Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό kokouman » 19 Ιαν 2015, 21:16

jack124 έγραψε:gone girl είναι καλό ?

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια, μη το σκεφτεσαι
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Geovra » 21 Ιαν 2015, 12:22

chris7 έγραψε:To Fury λεει τιποτα το εχει κανενας;

Eμενα μου αρεσε αρκετα...γουστα ειναι βεβαια αυτα...οσο πολεμικο και οσο αντι-πολεμικο επρεπε..

Πριν απο λιγο καιρο ειδα το The weight of chains http://www.imdb.com/title/tt1789083/
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ documentary για την διασπαση της παλαι ποτε Γιουγκοσλαβιας...

Επισης παρα πολυ καλη ταινια ειναι το The music never stopped http://www.imdb.com/title/tt1613062/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό chris7 » 23 Ιαν 2015, 09:57

Τελικα το ειδα το Fury,πολυ καλο μια απλη πολεμικη ταινια χωρις πολλα εφε και τετοια.
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

Δημοσίευσηαπό jack124 » 24 Ιαν 2015, 00:00

kokouman έγραψε:
jack124 έγραψε:gone girl είναι καλό ?

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια, μη το σκεφτεσαι

Οκ ευχαριστώ πολύ θα το δω :P
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 24 Ιαν 2015, 00:32

Το περίμενα πως και πως το Gone Girl αλλά απογοητεύτηκα, παραπλανητικός και ο τίτλος. Μου φάνηκε σαν ταινία
ανύψωσης ηθικού-δικαίωσης των απατημένων γυναικών :P
. Συμπαθητικός ο Μπεν Άφλεκ, χάλια ο ρόλος(δώστε του κάτι καλό βρε) του Neil Patrick Harris-Barney. Κύριοι υπεύθυνοι βάλτε σωστή μετοχή στον τίτλο την άλλη φορά για να απέχουμε οι ανυποψίαστοι. :P

Είδα το The Purge: Anarchy προχθές. Ανέλπιστα καλό με γερές δόσεις βίας και αγωνίας για να είσαι στην τσίτα μέχρι το τέλος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό jack124 » 24 Ιαν 2015, 00:43

RiderSoMysterious έγραψε:Το περίμενα πως και πως το Gone Girl αλλά απογοητεύτηκα, παραπλανητικός και ο τίτλος. Μου φάνηκε σαν ταινία
ανύψωσης ηθικού-δικαίωσης των απατημένων γυναικών :P
. Συμπαθητικός ο Μπεν Άφλεκ, χάλια ο ρόλος(δώστε του κάτι καλό βρε) του Neil Patrick Harris-Barney. Κύριοι υπεύθυνοι βάλτε σωστή μετοχή στον τίτλο την άλλη φορά για να απέχουμε οι ανυποψίαστοι. :P

Είδα το The Purge: Anarchy προχθές. Ανέλπιστα καλό με γερές δόσεις βίας και αγωνίας για να είσαι στην τσίτα μέχρι το τέλος.

Φίλε με βάζεις σε σκέψεις τώρα χαχα
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 24 Ιαν 2015, 00:51

Δες το, δες το έστω για τον Μπεν Άφλεκ. Πάει καλά η ταινία μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει, απλά εκεί είτε σου αρέσει είτε ξενερώνεις. Δεν θέλω να σποϊλάρω παραπάνω. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό jack124 » 24 Ιαν 2015, 00:53

RiderSoMysterious έγραψε:Δες το, δες το έστω για τον Μπεν Άφλεκ. Πάει καλά η ταινία μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει, απλά εκεί είτε σου αρέσει είτε ξενερώνεις. Δεν θέλω να σποϊλάρω παραπάνω. :)

οκ όταν το δω θα στείλω εντυπώσεις ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό Sapounofouskas » 24 Ιαν 2015, 00:55

Εχει δει κανεις το Imitation Game? Εμενα μου φανηκε μετρια, πιστευω οτι ειχε μεγαλυτερη διαρκεια απο οτι θα επρεπε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sapounofouskas

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Geovra » 24 Ιαν 2015, 19:52

Sapounofouskas έγραψε:Εχει δει κανεις το Imitation Game? Εμενα μου φανηκε μετρια, πιστευω οτι ειχε μεγαλυτερη διαρκεια απο οτι θα επρεπε.

Απιθανη ταινια απλα ...δεν βρηκα κατι "κουραστικο" αν εννοεις με την διαρκεια.Το μοναδικο foul της ταινιας ειναι η Keira Knightley (ΔΕ μπαζο)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB