά τεχνικά θεματάκια...
Έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τα patches;
raysod ευτυχως δανεικο το πηρα το Borderlands 2.Δυστυχως εχει θεματακια ακομα.Οποτε πεσει κατω απο 10ευρω και επειδη υπαρχει μια "ξεραιλα" απο FPS στο "βητακι" αξιζει παντος.
Συνεχιζω με F.E.A.R. 3 και στο "βητακι" συνεχιζω μετα απο 40 ωρες το αιωνιο Virtue's Last Reward.Εχω ακομα 4 χαρακτηρες να δω τι ρολο τελικα τραβανε!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης