Games of the Year 2014

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό master » 23 Δεκ 2014, 16:12

Λοιπον τα games ειναι τα εξης : 1.Grand Theft Auto V (ps3) γιατι οι ιστορια ηταν πολυ καλη και εχει τα παντα.
2. pro evolution 2015 (ps4) γιατι ειναι πολυ αληθινο και τρομερα χαρακτηριστικα των παικτων οι κινησεις κτλ.
3. evil within (ps4) o τρομος σε ολο το μεγαλειο που μοιαζει μεταξυ του resident evil με silent hill
4.call of duty advanced warfare (ps4)μου αρεσει πολυ και πιστευω κανει την διαφορα.
5.Infamous Second Son (ps4) :D
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό lostaddict1 » 23 Δεκ 2014, 16:12

1) Super Smash Bros (WiiU) & Mario Kart 8 (WiiU): Τι να λέμε τώρα... Η Nintendo τα έσπασε αυτή τη χρονιά και έδωσε μια ανάσα στο WiiU με τις 2 αυτές παιχνιδάρες.
2) Shadow of Mordor (PC): Εθιστικότατο gameplay, απίθανα γραφικά. Νομίζω πως ήταν η έκπληξη της χρονιάς.
3) Dragon Age Inquisition (PC): Παρόλο που το αγαπημένο μου στη συγκεκριμένη σειρά παραμένει το Origins, εντούτις το παιχνίδι τα σπάει.
4) Bayionetta 2 (WiiU): Άλλο ένα παιχνίδι του WiiU στο τοπ 5 μου, που απλά επιβεβαιώνει την άψογη δουλειά που έκανε φέτος η Nintendo.
5) GTA V (PS4) & Last of Us Remaster (PS4): Εκπληκτικά παιχνίδια και τα 2. Παίρνουν την 5η θέση απλά επειδή είναι remaster. Αν ήταν πρώτη κυκλοφορία σίγουρα θα ήταν και τα 2 στην 1η θέση. Περιμένω την έκδοση του GTA V για PC για να πέσει κάψιμο...

Απογοήτευση της χρονιάς: Ubisoft. Τόσο το Watch Dogs, όσο και το Unity σε PC ήρθαν μαζί με ένα κάρο προβλήματα...
lostaddict1

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 23 Δεκ 2014, 16:19

Τα παιχνιδια που θα ψηφισω δεν κυκλοφορισαν ολα το 2014. Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνισουν με αυτο αλλα για μενα α) συναδει με τη γενικοτερη αντιληψη 'αγοραζω οταν πεσει η τιμη' και β) σημασια δεν εχει η ημερομηνια κυκλοφοριας αλλα η χρονικη περιοδος που παιξαμε το παιχνιδι. Οποτε:

1. LA NOIRE - Σε προσφορα με Xbox Live Gold. Ευτυχως που μου δoθηκε η ευκαιρια με αυτον τον τροπο να παιξω αυτη τη παιχνιδαρα, διοτι τοσα χρονια πιστευα τα αναμεικτα review. Απιστευτο παιχνιδι, οι καλυτερες εκφρασεις προσωπου που εχω δει, φοβερη ατμοσφαιρα. Χανει λιγο στον τροπο επιλυσης των υποθεσεων αλλα οκ.

2. The Last of Us - To τερματισα σε PS3. Φοβερο παιχνιδι, ανταξιο της φημης του. Προσωπικα θα ηθελα να εχει λιγο πιο πολλη δραση και λιγοτερο 'Resident Evil' αλλα μιλαμε για λεπτομερειες.

3. Θα ψηφισω και ενα indie, το Tetrobot. Πολυ καλο παιχνιδακι, αξιζει τα λεφτα του.

Επισης με την ευκαιρια να ψηφισω και την χειροτερη ΠΑΤΑΤΑ που αγορασα φετος και λεγεται Max Payne 3. Το πηρα σε Steam sale και κλαιω και την ωρα που μου πηρε να κανω κλικ. Για μενα δεν ειναι καν βιντεοπαιχνιδι, ειναι interactive B-movie. Cutscene, shooting gallery, cutscene, shooting gallery κτλ... Αηδία!
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Altair » 23 Δεκ 2014, 16:39

1)Assassin's Creed Unity
Παρόλο που ο τίτλος είχε προβλήματα όταν κυκλοφόρησε,επειδή τον έπαιξα κάνα 10ήμερο μετά που είχαν βγει τα 3 πρώτα patch δεν είχα κανένα θέμα με τον τίτλο.Τον ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.Ωραία ιστορία,ωραίοι χαρακτήρες,καλοδεχούμενα tweaks στον χειρισμό,αυξημένη δυσκολία,αποστολές με λιγότερο trial n error,άνετα ο πιο αδικημένος τίτλος της χρονιάς.

2)Infamous Second Son
Το πρώτο πραγματικό exclusive του PS4 με απλή ιστορία μεν,πολλά μηνύματα δε.Ο χαρακτήρας μας αποκτάει ένα σωρό διαφορετικές ικανότητες κατά τη διάρκεια του τίτλου με αποτέλεσμα να χρειάζεται συνεχώς διαφορετική προσέγγιση στις μάχες ενώ και ο τεχνικός τομέας εξαιρετικός.

3)Child of Light
Ένα μαγευτικό παραμύθι.

4)Destiny
Ο τίτλος δημιούργησε τρελές προσδοκίες και ίσως γι'αυτό να απογοήτευσε πολύ κόσμο,όμως αν μπορέσεις να δεις πέρα από αυτό,ο τίτλος έχει να σου δώσει ένα εξαιρετικό σύστημα μάχης και πανέμορφα vistas για alien slaying.

5)Super Smash Bros WiiU
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα,το όνομα τα λέει όλα.Πλήθος χαρακτήρων,τρελό περιεχόμενο και άπειρες λεπτομέρειες,αγάπη και μεράκι.Δεν το έβαλα παραπάνω γιατί το πήρα χτες και δεν το έχω λιώσει όπως πρέπει.

Honorable mentions:Bayonetta 2 & Donkey Kong Country Tropical Freeze.Δεν τα έχω τελειώσει ακόμα γι'αυτό και δεν είναι στη λίστα,αν προλάβω να τα τελειώσω πριν έρθει το 2015 να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν αλλαγές.Επίσης Mario Kart 8 δεν ασχολήθηκα πολύ λόγω χρόνου,ενώ το Infamous First Light αν και εξαιρετικό,είναι πολύ μικρό για να το βάλω στη λίστα.

Επίσης τελείωσα τίτλους που δεν βγήκαν το 2014 και είναι εξαιρετικοί όπως τα Rayman Legends,Super Mario 3D World,New Super Mario Bros U,Donkey Kong Country Returns 3D,Ace Attorney Dual Destinies,Pokemon Soulsilver,Brothers A Tale of Two Sons,Rain,Infamous 2,LittleBigPlanet Vita και το λατρεμένο μου πλέον Kingdom Hearts Birth By Sleep.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό simtheo » 23 Δεκ 2014, 17:15

Θα βάλω μόνο για το PS4 αφου μόνο με αυτό ασχολήθηκα αυτην την χρονιά.

1. Far Cry 4 απο τις αγαπημένες μου σειρές.
2. Alien Isolation
3. Watch Dogs
Άβαταρ μέλους
simtheo

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό tak96 » 23 Δεκ 2014, 17:17

Δεν εχω παιξει αρκετα παιχνιδια που θελω...απο αυτα που εχω παιξει ομως :

1) Metal Gear Solid V ground zeroes (PS4) : αν και μικρο σε διαρκεια παιχνιδι σου δινει την ελευθερια να το προσεγγισεις με διαφορες στρατηγικες και επισης παρα πολυ καλη η τεχνητη νοημοσυνη των εχθρων

2)NBA 2K15 (PS4) : απιστευτα ρεαλιστικο και απολαυστικο gameplay

3)Infamous Second Son (PS4) : πολυ ωραιο παιχνιδι το οποιο δεν εχω βρει χρονο να ασχοληθω οσο θα θελα.
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό paladin_k20 » 23 Δεκ 2014, 17:21

1)Assassin's Creed Unity (PS4)
2)Middle Earth: Shadow of Mordor (PS4)
3)GTA V Remastered (PS4)
paladin_k20

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 23 Δεκ 2014, 17:29

1)GTA V
απλά το καλύτερο με διάφορα παιχνίδι
2)FAR CRY 4
3)PRO EVOLUTION 2015
καλά Χριστούγεννα :D :)
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 23 Δεκ 2014, 18:03

1. hearthstone

ο εθισμος μου για φετος

2. dark souls 2

το θεωρω χειροτερο απο το1ο και το demon souls αλλα ειμαι μεγαλος φαν της σειρας

3. dragon age inquisition

bayonetta και shadow of mordor δεν επαιξα, ελπιζω να το κανω στο μελλον
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Diablo82 » 23 Δεκ 2014, 18:11

Child Of Light
Δεν ξέρω για ποιον λόγο αυτό το παιχνίδι μου θύμησε εποχές FF 7.

Civilization Beyond Earth
Αν και το περίμενα λίγο καλύτερο , παραμένει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα φέτος

The Wolf Among Us
Telltale συνταγή και η νοστημιά είναι εγγυημένη
Άβαταρ μέλους
Diablo82

Δημοσιευσεις : 6

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB