- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 12:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβλημα με το μικροφωνο της Webcam
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Προβλημα με το μικροφωνο της Webcam
Γειας σας,ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα τη βοηθεια σας.΅Εχω αγορασει τη LifeCam HD-5000/HD 5001 της Microsoft.Την εχω εγκαταστησει σωστα,αλλα οταν κανω εγγραφη ηχου ή μιλαω με καποιον αλλον η φωνη δεν ακουγετε καθολου καθαρα(σαν παρασιτα).Οι ρυθμισεις στην ενταση του μικροφωνου ειναι ενταξει,αλλα για καποιο λογω συμβαινει αυτο το προβλημα.Μπορειτε να βοηθησετε?
- Solidgamer
- Δημοσιευσεις : 11
προβλημα μικροφωνο του λαπτοπ
γεια σας...θα ηθελα επισης μια μικρη βοηθεια για παρομοιο προβλημα..λοιπον!εχω λαπτοπ το οποιο ξερω οτι εχει μικροφωνο (ενσωματομένο) γιατι εχω μιλισει με webcamera επιτυχως.όμως οταν θέλω να ηχογραφίσω κατι , αυτο ακουγεται με πολλα χιονια(παρασιτα)και στο βαθος ακουγεται η φωνή μου..μήπως πρεπει να αγορασω μικροφωνακι και να το συνδεσω στο λαπτοπ μου για να ηχογραφησω επιτυχως?η φταιει καποια ρυθμιση?
- errika
- Δημοσιευσεις : 1
Αυτό που έχω διαπιστώσει προσωπικά, είναι ότι αν η πηγή ηχογράφησης είναι οτιδήποτε εκτός από ένα αξιοπρεπές headset, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ικανοποιητικό. Αν χρησιμοποιείτε συχνά το video chat για να μιλάτε με φίλους, συγγενείς κλπ, ίσως θα ήταν καλύτερα να επενδύσετε αναλόγως.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες