- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 03:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 3
Εμενα εστρωσε καπως το Store.Φορτωνει φυσικα λιγο παραπανω για να βγαλει τα εικονιδια.Παντος αν θελετε να κατεβασετε/αγορασετε ο μονος τροπος ειναι απο το PC.Μετα πας στo account management/transaction management/download list απο το PS3 και κατεβαζεις.Ξερετε αν ετοιμαζουν καμια αλλαγη(εμφανιση);
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Ναι ξεχασα να πω πως απο το PC μπαινει μια χαρα.Τι να πω δεν εχω ιδεα αν ετοιμαζουν κατι,πρωτη φορα μου ετυχε να μη μπορω να μπω στο store με τιποτα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Η μονη λυση τελικα ειναι απο το PC.Στο Vita παντος αυτον τον καιρο πεταει το Store.Η φουστια ειναι οτι μπαινοντας κολαει και δεν δεχεται καμια εντολη να βγεις στο μενου του PS3.Με το ζορι πρεπει να κλεισεις την κονσολα.Εγω σαν "περιεργος" εκει στραβωσα.Αλλιως το Store ας το φτιαξουν και του χρονου.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Επιτελους μετα απο χρονια εφτιαξε το ps store...
Χθες μπηκα μετα απο παρα πολυ καιρο.
Μια ερωτηση τωρα αν ξερει καποιος.Αν αγορασω digital παιχνιδι απο το store για το ps3 θα μπορω να το παιξω και σε αλλο ps3 με τον ιδιο λογαριασμο;

Μια ερωτηση τωρα αν ξερει καποιος.Αν αγορασω digital παιχνιδι απο το store για το ps3 θα μπορω να το παιξω και σε αλλο ps3 με τον ιδιο λογαριασμο;
-
mysterious έγραψε:Επιτελους μετα απο χρονια εφτιαξε το ps store...Χθες μπηκα μετα απο παρα πολυ καιρο.
Μπορείς να το κατεβάσεις με τον ίδιο λογαριασμό χωρίς να πληρώσεις ξανά
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
jack124 έγραψε:mysterious έγραψε:Επιτελους μετα απο χρονια εφτιαξε το ps store...Χθες μπηκα μετα απο παρα πολυ καιρο.
Μπορείς να το κατεβάσεις με τον ίδιο λογαριασμό χωρίς να πληρώσεις ξανά
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.Μια χαρα τοτε.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης