Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 15 Ιαν 2015, 00:37

Παιδιά δεν έχω πάνω απο μήνα που παίζω. Αλλά δεν έχω κανέναν φίλο που να παίζει. Add me κι ας μου δίνετε πόνο. Δεν εχω θέμα.

redrum#2770
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Dural » 15 Ιαν 2015, 12:52

Kouroutianos #2317
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 15 Ιαν 2015, 18:34

Πανω που θα πηγαινα 18 για πρωτη φορα έφαγε bug η μλκ#@$#@@ :x :x :x :x
Και δεν ξερω τι κανει ο αλλος αλλα δεν παταει concede. Και δεν τελειωνει ο χρονος. Ειναι η σειρα του να παθξει και δεν εχει αλλες καρτες. Αυτα εκει στην μεση εχουν κολησει απο τον προηγουμενο γυρο... pffffff
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 15 Ιαν 2015, 23:17

3 Azure Drake κάτω; Μια χαρά σε βρίσκω όμως... :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 16 Ιαν 2015, 00:23

Connie GR έγραψε:3 Azure Drake κάτω; Μια χαρά σε βρίσκω όμως... :P

Μια χαρα ημουν αλλα τελικα επρεπε να κανω alt+f4 κι εχασα 2 αστερακια
εκτος αν εκανα λαθος και δεν ειχα 3 πριν. με ξενερωσε ασχημα!

EDIT Στο 15 εχει μαξιλαρακι ετσι?
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 16 Ιαν 2015, 13:39

GooDShiveR έγραψε:EDIT Στο 15 εχει μαξιλαρακι ετσι?

Αν εννοεις οτι δεν πεφτεις μετα απο το 15 δεν ισχυει κατι τετοιο. Μόνο αν πας Legend δεν μπορεις να πέσεις στο rank 1. Απλά στο τέλος της season ανάλογα με το που έφτασες θα ξεκινήσεις και πιο ψηλα. Τσεκαρε το λινκ αν θες.

http://hearthstone.gamepedia.com/Play_mode
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 17 Ιαν 2015, 00:56

aplwsninja έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:EDIT Στο 15 εχει μαξιλαρακι ετσι?

Αν εννοεις οτι δεν πεφτεις μετα απο το 15 δεν ισχυει κατι τετοιο. Μόνο αν πας Legend δεν μπορεις να πέσεις στο rank 1. Απλά στο τέλος της season ανάλογα με το που έφτασες θα ξεκινήσεις και πιο ψηλα. Τσεκαρε το λινκ αν θες.

http://hearthstone.gamepedia.com/Play_mode

Ευχαριστω και κριμα.. εγώ είχα δει αυτό και είχα χαρεί

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10974047375
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 17 Ιαν 2015, 20:28

Υπαρχει γενικα συζητηση οτι πρεπει να δινει καποια επιβραβευση για οσους παιζουν ranked γιατι πλεον απο το rank 20 ως το rank 1 δεν εχει διαφορα απο την αποψη των ανταμοιβων. Δεν δινεται δηλαδη ουσιαστικα καποιος λογος να να παιζεις ranked για οσους δεν φτασουν legend.
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 17 Ιαν 2015, 21:17

Αν δεν θέλεις να φτάσεις legend, αυτό εν μέρει έχει βάσει. Βέβαια, κάποιος θα μπορούσε να αντιπαραθέσει ότι όσο ανεβαίνεις rank παρατηρείς διαφορετικές στρατηγικές/decks και αναγκάζεσαι να αναπροσαρμόσεις την προσέγγιση σου, αλλά τουλάχιστον από πλευρά ανταμοιβής, αυτό είναι σωστό.

Προσωπικά πιστεύω ότι συνήθως στα ranked μπορείς να βρεις αντίπαλους (συνήθως) στο ίδιο περίπου επίπεδο με εσένα. Όχι μόνο λόγω rank αλλά και προσέγγισης/εμπειρίας. Σίγουρα, υπάρχουν εξαιρέσεις (ασφαλώς), αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που στα casual games έχω πετύχει τα δύο άκρα. (αυτούς που πραγματικά παίζουν... casually, αλλά και παίκτες που έχουν πολύ πολύ πολύ καλύτερο deck και αντίληψη του παιχνιδιού)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 17 Ιαν 2015, 22:33

Δεν ξέρω Connie. Εμένα μου εμφανίζονται συνηθως αδύναμοι αντίπαλοι και σε κάποια φάση κυρίως μετα το 18 δυσκολεύομαι πολυ συγκριτικά με πριν από αυτό. Έχω γύρω στις 220 νίκες. Το λέω αυτό για να υπολογίσετε το πόσο έχω "δει" το παιχνίδι σε σχέση με εσάς.

Όπως, λοιπόν, το νιώθω εγώ, χρειάζεται ενα lobby. Ίσως αντίστοιχο του warcraft3. Ή του Dota2. Όταν για παράδειγμα βρίσκω κάποιον παίκτη με καλη στρατηγική, θεωρώ πως θα έπρεπε να εχω τρόπους να τον προσεγγίσω εκτός απο ενα friend request που είναι σχεδόν αδιάκριτο με τον τρόπο που υλοποιείται. Το 90% όσων έχω γνωρίσει από online games, είναι από τον τρόπο που λειτουργουσε το bnet επι εποχές dota1. Δεν λέω ότι ήταν αψεγάδιαστο, αλλά ήταν κάτι. Επίσης θεωρώ πως θα έπρεπε να είχε ενα in game chat. Δεν ξέρω... Ισως να θυσιάζονται τέτοιες λειτουργίες λόγω tablet εκδόσεων.

Υ.Γ. Δεν έχω παίξει παιχνίδι blizzard μετα από το f2p WoW πριν αρκετά χρόνια και δεν ξέρω πως είναι γενικά η κατάσταση στο bnet του WoW, diablo, starcraft.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB