Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 18 Ιαν 2015, 22:46

GooDShiveR έγραψε:Εγώ έχω αυτό εδω και λίγο καιρό. Αξίζει ή να το σπάσω για dust?

Η αλήθεια είναι οτι αν και δεν ειναι φοβερό legendary σίγουρα δεν είναι τόσο κακό όσο για να το σπασεις.

RamayaGr έγραψε:kai fusika den tin spas dn uparxei legendary pou na min axizei vres ena kombo panw se autin tin karta kai des pos tha paei

Να βρει ένα deck για να την συμπεριλάβει ειναι μια καλή ιδέα, αλλά υπάρχουν πολλά legendary που αν θες dust μπορείς να σπάσεις χωρις ιδιαίτερο ενδιασμό. Για παράδειγμα, έχω σπάσει το The Beast με το που μου έπεσε γιατι ήθελα να φτιάξω την Sylvanas.

Γενικά, επειδή δεν είναι όλα τα legendary το ίδιο καλά,το αν θα το σπάσεις ή όχι εξαρτάται από τον λόγο που παίζεις. Αν θες σιγα σιγα να μαζέψεις όλες τις κάρτες, τότε μην σπας ποτέ καμία κάρτα. Αν θες να φτιάχνεις μερικά deck, που να είναι κοντά στο meta, για να μπορείς να πέρνεις με σχετική ευκολία τα quests, τότε σπας.
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Ιαν 2015, 23:26

Ξερεις τι? Έχω φτιάξει ενα deck για την Jaina και ειναι σχετικά καλό. Και θελω να το δυναμωσω μηπως και καταφερω να παω legendary στο rank. Αλλα σκέφτομαι μήπως μετα θέλω να φτιάξω άλλο deck και το μετανιώσω αν το σπασω.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 19 Ιαν 2015, 00:42

GooDShiveR έγραψε:Ξερεις τι? Έχω φτιάξει ενα deck για την Jaina και ειναι σχετικά καλό. Και θελω να το δυναμωσω μηπως και καταφερω να παω legendary στο rank. Αλλα σκέφτομαι μήπως μετα θέλω να φτιάξω άλλο deck και το μετανιώσω αν το σπασω.

Φίλε μου μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις σε αυτό. Η δική μου άποψη είναι να μην το κάνεις και απλα να παίξεις περισσότερες αρένες. Έτσι και αλλιώς οι περισσότερες εκδόσεις της mech mage και του hunter δεν θέλουν τόσο σπάνιες κάρτες. Αν δεν αλλάξει κάτι, όποια σεζόν και να πας legend το ίδιο card back πέρνεις.

Προσωπικά χρειάζομαι 2 blast mages αλλά δεν τις κάνω craft γιατί μαζεύω για τις legendary :P
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 19 Ιαν 2015, 06:28

εγω αποφασισα να μην ξανασπασω legendary και εχω πολυ χειροτερα leg απο το γκατζιλα
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 20 Ιαν 2015, 01:27

Εικόνα

Εδώ μωρέ με τον φίλο μας τον Mal'ganis :P
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 20 Ιαν 2015, 01:35

Ασχολούμαι με το παιχνίδι εδώ και 2 μήνες περίπου και κολλάω στο level 20 ποιος πιστεύεται ότι είναι ο καλύτερος χαρακτήρας;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 01:36

ΠΩΩΩ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΑΠΛΑ!! Σήμερα, έχω 6 health και ενα απλό 2χ2 τέρας κάτω και ο Warlock έχει 6 health και 2-3 τερατα κάτω. του τα παγώνω και κρατάω fireblast για φινάλε. Του γραφω well played και τελείωνω τον γύρο μου και τραβάει αυυτό ρε φιλε. πωωωω ξενέρα. τον ήπια
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 01:41

teopanta1 έγραψε:Ασχολούμαι με το παιχνίδι εδώ και 2 μήνες περίπου και κολλάω στο level 20 ποιος πιστεύεται ότι είναι ο καλύτερος χαρακτήρας;

Σχετικά είναι όλα. Πρέπει να βρεις ισορροπία στο deck και να κρατήσεις μία συγκεκριμένη τακτική που πάνω σε αυτή θα χτισεις. Εγώ με nuke mage παίζω. Έχω λίγα τέρατα και πολλά spells. Εγώ φτάνω μέχρι μία νίκη από το 15 και πάλι πίσω στο 20.
Τελευταία επεξεργασία από GooDShiveR και 20 Ιαν 2015, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 20 Ιαν 2015, 01:42

Το id μου είναι teopanta360 οποίος θέλει κάνει add
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Whitey » 20 Ιαν 2015, 01:46

teopanta1 έγραψε:Το id μου είναι teopanta360 οποίος θέλει κάνει add

Υπάρχουν και τέσσερα ψηφία που ακολουθούν μετά το όνομα σου. Για παράδειγμα το δικό μου είναι WhiteyFox#2273. Μπορείς να το δεις στην λίστα φίλων σου και είναι απαραίτητα για να σε κάνει κάποιος add. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB