Λίγο να κρατουσαμε το 1-2 θα φευγαμε με ισοπαλια τουλάχιστον.
Δεν μετράει η διάφορα τερμάτων αλλά τα μεταξύ μας αποτελέσματα. Έχουμε απο μια νίκη και απο 3 γκολ αλλά εμας έχουμε 2 εκτός εδρας.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 12:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Re: Απ: Ολυμπιακός
Δυσκολοι αντίπαλοι στο Europa φετος, δεν θα έχουμε εύκολη κλήρωση
-
Phoenix77 - Δημοσιευσεις : 40
chris7 έγραψε:Ωραίο προπονητή πήραμε μας βλέπω να παίζουμε μπαλάρα
Εγω φιλε παντως οταν ηρθε ο μιτσελ ελεγα την τον πηραμε αυτον και τα σχετικα,εμεινα ευχαριστημενος δεν το περιμενα και για εμενα κακως τον εδιωξε στην μεση της χρονιας αν κατι πρεπει να αλλαξει στις ελληνικες ομαδες αυτο ειναι η στηριξη στους προπονητες και μεχρι στιγμης ο μαρινακης το πηγαινε καλα θα δουμε
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
chris7 έγραψε:ποιος τα πηγαινε καλα ο χοντρος....οχι για μενα αυτος κανει λαθη, πουλαει σημαντικους παιχτες και δεν παιρνει τιποτα και τωρα που χρειαζεται να παρει κατι που ειχε μεταγραφες και μου διωχνει τον προπονητη.
Το πηγαινε καλα εννοω με τους προπονητες.τωρα για τους παιχτες ειναι μεγαλη κουβεντα που δεν μπορει να γινει σε αυτο το φορουμ και ουτε γραπτα.παντως τον μιτσελ τον γουσταρα πολυ σαν χαρακτηρα ειχε κοχωνες
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Λάθος που αλλάξαμε προπνητή. Και γενικά ο Μαρινάκης με έχει ξενερώσει απίστευτα. Δεν έχει πάρει σχεδόν κανένα καλό παίκτη και έχει πουλήσει πολύ καλούς. Τώρα έδιωξε και τον Μίτσελ. Αψυχολόγητη κίνηση. Μάλλον ο Μίτσελ ζητούσε λεφτά για μεταγραφές και ο χοντρός δεν ήθελε να δώσει. Να δω τι αμυντικό θα μας φέρει. Μας βλέπω να συνεχίζουμε με Μποτία.
Στο Μπάσκετ απο την άλλη πάμε εξαιρετικά. Είμαστε σε τρομερή φόρμα και όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε άνετα στην επόμενη φάση και λογικά 1οι.
Στο Μπάσκετ απο την άλλη πάμε εξαιρετικά. Είμαστε σε τρομερή φόρμα και όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε άνετα στην επόμενη φάση και λογικά 1οι.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Re: Ολυμπιακός
Τι λες;;;; Έχετε την ΤΣΣΚΑ στον όμιλο! Οι θέσεις ξεκινάνε απο τη 2η και έπειτα... Γνώμη μου, η Αρκούδα δε σταματιέται από τίποτα.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες