News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό stelioszax » 07 Οκτ 2014, 11:07

nai nai nai
stelioszax

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό evergrey » 09 Οκτ 2014, 17:22

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό peterf76 » 09 Οκτ 2014, 18:07

τελειααααααααα
peterf76

Δημοσιευσεις : 17

Re: Απ: News: PlayStation 3

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 18:23

peterf76 έγραψε:τελειααααααααα

stelioszax έγραψε:nai nai nai

Τη κάψατε την bonus card παίδες.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Re: Απ: News: PlayStation 3

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 18:35

commenter έγραψε:^ Αυτά τα άκυρα μονολεκτικά σχόλια/posts εννοούσα. :P

Ε είναι μπόμπα ο διαγωνισμός ο τωρινός οπότε δικαιολογούνται τα παιδιά. Και γω ας πούμε πόσα χρόνια έχω που είμαι μέλος, ο διαγωνισμός με... Δραστηριοποίησε. Βέβαια, να συμμετέχω στο community ήταν κάτι που το ήθελα καιρό, και επαιρνε αναβολή λόγω υποχρεώσεων. Ο διαγωνισμός ήταν μάλλον η αφορμή.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Re: News: PlayStation 3

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 18:49

Καταρχάς greeklish πρέπει να τα σβήνουν οι mods. Ελεος δηλαδή. Είναι forum και όχι chat. Τα greeklish ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ. Τωρα θα μ πει κάποιος, κι εάν μένω εξωτερικό και δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο;

Πάντα υπάρχει και η "άλλη πλευρά".
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Οκτ 2014, 12:26

Συγνωμη για το ασχετο.Εχετε θεμα με το Playstasion Store να κολλαει;(Απο το PS3)Μπαινει κανονικα και μετα σκαλωνει.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό mysterious » 25 Οκτ 2014, 14:53

Ναι όντως χθες το βράδυ κολλούσε συνέχεια στο ps store και το χειρότερο είναι πως δεν δούλευε ούτε το κουμπί του ps στο χειριστήριο για να κλείσει κανονικά η κονσόλα.Οπότε αν λύθηκε το πρόβλημα ας ενημερώσει κάποιος φίλος γιατί βαρέθηκα να κλείνω την κονσόλα με λάθος τρόπο. :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Οκτ 2014, 17:45

mysterious έγραψε:Ναι όντως χθες το βράδυ κολλούσε συνέχεια στο ps store και το χειρότερο είναι πως δεν δούλευε ούτε το κουμπί του ps στο χειριστήριο για να κλείσει κανονικά η κονσόλα.Οπότε αν λύθηκε το πρόβλημα ας ενημερώσει κάποιος φίλος γιατί βαρέθηκα να κλείνω την κονσόλα με λάθος τρόπο. :P

Αυτη ειναι η φουστια mysterius!Οτι σκαλωνει και δεν κανει τιποτα.Πρεπει με το ζορι να κλεισεις την κονσολα.Παντος δεν ειναι γενικο το προβλημα.Αλλα παιδια μπαινουν κανονικοτατα.Μαλλον μας εκατσε εμας!Στο Vita παντος παει σφαιρα!Εγω βρηκα αλλο "μονοπατι" μεσω PC και δινω εντολη να κατεβαινουν στο PS3.Οχι τιποτα αλλο,αλλα εχουν σε καλη τιμη το Manhunt και Alice Madness Returns και μαλλον θα πανε για αγορα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό mysterious » 25 Οκτ 2014, 17:56

evergrey έγραψε:
mysterious έγραψε:Ναι όντως χθες το βράδυ κολλούσε συνέχεια στο ps store και το χειρότερο είναι πως δεν δούλευε ούτε το κουμπί του ps στο χειριστήριο για να κλείσει κανονικά η κονσόλα.Οπότε αν λύθηκε το πρόβλημα ας ενημερώσει κάποιος φίλος γιατί βαρέθηκα να κλείνω την κονσόλα με λάθος τρόπο. :P

Αυτη ειναι η φουστια mysterius!Οτι σκαλωνει και δεν κανει τιποτα.Πρεπει με το ζορι να κλεισεις την κονσολα.Παντος δεν ειναι γενικο το προβλημα.Αλλα παιδια μπαινουν κανονικοτατα.Μαλλον μας εκατσε εμας!Στο Vita παντος παει σφαιρα!Εγω βρηκα αλλο "μονοπατι" μεσω PC και δινω εντολη να κατεβαινουν στο PS3.Οχι τιποτα αλλο,αλλα εχουν σε καλη τιμη το Manhunt και Alice Madness Returns και μαλλον θα πανε για αγορα.

Κι όμως φίλε μου και σε άλλες χώρες υπήρχε χοντρό πρόβλημα(PS3 και PS4).Είχα μπει και από το pc για 10 λεπτά και μετά δεν έμπαινε με τίποτα.Ελπίζω να το φτιάξανε!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB