Έψαξα κατάλληλο θέμα να ρωτήσω για μια σειρά και δεν βρήκα, οπότε το άνοιξα εγώ.
Για να μην χάνουμε τον χρόνο μας βλέποντας 4-5 επεισόδια από την κάθε μία, ο καθένας, εδώ μπορούμε να ρωτάμε για σειρές και οι υπόλοιποι να τις κρίνουνε.
Πρώτος να ξεκινήσω εγώ, λοιπόν. Είδα 3-4 επεισόδια της «Revolution» και ακόμα δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσω, αν και κάθε φορά σκέφτομαι τη θεματολογία της και με ιντριγκάρει... Την έχει δει κανείς ως το τέλος? Αξίζει καθόλου ή πάει όπως και στα πρώτα επεισόδια?
Υ.Γ.: Αν κρίνω από το ότι έχει μόνο 2 σεζόν, μάλλον δεν λέει και τίποτα...
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 16:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αξίζει η «Χ/Ψ/Ω» σειρά? Ερωτήσεις και απαντήσεις.
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Αξίζει η «Χ/Ψ/Ω» σειρά? Ερωτήσεις και απαντήσεις.
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Εγω εχω δει την πρωτη σεζον και καμια 10αρια απο την δευτερη αλλα την παρατησα μιας και εμαθα οτι δεν θα συνεχιστει.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Δεν είμαι άτομο για να σου πει τι να κάνεις, αλλά και εγώ από το πρώτο επεισόδιο το παράτησα. Αρκετά κλισέ και δεν με εντυπωσίασε.
On Topic: Χθες είδα ένα επεισόδιο Person Of Interest, αφού τελείωσα το The Walking Dead και δεν έχω πλέον καμία να βλέπω
Να συνεχίσω αυτό ή Vikings; Ποια θεωρείτε καλύτερη;
On Topic: Χθες είδα ένα επεισόδιο Person Of Interest, αφού τελείωσα το The Walking Dead και δεν έχω πλέον καμία να βλέπω

Να συνεχίσω αυτό ή Vikings; Ποια θεωρείτε καλύτερη;

-
DaDiRa - Δημοσιευσεις : 90
δεν έχω δει το vikings που φίλοι μου που το βλέπουν λένε είναι πολύ καλό αλλά το person of interst είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.άμα σου άρεσε το πρώτο επεισόδιο θα σου αρέσει και η σειρά γενικά γιατί έτσι κυμαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της.προς το τέλος της σειράς κάθε χρόνο γίνεται της τρελής και αλλάζουν τα δεδομένα τρελά.εγώ σου λέω λιώσε το person of interest..
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Revolution (2011-2012)
Τελικά, αποφάσισα να την πάω μέχρι τέλους, αλλά ένα-δύο επεισόδια κάθε φορά (αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις τα απαραίτητα production values!)... Θέλω να δω τους κακούς να την πληρώνουν, γιατί είναι όντως καθίκια μεγάλα!
Πρέπει να πω πως αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον, από το 4 επεισόδιο και μετά! Το βασικό του στοιχείο είναι ότι όλοι σχετίζονται μεταξύ τους, όλοι έχουν διασταυρώσει τις πορείες τους πριν πέσουν οι διακόπτες και ουσιαστικά σου δίνει το back-story λίγο λίγο, με flashbacks και βλέπεις πως εξελίχθηκαν όλοι στην πορεία του χρόνου και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σαν ιδέα είναι καταπληκτική. Η εκτέλεση το χαλάει το θέμα... Όπως και να έχει, καταφέρνει να με κάνει να σηκώσω τα φρύδια μου από έκπληξη, σε κάθε επεισόδιο και κάποιες φορές να μένω με το στόμα ανοιχτό από το «σοκ».
Δεν μπορώ να την προτείνω εύκολα! Μόνο σε όσους αναζητούν απεγνωσμένα κάτι σε post-apocalyptic φάση! Αν και δεν είναι καθαρά post-apocalyptic...
Πρέπει να πω πως αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον, από το 4 επεισόδιο και μετά! Το βασικό του στοιχείο είναι ότι όλοι σχετίζονται μεταξύ τους, όλοι έχουν διασταυρώσει τις πορείες τους πριν πέσουν οι διακόπτες και ουσιαστικά σου δίνει το back-story λίγο λίγο, με flashbacks και βλέπεις πως εξελίχθηκαν όλοι στην πορεία του χρόνου και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σαν ιδέα είναι καταπληκτική. Η εκτέλεση το χαλάει το θέμα... Όπως και να έχει, καταφέρνει να με κάνει να σηκώσω τα φρύδια μου από έκπληξη, σε κάθε επεισόδιο και κάποιες φορές να μένω με το στόμα ανοιχτό από το «σοκ».
Δεν μπορώ να την προτείνω εύκολα! Μόνο σε όσους αναζητούν απεγνωσμένα κάτι σε post-apocalyptic φάση! Αν και δεν είναι καθαρά post-apocalyptic...

-
Εχω τελειωσει το Breaking Bad εδω και καιρο και επειδη το "better call saul" που θα γυρισουν αργει ακομη μεχρι τον Σεπτεμβρη,ποια σειρα/σειρες θα μου προτεινατε να αρχισω που ειναι ειναι στα ιδια "κυβικα" με το Breaking Bad?Αν και νομιζω πως η μεταβαση σε οποιαδηποτε σειρα απο την στιγμη που εχεις τελειωσει μια εξαιρετικη σειρα ποτε δεν ειναι ευκολη,θα ηθελα να ακουσω προτασεις 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
korko έγραψε:δεν έχω δει το vikings που φίλοι μου που το βλέπουν λένε είναι πολύ καλό αλλά το person of interst είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.άμα σου άρεσε το πρώτο επεισόδιο θα σου αρέσει και η σειρά γενικά γιατί έτσι κυμαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της.προς το τέλος της σειράς κάθε χρόνο γίνεται της τρελής και αλλάζουν τα δεδομένα τρελά.εγώ σου λέω λιώσε το person of interest..
Τελικά συνέχισα με Vikings.

-
DaDiRa - Δημοσιευσεις : 90
Helix (2014)
Μία νέα σειρά. Έχει να κάνει με virus outbreak σε εργαστήριο και μία ομάδα ερευνητών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (CDC) που έρχεται για να ερευνήσει, ανακαλύπτοντας πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!
Έφτασα μέχρι το επεισόδιο 3 προς το παρόν, σε λίγο πάω και για το 4ο. Κρατάει εύκολα το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής η δράση εκτυλίσσεται μόνο μέσα στο εργαστήριο, με απειροελάχιστα εξωτερικά πλάνα (2-3 λεπτά στα όσα επεισόδια έχω δει). Παίζει στην Αμερική στο SyFy, τα εφφέ και τα production values είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά έχουν υπάρξει και καλύτερα.
Μέχρι στιγμής, με έχει τραβήξει. Την προτείνω!
Έφτασα μέχρι το επεισόδιο 3 προς το παρόν, σε λίγο πάω και για το 4ο. Κρατάει εύκολα το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής η δράση εκτυλίσσεται μόνο μέσα στο εργαστήριο, με απειροελάχιστα εξωτερικά πλάνα (2-3 λεπτά στα όσα επεισόδια έχω δει). Παίζει στην Αμερική στο SyFy, τα εφφέ και τα production values είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά έχουν υπάρξει και καλύτερα.

-
Chased έγραψε:Μία νέα σειρά. Έχει να κάνει με virus outbreak σε εργαστήριο και μία ομάδα ερευνητών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (CDC) που έρχεται για να ερευνήσει, ανακαλύπτοντας πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!
Ποι κατω γινετε απαραδεχτο.
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες