- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Τσα να μαι και γω! Και να επιστρεψω πισω μερικους χαρατκηρισμους σε μερικους.
@ divergr μιας και μιλας για fanboyσμο και κρινεις και βαζεις ταμπελες περαστικα που σου χαλαω τη ορεξη με την παρουσια μου αφου τοσο χαρηκες και τελικα εσυ εδειξες οτι εχεις fanboyλικι και μισος για αλλους και μαλιστα χωρις ορια.
Προς τον συναδελφο alex444
Αλεξη Ηρθε κανεις σπιτι μου/σου ? Μας ειδε κανας πρακτορας και ξερει ο καθενας πιος εχει παιξει και τι? Bρεε λες ?:P Μη τρελαθουμε. Aν με υποθεσεις και αυθαιρεσιες λενε πραγματα οποιοι τα λενε, τοτε ας ξεκινησουμε ολοι μαζι και ο καθενας να λεει την αυθερεσια του για τον αλλο και εχετε γεια (για συζητηση μπουζουκι)
Καλοπροαιρετα ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω
Τελος για το οργανωμενο επειδη γελασε και το παρδαλο κατσικι ο καθενας γραφει οτι αυθερεσια θελει
Αν ειναι ετσι τοτε τη ιδια στιγμη που εβαζαν και αλλα ατομα μη ενεργα απο πλευρας σχολιων γιατι δεν τα εκανε ban το συστημα?>Μηπως για αυτους υπηρξε malfunction?
Μηπως πρεπει να ξερει ο καθενας το αλλο με το ζορι και δε το ξερουμε?
Αληθεια πιοι θελουν να μιλουν για σοβαροτητα και ασυδοσια την στιγμη που οι ιδιοι δεν εχουν αναλαβει παιχνιδια και τα θαβουν βαζοντας 2 και 5 ? (ΝΤΑΚΟ ακουγε τα) Το καλυτερο αυτοβαφτιζονται αντικειμενικοι αληθεια αυτοι ποσο σοβαροι νομιζουν οτι ειναι?
Κι τελος βλεπω γραφομενα του στυλ οτι απο τη μια τα ταδε ατομα ειναι δολεια και αλλοι και απο την αλλη τα ξεμπαναρουν λεω Βρε μηπως εχω μεθυσει εγω απο τις τσικουδιες η τελικα αλλος πινει και αλλοι μεθουν?
Συγνωμη αλλα με κατι τετοια γελαει ο τοπος.Χωρις ειρωνια γιατι απλως γινεται θεμα χωρις να υπαρχει θεμα.
Αν απαγορευεται η πρεπει να απαγορευεται κατι προτεινω τοτε να γραφτει στο ορους χρησης
(βλ εχει δικιο οτι ειπε τελικα ο Τομ Τομ για να μη τα ξαναλεμε.) Να λοιπον μια προταση για ενα προβλημα ενα edit γινετε και ολα καλα.
Τωρα οποιος λυσαει η πικαρεται περαστικα του. Ετσι ειναι η ζωη αλλος με τις χαρες του και αλλος με τις πικρες του :p Ελευθερια αποψης υπαρχει φτανει να μην προσβαλει καποιος καποιον αλλο.
Δηλ αν βαθμολογησω εγω και οποιοσδηποτε αλλος με χαμηλη βαθμολογια κατι που προσωπικα καπιου δεν του αρεσει και αυτη ειναι η αποψη του τοτε θα φαει ban? Η μηπως θα πρεπει να εχει συνιγορο να δινει καταθεση γιατι εβαλε τοσο εδω και εκει? Η βαθμολογια ειναι λειτουργια του site ελευθερια λογου υπαρχει και δεν υπαρχει!!! ΕΚΤΟΣ και αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ηταν και αλλος χρηστης που εβαζε αρνητικες βαθμολογιες και μαλιστα πιο πολλες μη ενεργος απο πλευρας σχολιων δεν θυμαμαι το ονομα του και ομως ban δεν εφαγε. Εκει το συστημα ειχε malfuction? Μηπως και αυτος ηταν στο οργανομενο σχεδιο ?
Mε το ζορι λοιπον οργανωμενο
Απο τη στιγμη που ειναι λειτουργια του site δεν υπαρχει κανενα θεμα Το οτι το κανανε αλλοι θεμα δεν το συζητω καθως δεν το θεωρω θεμα. Και απορω γιατι το κανανε θεμα οποιοι το κανανε.
Να μαι λοιπον πισω ξαναλεω δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν απορω γιατι εγινε θεμα Αν εχει κανενας θεμα μαζι μου το μονο που μπορω να κανω ειναι να τον κερασω μια γλυκια τσικουδια τωρα που εγινε και ανακαινηση το μαγαζι
@ divergr μιας και μιλας για fanboyσμο και κρινεις και βαζεις ταμπελες περαστικα που σου χαλαω τη ορεξη με την παρουσια μου αφου τοσο χαρηκες και τελικα εσυ εδειξες οτι εχεις fanboyλικι και μισος για αλλους και μαλιστα χωρις ορια.
Προς τον συναδελφο alex444
Αλεξη Ηρθε κανεις σπιτι μου/σου ? Μας ειδε κανας πρακτορας και ξερει ο καθενας πιος εχει παιξει και τι? Bρεε λες ?:P Μη τρελαθουμε. Aν με υποθεσεις και αυθαιρεσιες λενε πραγματα οποιοι τα λενε, τοτε ας ξεκινησουμε ολοι μαζι και ο καθενας να λεει την αυθερεσια του για τον αλλο και εχετε γεια (για συζητηση μπουζουκι)

Τελος για το οργανωμενο επειδη γελασε και το παρδαλο κατσικι ο καθενας γραφει οτι αυθερεσια θελει
Αν ειναι ετσι τοτε τη ιδια στιγμη που εβαζαν και αλλα ατομα μη ενεργα απο πλευρας σχολιων γιατι δεν τα εκανε ban το συστημα?>Μηπως για αυτους υπηρξε malfunction?
Μηπως πρεπει να ξερει ο καθενας το αλλο με το ζορι και δε το ξερουμε?
Αληθεια πιοι θελουν να μιλουν για σοβαροτητα και ασυδοσια την στιγμη που οι ιδιοι δεν εχουν αναλαβει παιχνιδια και τα θαβουν βαζοντας 2 και 5 ? (ΝΤΑΚΟ ακουγε τα) Το καλυτερο αυτοβαφτιζονται αντικειμενικοι αληθεια αυτοι ποσο σοβαροι νομιζουν οτι ειναι?
Κι τελος βλεπω γραφομενα του στυλ οτι απο τη μια τα ταδε ατομα ειναι δολεια και αλλοι και απο την αλλη τα ξεμπαναρουν λεω Βρε μηπως εχω μεθυσει εγω απο τις τσικουδιες η τελικα αλλος πινει και αλλοι μεθουν?

Συγνωμη αλλα με κατι τετοια γελαει ο τοπος.Χωρις ειρωνια γιατι απλως γινεται θεμα χωρις να υπαρχει θεμα.
Αν απαγορευεται η πρεπει να απαγορευεται κατι προτεινω τοτε να γραφτει στο ορους χρησης
(βλ εχει δικιο οτι ειπε τελικα ο Τομ Τομ για να μη τα ξαναλεμε.) Να λοιπον μια προταση για ενα προβλημα ενα edit γινετε και ολα καλα.
Τωρα οποιος λυσαει η πικαρεται περαστικα του. Ετσι ειναι η ζωη αλλος με τις χαρες του και αλλος με τις πικρες του :p Ελευθερια αποψης υπαρχει φτανει να μην προσβαλει καποιος καποιον αλλο.
Δηλ αν βαθμολογησω εγω και οποιοσδηποτε αλλος με χαμηλη βαθμολογια κατι που προσωπικα καπιου δεν του αρεσει και αυτη ειναι η αποψη του τοτε θα φαει ban? Η μηπως θα πρεπει να εχει συνιγορο να δινει καταθεση γιατι εβαλε τοσο εδω και εκει? Η βαθμολογια ειναι λειτουργια του site ελευθερια λογου υπαρχει και δεν υπαρχει!!! ΕΚΤΟΣ και αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ηταν και αλλος χρηστης που εβαζε αρνητικες βαθμολογιες και μαλιστα πιο πολλες μη ενεργος απο πλευρας σχολιων δεν θυμαμαι το ονομα του και ομως ban δεν εφαγε. Εκει το συστημα ειχε malfuction? Μηπως και αυτος ηταν στο οργανομενο σχεδιο ?
Mε το ζορι λοιπον οργανωμενο
Απο τη στιγμη που ειναι λειτουργια του site δεν υπαρχει κανενα θεμα Το οτι το κανανε αλλοι θεμα δεν το συζητω καθως δεν το θεωρω θεμα. Και απορω γιατι το κανανε θεμα οποιοι το κανανε.
Να μαι λοιπον πισω ξαναλεω δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν απορω γιατι εγινε θεμα Αν εχει κανενας θεμα μαζι μου το μονο που μπορω να κανω ειναι να τον κερασω μια γλυκια τσικουδια τωρα που εγινε και ανακαινηση το μαγαζι

-
BigDaddy - Δημοσιευσεις : 11
Επεισης αυτο με τα dislikes δινει και παιρνει η χολη στο μεγαλειο της. Πηγε να πει ο ανθρωπος ενα καλως ηρθες και εφαγε dislike εδω φαινεται επεισης ποσο λαθος ειναι το συστημα των dislikes η μαλλον ποσο καποιοι, δεν θελουν να το αφησουν να λειτουργησει καλα Αλλα δεν πειραζει και παλι πλακα εχει γιατι ετσι δειχνουν οτι τους χαλασε η διαθεση με την παρουσια μου καθως και κρυβονται αλλα και δειχνουν τελικα ποσο και τι ειδους κομπλεξ εχουν.
Και για να μη μιλαω για μενα και για μερικων τις αντιπαθιες τους το θεμα αυτο με τα dislikes το εχει απαιτησει η κοινοτητα ταπεινα με απλα παραδειγματα οτι δεν λειτουργει καλα και φαινεται με απλα παραδειγματα παρα πολλες φορες
Ναι ξερω απο τη μια ετσι (το συν του συστηματος ) αλλα απο τη αλλη...(γιουβετσι - το πλην )
Απλα ο κοσμος ζηταει ελευθερια λογου οπως παλια Αυτα επειδη ειδα ατομα να εκφραζουν ακριβως αυτα τα πραγματα και συνεχιζουν να εκφραζουν παραπονα στο θεμα αυτο τουλαχιστον οσοι εχουν. Απλως για τη κουβεντα και μονο επισημαινω.Αυτα...!!
Και για να μη μιλαω για μενα και για μερικων τις αντιπαθιες τους το θεμα αυτο με τα dislikes το εχει απαιτησει η κοινοτητα ταπεινα με απλα παραδειγματα οτι δεν λειτουργει καλα και φαινεται με απλα παραδειγματα παρα πολλες φορες
Ναι ξερω απο τη μια ετσι (το συν του συστηματος ) αλλα απο τη αλλη...(γιουβετσι - το πλην )

Απλα ο κοσμος ζηταει ελευθερια λογου οπως παλια Αυτα επειδη ειδα ατομα να εκφραζουν ακριβως αυτα τα πραγματα και συνεχιζουν να εκφραζουν παραπονα στο θεμα αυτο τουλαχιστον οσοι εχουν. Απλως για τη κουβεντα και μονο επισημαινω.Αυτα...!!

-
BigDaddy - Δημοσιευσεις : 11
Δεν ξερω αν καποιος το εχει προτείνει, αλλα θα ηταν καλυτερο να ειχατε ενα online indicator και στο site (για σχολεια κλπ) κι όχι μονο στο forum. Νομίζω θα ηταν πιο βολικο, και ισως να ηταν κατω απο το "profile pic" κι οχι στα replies του καθε user.
Επίσης, οπως είχα πει κ σε ενα απο τα ραδιοφωνικα live, εγω προσωπικα, και θεωρώ πως κι αρκετοι άλλοι στο site, προτιμω να γνωριζω τις δικες σας απόψεις για ταινιες κι όχι από καποιον ειδικευμένο reviewer. Καταλαβαίνω οτι ίσως να μην υπάρχει ελεύθερος χρονος ώστε να κάνετε full review εσεις,(ίσως να υπαρχει και συμφωνια σχετικη με το cinema.gr), αλλα θα μπορουσε κάποιος από εσας που έχεi δει την καθε ταινία που γίνεται review, να λεει την γνωμη μου σε μια φραση, ή έστω να κάνει ενα like/dislike)
Επίσης, οπως είχα πει κ σε ενα απο τα ραδιοφωνικα live, εγω προσωπικα, και θεωρώ πως κι αρκετοι άλλοι στο site, προτιμω να γνωριζω τις δικες σας απόψεις για ταινιες κι όχι από καποιον ειδικευμένο reviewer. Καταλαβαίνω οτι ίσως να μην υπάρχει ελεύθερος χρονος ώστε να κάνετε full review εσεις,(ίσως να υπαρχει και συμφωνια σχετικη με το cinema.gr), αλλα θα μπορουσε κάποιος από εσας που έχεi δει την καθε ταινία που γίνεται review, να λεει την γνωμη μου σε μια φραση, ή έστω να κάνει ενα like/dislike)
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Thomas_Th έγραψε:Εγώ το μόνο που προτείνω είναι +1 και για κάθε dislike.. Αφού κάνει αίσθηση ένα σχόλιο (όπως και να χει) τότε ας ανταμείβεται!
Κάτι τέτοιο θα αυξήσει το σπαμ κατακόρυφα. Μας φτάνουν ήδη οι έξυπνοι που αφήνουν μονολεκτικά σχόλια παντού (ακόμα και σε άρθα 2 ετών) απλά για να μάσουν πόντους.
Στην τελική, αυτό είναι το κακό της δημοκρατίας. Λες κάτι, θα κριθείς γι' αυτό. Το να κλαίγεστε μερικοί για τα dislikes δεν πρέπει να είναι ερώτημα/παράπονο που κατευθύνεται προς εμάς (εμας=τιμ Εντέρνιτυ), αλλά προς εσάς τους ίδιους. Εμείς φταίμε δηλαδή που σας βάζουν εσάς dislikes?
Υπάρχουν άλλα άτομα τα οποία συστηματικά λαμβάνουν 5+ likes στα σχόλιά τους γιατί εκφράζονται σωστά. Αυτό πρέπει να αποτελέσει αφορμή για σκέψη.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
Εδώ, σύμφωνα με τον BigDaddy, κάποιος είπε "καλώς όρισες" και δέχτηκε dislike. Για ποιο spam μιλάμε; Ίσα ίσα που θα προτιμήσει κάποιος να μην το πράξει για "πλάκα" (όπως έχω διαπιστώσει, αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις) γιατί θα σκεφτεί πως με αυτόν τον τρόπο τον ανταμείβει. Κάποιος που "αντικειμενικά" διαφωνεί θα καταθέσει το dislike χωρίς να σκεφτεί τίποτα πλησίον και σφαίραν αυτού. Ο πόντος δε λαμβάνεται από εκείνον που καταθέτει το like/dislike, Αλλά από αυτόν που το δέχεται. Σημαντική διαφοροποίηση.
Αυτό που θεωρείται "κακό", μπορεί να θεωρηθεί και το "μεγαλείο" του δημοκρατικού πολιτεύματος! Στη δεύτερη κατηγορία ανήκω και εγώ
Αυτό που θεωρείται "κακό", μπορεί να θεωρηθεί και το "μεγαλείο" του δημοκρατικού πολιτεύματος! Στη δεύτερη κατηγορία ανήκω και εγώ

A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
Δηλαδη το να υπαρχει ασυδοσια στα dislikes θεωρειται φυσιολογικο και θα πρεπει να απασχολει αυτον που τα δεχεται και οχι το συστημα που το επιτρεπει;ωραια λογικη.Θα ανηκει στην ιδια λογικη του "καλως ηρθες και παλι BigDaddy" και "παρε και τα dislikes σου που τολμησες να τον καλωσορισεις".
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Δηλαδη το να υπαρχει ασυδοσια στα dislikes θεωρειται φυσιολογικο και θα πρεπει να απασχολει αυτον που τα δεχεται και οχι το συστημα που το επιτρεπει;ωραια λογικη.Θα ανηκει στην ιδια λογικη του "καλως ηρθες και παλι BigDaddy" και "παρε και τα dislikes σου που τολμησες να τον καλωσορισεις".
Συγγνώμη, αλλά μπορεί να ενοχλήθηκε κάποιος που σε μια κουβέντα που γίνεται, άρχισαν δύο άτομα να αλλάζουν topic; Γιατί όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας είναι πάντα οι "κακοί". Το μήνυμα του Μανώλη το έσβησα μετά.
Κολλάτε σε πράγματα που πραγματικά δεν έχουν ουσία. Σε τόσες χιλιάδες μέλη δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανείς, μην το κάνουμε τώρα μεσανατολικό. Μιλάμε για κάτι αστείο πραγματικά.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης