Προβλημα με Laptop

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Προβλημα με Laptop

Δημοσίευσηαπό saveria » 28 Δεκ 2014, 11:11

Μετα απο ενα ταξιδη με λεωφοριο ξαφνηκα στον Laptop της γυναικας μου τα μισα πληκτρα δεν δουλευουνε, τον ανοιξα και πιεσα το καλωδιο του Keyboard μηπως και ειχε βγει αλλα τιποτα, μηπως εχετε ιδεα για ποιον λογο δεν δουλευουν καποια πληκτρα ?
saveria

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Δεκ 2014, 15:07

Μήπως έπεσε υγρό πάνω στο πληκτρολόγιο;Το να πιέσεις την καλωδιοταινία δεν έχει νόημα.Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις,αν δεν ξέρεις καλύτερα να το πας σε τεχνικό.Τα πληκτρολόγια κοστίζουν γύρω στα 40-50 ευρώ,οπότε πρόσεξε μην κάνεις ζημιά.Αν θέλεις μια φτηνή λύση αγόρασε ένα set πληκτρολόγιο ποντίκι με 10-15 ευρώ και τελειώνεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό saveria » 29 Δεκ 2014, 15:21

Εχω βγαλει το keyboard το εχω καθαρισει αλλα παλι τιποτα, μεχρι και φορματ εφτασα να κανω μηπως και ειχε φαει κανενα κολημα !
saveria

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Δεκ 2014, 15:31

Η καλωδιοταινία έχει κάτσει σωστά;Επίσης μπορεί το ίδιο το laptop να κοντεύει να χαλάσει και να έχει κάποιο θέμα στην μητρική και να μην αναγνωρίζει σωστά το πληκτρολόγιο ακόμα με την πίεση μπορεί να την σπάσεις και να μην λειτουργεί σωστά ή καθόλου.Είναι ευαίσθητα γενικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 20 Φεβ 2015, 11:46

Καλημέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με ένα θέμα που έχω . Έχω ένα Compaq 615 τον ανοίγω και μετά από λίγο η οθόνη γίνεται μαύρη χωρίς ο υπολογιστής να κλείσει
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB