- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 13:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιον media player χρησιμοποιείτε;
Παιδια sorry που το γραφω εδω,αλλα δε βρηκα πιο σχετικο θεμα.
Ψαχνω για καποιο καλο προγραμμα παραγωγης μουσικης,να φτιαχνω τα δικα μου beats κτλ.Χρησιμοποιησα το Magix music maker 2015 το trial αλλα δεν μου κανει γιατι δε μπορω να ανεβασω τα κομματια που κανω εκτος και αν πληρωσω την full εκδοση,εγω ομως ψαχνομαι για καποιο free προγραμμα που πανω κατω να κανει οτι και το magix.Εχει κανεις καμια προταση?
Ψαχνω για καποιο καλο προγραμμα παραγωγης μουσικης,να φτιαχνω τα δικα μου beats κτλ.Χρησιμοποιησα το Magix music maker 2015 το trial αλλα δεν μου κανει γιατι δε μπορω να ανεβασω τα κομματια που κανω εκτος και αν πληρωσω την full εκδοση,εγω ομως ψαχνομαι για καποιο free προγραμμα που πανω κατω να κανει οτι και το magix.Εχει κανεις καμια προταση?

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Παιδια sorry που το γραφω εδω,αλλα δε βρηκα πιο σχετικο θεμα.
Δεν ξερω για free αλλα ενα αρκετα user friendly προγραμμα ειναι το fruity loops

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες