News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gamelover » 28 Δεκ 2014, 20:14

παιδιάα καλησπέρα..!
Αγόρασα χθες το super smsh bros για το 3ds,κυρίως για να επωφεληθώ απο την προσφορά της νιντεντο για τον επιπλέον ψηφιακό παιχνίδι που δίνει δώρο...αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα γνωστά της nortec και τις διαφορές με την nintendo of europe...
Εβαλα τον κωδικό της κονσόλας(φαντάζομαι οι κωδικοί PIN που αναφέρει είναι τα κόκκινα καρτελάκια που έχει η κάθε συσκευασία) αλλά στον κωδικό του ssb λέει ότι είναι δεν είναι έγκυρος(εννοείται το έχω χιλιοτσεκάρει)
Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι το αγόρασα τον τίτλο απο σκρουτζομαγαζο;
αλλά είχε την ταινία της nortec κανονικότατα...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 28 Δεκ 2014, 20:44

Το κόκκινο καρτελάκι είναι ο κωδικός για το Nintendo Club το οποίο δεν υποστηρίζεται από τη Nortec.

Καλύτερα τηλεφώνησε αύριο στη Nortec και κάνε τους μια ερώτηση, εκτός και αν κάποιος άλλος φίλος γνωρίζει τα της διαδικασίας.

BTW, τι εννοείς σκρουτζομάγαζο; Το skroutz απλά ανεβάζει τιμές από καταστήματα και μεταξύ άλλων στη συγκεκριμένη διαδικασία μετέχουν και μεγάλες αλυσίδες.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 28 Δεκ 2014, 20:51

Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό gamelover » 28 Δεκ 2014, 21:01

@nkav64αυτό που είπες εννοω σκρουτζομαγαζο... απλά το έγραψα εν συντομία... :-P
@dawnstar το ξέρω αυτό απο εκεί ξεκίνησα και πήγα και στην ιστοσελίδα που σε οδηγεί αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί PIN.Γιατί όταν έβαλα ένα κωδικό που έχει το 3dsxl στο πίσω μέρος του συστήματος,δεν το αναγνώριζε και έγρφα ότι πρέπει να συμπληρωσω το κένο ενώ όταν έβαλα το PIN απο το κοκκινο καρτελακι που είχα στη συσκευασία του 3dsxl,προφανώς το δέχτηκα.Δν έγινε όμως το ίδιο με το PIN του τίτλου.
Επίσης PIN στο software μπορεί να θεωρηθεί μόνο το κόκκινο καρτελάκι γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό gamelover » 28 Δεκ 2014, 21:04

[quote="gamelover"]@nkav64αυτό που είπες εννοω σκρουτζομαγαζο... απλά το έγραψα εν συντομία... :-P
@dawnstar το ξέρω αυτό απο εκεί ξεκίνησα και πήγα και στην ιστοσελίδα που σε οδηγεί αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί PIN.Γιατί όταν έβαλα ένα κωδικό που έχει το 3dsxl στο πίσω μέρος του συστήματος,δεν το αναγνώριζε και έγραφε ότι πρέπει να συμπληρωσω(παλι) το κένο ενώ όταν έβαλα το PIN απο το κοκκινο καρτελακι που είχα στη συσκευασία του 3dsxl,προφανώς το δέχτηκε,δεν έδειξε κάποια προειδοποιηση.Δν έγινε όμως το ίδιο με το PIN του τίτλου.Στο PIN του τίτλου λεει ότι δεν θεωρείται έγκυρος ο κωδικός.
Επίσης PIN στο software μπορεί να θεωρηθεί μόνο το κόκκινο καρτελάκι γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 28 Δεκ 2014, 21:04

Παρε ενα τηλ στην νορτεκ εαν εχεις και την αποδειξη αγορας θα βρεις την λυση σιγουρα τωρα κατι αλλο δεν ξερω και εγω δεν εχω χρησ ποτε τους κωδικους
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό gamelover » 28 Δεκ 2014, 21:06

οκ ρε συ...σ'ευχαριστώ! ;-)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 08 Ιαν 2015, 00:34

Majora's Mask limited edition - κουκλακι Skull Kid

ΕικόναGuyz δεν είδα κατι σχετικό στο site για αυτό παραθέτω αυτή την φωτό εδώ, έτσι, για να πορωνόμαστε.

Ορίστε και το Post από το facebook της Nintendo link
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 09 Ιαν 2015, 19:18

Ειναι μονο για την αμερικανικη εκδοση κι εξαντληθηκε στις προπαραγγελιες με το που εμφανιστηκε... Οι Ευρωπαιοι θα εχουμε την εκδοση με την καρφιτσα παντως, που ειvαι αρκετα καλη επισης.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Ιαν 2015, 06:45

Απο το ένα Ζέλντα στο άλλο. Τερμάτισα τo A link between worlds (πολύ καλό) και τώρα με βλέπω να βυθίζομαι και πάλι στην οθόνη του 3DS με το majora's mask. Και ενώ παίζω και WoW και super smash bros. Δεν προλαβαίνω :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB