Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 30 Οκτ 2014, 13:14

Πιστεύω εδώ είναι η απάντησή σου

Αλλαγές έχουμε και στο σύστημα πόντων στα σχόλια. Πλέον, δεν θα παίρνει πόντους ένα σχόλιο με το που γίνεται στο site, αλλά μόνο αν κριθεί χρήσιμο από την κοινότητα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι αν ένα σχόλιό σας πάρει 5 thumbs up, θα σας προσφέρει 5 πόντους, αν πάρει 3 thumbs up 3 πόντους κοκ.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 20 Ιαν 2015, 17:54

Πρωτα απ ολα θελω να πω οτι οι διαγωνισμοι που κανετε ειναι εξαιρετικοι και δεν ειστε καν υποχρεωμενοι. Προσφερετε πολλα δωρα που site με πολυ περισσοτερα χρονια στο χωρο ουτε καν ονειρευονται. Το μονο αρνητικο που θελω να πω ειναι για τους ποντους. Χθες ξεκινησα να τους μαζευω (ομολογω οτι αργησα) αλλα σημερα που μπηκα ακομα και ο 30ος ειχε πανω απ τους διπλασιους ποντους απο χθες. Χωρις να θελω να φανω γκρινιαρης (αν και ειμαι σιγουρος οτι ετσι φαινομαι), ρε παιδια δεν ξερω πως το κανετε, δεν με νοιαζει, αυτο που ξερω ειναι οτι δυστυχως θα το παρατησω διοτι δεν προλαβαινω. Χθες αφιερωσα πολλη ωρα για να μαζεψω ποντους και με το ζορι εφτασα 150 (περιπου). Πιστευω οτι μια λυση σ αυτο το θεμα θα ηταν η ιδεα της κληρωσης, θα μου πειτε οτι με διαγωνισμο ειναι πιο διαδραστικο, αλλα θα μπορουσε αυτος που μαζευε Χ ποντους να επαιρνε μια δευτερη συμμετοχη (η και τριτη) αυτος που ειναι πιο παλιος μια τριτη κ.ο.κ.
Υ.γ. προφανως το εχετε σκεφτει κι εσεις και σιγουρα καταληξατε σε μια λυση βασισμενοι σε πολλα δεδομενα και το σεβομαι. Ειπα να πω μια ιδεα (και να παρω και 3 ποντακια :P )
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Ιαν 2015, 18:00

Ernesto έγραψε:Πρωτα απ ολα θελω να πω οτι οι διαγωνισμοι που κανετε ειναι εξαιρετικοι και δεν ειστε καν υποχρεωμενοι. Προσφερετε πολλα δωρα που site με πολυ περισσοτερα χρονια στο χωρο ουτε καν ονειρευονται. Το μονο αρνητικο που θελω να πω ειναι για τους ποντους. Χθες ξεκινησα να τους μαζευω (ομολογω οτι αργησα) αλλα σημερα που μπηκα ακομα και ο 30ος ειχε πανω απ τους διπλασιους ποντους απο χθες. Χωρις να θελω να φανω γκρινιαρης (αν και ειμαι σιγουρος οτι ετσι φαινομαι), ρε παιδια δεν ξερω πως το κανετε, δεν με νοιαζει, αυτο που ξερω ειναι οτι δυστυχως θα το παρατησω διοτι δεν προλαβαινω. Χθες αφιερωσα πολλη ωρα για να μαζεψω ποντους και με το ζορι εφτασα 150 (περιπου). Πιστευω οτι μια λυση σ αυτο το θεμα θα ηταν η ιδεα της κληρωσης, θα μου πειτε οτι με διαγωνισμο ειναι πιο διαδραστικο, αλλα θα μπορουσε αυτος που μαζευε Χ ποντους να επαιρνε μια δευτερη συμμετοχη (η και τριτη) αυτος που ειναι πιο παλιος μια τριτη κ.ο.κ.
Υ.γ. προφανως το εχετε σκεφτει κι εσεις και σιγουρα καταληξατε σε μια λυση βασισμενοι σε πολλα δεδομενα και το σεβομαι. Ειπα να πω μια ιδεα (και να παρω και 3 ποντακια :P )

Αν δεν τα καταφέρεις να είσαι στους 30 πρώτους της πρώτης εβδομάδας έχεις άλλες 3 εβδομάδες να προσπαθήσεις γιατί ως γνωστό κάθε εβδομάδα έχουμε και διαφορετική κλήρωση καθώς και μηδενισμός πόντων για την κάθε εβδομάδα,αν και πάλι δεν καταφέρεις να μπεις υπάρχει και ο μεγάλος διαγωνισμός για τους 50 πρώτους σε πόντους χρήστες όπου είναι και το μεγάλο δώρο.Επίσης όλο αυτό το μήνα που κρατάει ο διαγωνισμός μπορείς με ένα απλό like comment share να δηλώσεις συμμετοχή για τα δώρα του διαγωνισμού που κληρώνονται αποκλειστικά στο facebook!Μπορεί κάποιος να ματώσει να μπει στην 30άδα και να κερδίσει ένα ποντίκι(όχι ότι είναι λίγο) και εσύ σχετικά εύκολα να μπεις στους 50 πρώτους και να πάρεις το μεγάλο δώρο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 20 Ιαν 2015, 18:36

Συμφωνω αλλα επειδη κατα πασα πιθανοτητα οι 30 καθε εβδομαδα θα ειναι διαφορετικοι, φανταζομαι οτι αυτοι θα απαρτιζουν και την 50αδα. Τεσπα δεν θελω να γκρινιαξω αλλο. Καλη τυχη σε ολους και οποιος κερδισει, ο,τι κι αν κερδισει να το χαρει.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 19:14

Αυτό είναι ενός χρήστη από την πρώτη 5αδα. Πως γίνεται να φτάσει τους ~3000 πόντους με τέτοιο activity??
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 20 Ιαν 2015, 19:46

commenter έγραψε:Αυτή η κατάσταση μου θυμίζει τον hakoom (google it). Πρέπει να είσαι no lifer και να κάνεις ένα σωρό παγαποντιές για να τους φτάσεις, γιατί φυσιολογικά δεν παίζει. :roll:

Χαμένος κόπος πραγματικά, οπότε δεν ασχολούμαι με πάσης φύσεως leaderboards...

Εγω παντως εχω φτασει 80 ποντους χαχαχαχα απλα πανω απο τους μισους στην 50αδα δεν τους εχω δει πουθενα
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 20 Ιαν 2015, 19:49

GooDShiveR έγραψε:Αυτό είναι ενός χρήστη από την πρώτη 5αδα. Πως γίνεται να φτάσει τους ~3000 πόντους με τέτοιο activity??

Προφανώς κυνηγάει μόνο εξωγήινους, οι πόντοι των οποίων δεν καταγράφονται στο user activity.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό psaraki » 20 Ιαν 2015, 19:54

συγνωμη βρε παιδια αλλα πως γινεται μεσα σε 2 μερες να εχουν φτασει πανω απο 1000 ποντους??οι τοπ 30 χρηστες εννοω του διαγωνισμου... κ εγω ψαχνω τον εξωγηινο αλλα μου παιζει κρυφτο παναθεμα τος... μηπως παιζει κατι αλλο πονηρο και κανουν?ολη μερα πανω στον υπολογιστη καθονται???
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 19:56

Πόσο τυχερός μπορεί να είναι όμως να καταφέρει να βρει τόσους εξωγήινους σε τόσο λίγο χρόνο. Να πάει για κίνο καλύτερα :D
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό psaraki » 20 Ιαν 2015, 19:57

GooDShiveR έγραψε:Πόσο τυχερός μπορεί να είναι όμως να καταφέρει να βρει τόσους εξωγήινους σε τόσο λίγο χρόνο. Να πάει για κίνο καλύτερα :D

:D :D :D :D και τζοκερ κ σστοιχημα ολα μια κ καλη....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB