HANNIBAL

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 07 Δεκ 2014, 22:28

marius_octavus έγραψε:δεν το περίμενα αλλά η σειρά ήταν πολύ καλή. και νομίζω πως και ο ηθοποιός και οι άνθρωποι της σειράς το πέτυχαν έτσι ώστε να μη γίνεται η σύγκριση με τον μεγάλο hopkins αλλά μπορείς να τον συνδέσεις αυτόν τον hannibal με τον πιο μεγάλο(ηλικιακά) hannibal που γνωρίσαμε στη ταινία.

μου φάνηκε λίγο πως βιάστηκαν να τον ανακαλύψουν(στη 2η σεζον με μόλις 26 επεισόδια) και περιμένω να δω τι θα κάνουν στη τρίτη(αν θα είναι η τελευταία δηλαδή)

Η σειρά είναι, πράγματι, καταπληκτική!
Λοιπόν, στα μισά της τρίτης θα κυνηγούν τον Hannibal (συγκλονιστική ερμηνεία) και ακριβως στη μέση ξεκινούν τα γεγονότα του "The Red Dragon". Αν όλα πανε καλά οι δημιουργοί θέλουν στην τεταρτη σεζόν να λάβουν χώρα τα γεγονότα του "The Silence of the Lambs" και στην πέμπτη τα γεγονότα του "Hannibal". Δεν απάντησαν εαν θα ήθελαν και μια τελευταια έκτη ή εαν επιθυμούν να ειναι η πεμπτη.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 11 Δεκ 2014, 20:44

Thomas_Th έγραψε:Η σειρά είναι, πράγματι, καταπληκτική!
Λοιπόν, στα μισά της τρίτης θα κυνηγούν τον Hannibal (συγκλονιστική ερμηνεία) και ακριβως στη μέση ξεκινούν τα γεγονότα του "The Red Dragon". Αν όλα πανε καλά οι δημιουργοί θέλουν στην τεταρτη σεζόν να λάβουν χώρα τα γεγονότα του "The Silence of the Lambs" και στην πέμπτη τα γεγονότα του "Hannibal". Δεν απάντησαν εαν θα ήθελαν και μια τελευταια έκτη ή εαν επιθυμούν να ειναι η πεμπτη.

Δηλαδή θέλουν να κάνουν και τις ταινίες σειρά(εγώ νόμιζα θα το σταματούσαν μόλις τον έπιαναν).......τέλεια....μακάρι να συνεχιστεί
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 11 Δεκ 2014, 21:29

marius_octavus έγραψε:
Thomas_Th έγραψε:Η σειρά είναι, πράγματι, καταπληκτική!

Δηλαδή θέλουν να κάνουν και τις ταινίες σειρά(εγώ νόμιζα θα το σταματούσαν μόλις τον έπιαναν).......τέλεια....μακάρι να συνεχιστεί

Όχι φίλε μου, έχουν πολλά πράγματα στο μυαλό τους και όχι απλά μια ταύτιση με τις ταινίες.. Δεν μπορώ να φανταστώ τη συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 15 Δεκ 2014, 06:35

το θεμα ειναι να συνεχιστει η σειρα, μια και προκεται για διαμαντι...πραγματικα απογειωθηκε στη 2η σεζον
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 15 Δεκ 2014, 11:14

tomic20 έγραψε:το θεμα ειναι να συνεχιστει η σειρα, μια και προκεται για διαμαντι...πραγματικα απογειωθηκε στη 2η σεζον

Οτι θα συνεχιστεί είναι σίγουρο. Το αν θα καταφέρει να φτάσει τις 5-6 σεζόν είναι το θέμα..
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 15 Δεκ 2014, 17:33

ε ναι αυτο εννουσα...
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Ιαν 2015, 03:17

Εντάξει, έχει υλικό, αλλά όχι και για 5-6 σεζόν - υπερβολή μού ακούγεται.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό litanies » 29 Ιαν 2015, 12:19

Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 31 Ιαν 2015, 15:18

Περιμένω να ξεκινήσει μιας και είμαι αρκετά hyped με το φινάλε της 2ης!!!
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 19 Οκτ 2016, 16:38

Είναι ευχάριστα ιδιαίτερη σειρά..
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB