από Altair » 23 Δεκ 2014, 16:39
1)Assassin's Creed Unity
Παρόλο που ο τίτλος είχε προβλήματα όταν κυκλοφόρησε,επειδή τον έπαιξα κάνα 10ήμερο μετά που είχαν βγει τα 3 πρώτα patch δεν είχα κανένα θέμα με τον τίτλο.Τον ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.Ωραία ιστορία,ωραίοι χαρακτήρες,καλοδεχούμενα tweaks στον χειρισμό,αυξημένη δυσκολία,αποστολές με λιγότερο trial n error,άνετα ο πιο αδικημένος τίτλος της χρονιάς.
2)Infamous Second Son
Το πρώτο πραγματικό exclusive του PS4 με απλή ιστορία μεν,πολλά μηνύματα δε.Ο χαρακτήρας μας αποκτάει ένα σωρό διαφορετικές ικανότητες κατά τη διάρκεια του τίτλου με αποτέλεσμα να χρειάζεται συνεχώς διαφορετική προσέγγιση στις μάχες ενώ και ο τεχνικός τομέας εξαιρετικός.
3)Child of Light
Ένα μαγευτικό παραμύθι.
4)Destiny
Ο τίτλος δημιούργησε τρελές προσδοκίες και ίσως γι'αυτό να απογοήτευσε πολύ κόσμο,όμως αν μπορέσεις να δεις πέρα από αυτό,ο τίτλος έχει να σου δώσει ένα εξαιρετικό σύστημα μάχης και πανέμορφα vistas για alien slaying.
5)Super Smash Bros WiiU
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα,το όνομα τα λέει όλα.Πλήθος χαρακτήρων,τρελό περιεχόμενο και άπειρες λεπτομέρειες,αγάπη και μεράκι.Δεν το έβαλα παραπάνω γιατί το πήρα χτες και δεν το έχω λιώσει όπως πρέπει.
Honorable mentions:Bayonetta 2 & Donkey Kong Country Tropical Freeze.Δεν τα έχω τελειώσει ακόμα γι'αυτό και δεν είναι στη λίστα,αν προλάβω να τα τελειώσω πριν έρθει το 2015 να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν αλλαγές.Επίσης Mario Kart 8 δεν ασχολήθηκα πολύ λόγω χρόνου,ενώ το Infamous First Light αν και εξαιρετικό,είναι πολύ μικρό για να το βάλω στη λίστα.
Επίσης τελείωσα τίτλους που δεν βγήκαν το 2014 και είναι εξαιρετικοί όπως τα Rayman Legends,Super Mario 3D World,New Super Mario Bros U,Donkey Kong Country Returns 3D,Ace Attorney Dual Destinies,Pokemon Soulsilver,Brothers A Tale of Two Sons,Rain,Infamous 2,LittleBigPlanet Vita και το λατρεμένο μου πλέον Kingdom Hearts Birth By Sleep.