News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 07 Δεκ 2014, 16:11

Δεν ξέρω μέχρι πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα αλλά δόθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά το τέλος του Playstation Experince.. από εδω το βρήκα εγώ:
http://www.gamespot.com/articles/get-plants-vs-zombies-garden-warfare-for-free-on-p/1100-6424035/

Το garden warfare δεν έχει καμία σχέση με τα κλασσικά Plants vs Zombies.. είσαι shooter το συγκεκριμένο.
Εγώ δεν έχω ps4 αλλά το τσίπησα για όταν το αποκτήσω :P
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Δεκ 2014, 20:14

Ολα οκ παιδια το Mirror's edge κατεβηκε το πρωι και το Plants vs zombies επισης οπως ειπε και ο thomason για την μελλοντικη αγορα του ps4. :D
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 07 Δεκ 2014, 21:15

mysterious έγραψε:Ολα οκ παιδια το Mirror's edge κατεβηκε το πρωι και το Plants vs zombies επισης οπως ειπε και ο thomason για την μελλοντικη αγορα του ps4. :D

Είσαι αρχηγός M for Mysterious!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Δεκ 2014, 21:22

Χαχαχαχα Τ for Thanks! :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Phoenix77 » 07 Δεκ 2014, 21:39

Μέχρι τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, ισχύει η προσφορά για τα παιχνίδια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Phoenix77

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό evergrey » 08 Δεκ 2014, 21:42

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 08 Δεκ 2014, 22:49

Τα 19 χιλιάδες δολάρια (15 χιλιάδες ευρώ) κοντεύει να φτάσει μια από τις δημοπρασίες της συλλεκτικής έκδοσης στο ebay. Οτι ναναι.

http://www.ebay.com/sch/i.html?ssPageName=GSTL&_nkw=Ps4+anniversary+edition&_sop=3
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 08 Δεκ 2014, 23:02

Εμένα με έχει πειράξει που τα κομμάτια εξαντλήθηκαν από άτομα που φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν πως να βγάλουν λεφτά από αυτά. Η Sony έκανε μερικά τυχαία και άσχετα ίσως άτομα να βγάλουν τσάμπα χρήματα από το πουθενά και αμφιβάλλω αν θα είναι και gamers. Θα μπορούσε κάλλιστα να τις δώσει εξαρχής με ένα τέτοιο ποσό. Τώρα όποιο αμερικανάκι είχε 500 ευρώ στην άκρη έβγαλε χιλιάδες δολάρια από το πουθενά και μερικοί που λέγαμε να το πάρουμε επειδή μας άρεσε μείναμε με το... στο χέρι.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 08 Δεκ 2014, 23:45

Γιατί πήγανε κονσόλες σε χώρες γενικά? Εννοώ, κάποια κομμάτια αντιστοιχούσαν σε όλες τις αγορές? Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω να λένε όλοι είναι ότι οι προπαραγγελίες έγιναν μόνο μέσω online store της Sony και οτι από εχθές κιόλας έχει σήμανση ότι δεν υπάρχουν άλλα κομμάτια. Και πουλάνε στο ebay τις κονσόλες με το επιβεβαιωτικό της προπαραγγελίας μέχρι να τους το στείλει η Sony. Εγώ δε συμφώνησα γενικά με αυτό το σκεπτικό της εταιρείας εξαρχής. Είναι επετειακή έκδοση και το μόνο που κατάφεραν είναι να την παρουσιάσουν και πιο ακριβή ακόμα από τη χρυσή έκδοση μεγάλου οίκου με κοσμήματα ενώ θα μπορούσαν να την έχουν ελεύθερη στο κοινό για όποιον ενδιαφέρεται. Πήγε να το γιορτάσει με λίγα άτομα και τελικά αυτοί θα γιορτάσουν ακόμα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Re: Απ: News: PlayStation 4

Δημοσίευσηαπό Phoenix77 » 09 Δεκ 2014, 00:09

Αν δεν δώσει κατι η Sony θα είναι ντροπή
Άβαταρ μέλους
Phoenix77

Δημοσιευσεις : 40

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση