The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 23 Οκτ 2014, 16:12

Η μονη "κακη" σεζον ηταν η δευτερη, η τριτη και η τεταρτη ηταν αρκετα καλες με την τεταρτη να ηταν σαφως καλυτερη απο την τριτη.

Παντως η πεμπτη σεζον εχει ξεκινησει παρα πολυ καλα, το τελος του δευτερου νομιζω προϊδεάζει για το τι θα δουμε.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Chased » 03 Δεκ 2014, 17:52

Δεν παλεύεται άλλο η σειρά. Την ξεφτίλισαν εντελώς! Σαπουνόπερα με background τα ζόμπι! Καλύτερα να την τελειώσουν! Το πιο έντονο επεισόδιο της 5ης σεζόν, το 8ο, είναι πιο αδύναμο από το πιο αδιάφορο επεισόδιο του Z Nation, το 12ο!

Όσοι θέλετε να δείτε κάτι αξιόλογο και με ζόμπι, σας προτρέπω να κάνετε στροφή στην άλλη σειρά!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Alpasar » 03 Δεκ 2014, 17:55

Chased έγραψε:Όσοι θέλετε να δείτε κάτι αξιόλογο και με ζόμπι, σας προτρέπω να κάνετε στροφή στην άλλη σειρά!

Ποια ειναι η αλλη σειρα;
Άβαταρ μέλους
Alpasar

Δημοσιευσεις : 148

Δημοσίευσηαπό Chased » 03 Δεκ 2014, 17:58

Alpasar έγραψε:
Chased έγραψε:Όσοι θέλετε να δείτε κάτι αξιόλογο και με ζόμπι, σας προτρέπω να κάνετε στροφή στην άλλη σειρά!

Ποια ειναι η αλλη σειρα;

Z nation.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 03 Δεκ 2014, 18:03

Με ζόμπι ναι, το αξιόλογο δε βλέπω..
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Alpasar » 03 Δεκ 2014, 18:15

5.7 εχει βαθμολογια στο IMDB
Άβαταρ μέλους
Alpasar

Δημοσιευσεις : 148

Δημοσίευσηαπό Chased » 03 Δεκ 2014, 18:42

Thomas_Th έγραψε:Με ζόμπι ναι, το αξιόλογο δε βλέπω..

Κοίτα...εσύ έχεις ένα θέμα με την αξιολόγηση υλικού σε ζόμπι universe έτσι κι αλλιώς! :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P

Alpasar έγραψε:5.7 εχει βαθμολογια στο IMDB

Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις review στο πρώτο επεισόδιο. Τα reviews είναι όλα από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε η σειρά.

Και το The Walking Dead έχει 8,7...Σου φαίνεται η σειρά για 8,7? Γιατί αν ναι, τότε πάω πάσο.
Εγώ πάντως της δίνω 2,5.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 03 Δεκ 2014, 19:40

Chased έγραψε:

Κοίτα...εσύ έχεις ένα θέμα με την αξιολόγηση υλικού σε ζόμπι universe έτσι κι αλλιώς! :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P

Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις review στο πρώτο επεισόδιο. Τα reviews είναι όλα από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε η σειρά.

Και το The Walking Dead έχει 8,7...Σου φαίνεται η σειρά για 8,7? Γιατί αν ναι, τότε πάω πάσο.
Εγώ πάντως της δίνω 2,5.

Φίλε μου είσαι απίστευτος! Πάντως εγώ βάζω πολύ λιγότερο στο Walking..
Στο Z nation πόσο βάζεις;

ΥΓ. Δεν ειναι περίεργο που συζητάμε και σε αυτό το site; ;)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό Chased » 04 Δεκ 2014, 06:58

Thomas_Th έγραψε:
Chased έγραψε:

Εγώ πάντως της δίνω 2,5.

Φίλε μου είσαι απίστευτος! Πάντως εγώ βάζω πολύ λιγότερο στο Walking..
Στο Z nation πόσο βάζεις;

ΥΓ. Δεν ειναι περίεργο που συζητάμε και σε αυτό το site; ;)

Ε εντάξει, όχι και λιγότερο! Έχει κάτι καλό η σειρά. Χαχαχα! Δυστυχώς, το επεισόδιο 8 του 5ου κύκλου (το τελευταίο για το 2014) απέδειξε πόσο ΑΙΣΧΡΟΙ είναι οι δημιουργοί της σειράς! Όλη η 5η σεζόν έκανε κοιλιά και ήταν σαπουνόπερα μέχρι αυτό το επεισόδιο και αυτό το έκαναν καλό για να «φτιάξουν» να περιμένεις τα επόμενα, αλλιώς θα έχαναν θεατές με τόσο μεγάλο διάλειμμα μέχρι το Φλεβάρη! Την τραβάνε από τα μαλλιά γιατί δεν έχει περιεχόμενο καθόλου, μόνο σαπουνόπερα! Αμ δε! Μέχρι εδώ οι χάρες! Δεν ξαναβλέπω επεισόδιο της σειράς παρά μόνο σε μεγάλη «ξηρασία». Παρεμπιπτόντως, πεθαίνει η Μπεθ στο επεισόδιο 8. Και όχι, επίτηδες δεν βάζω σπόιλερ σήμανση γιατί δεν αξίζει ούτε αυτό η σειρά πλέον! Πεθαίνει η Μπεθ, η αρχηγός των αστυνομικών και άλλοι δύο μπάτσοι. Και παρακαλώ να μην βάλει κάποιος άλλος spoiler στο κομμάτι αυτό και να μην διαγραφεί!

Δεν έχω κάτσει να σκεφτώ βαθμό για το Z Nation κι αυτό γιατί είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Οι χαρακτήρες του είναι ΟΛΟΙ εκκεντρικοί και WTF, έχει πολλά αστεία και αστείους διαλόγους, πολλές αναφορές σε άλλες σειρές και ταινίες, πιο random-ό,τι-να-'ναι σενάριο...Οπότε δεν ξέρω ακόμα...Είναι και μόλις η πρώτη σεζόν...

Πάντως, 10Κ και Μέρφι, όλα τα λεφτά! Η άλλη, η Άντι απλά τράτζικ!

Υ.Γ.: Δεν σε πιάνω...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 04 Δεκ 2014, 10:01

Chased έγραψε:
Φίλε μου είσαι
Ε εντάξει, όχι και λιγότερο! Έχει κάτι καλό η σειρά. Χαχαχα! Δυστυχώς, το επεισόδιο 8 του 5ου κύκλου (το τελευταίο για το 2014) απέδειξε πόσο ΑΙΣΧΡΟΙ είναι οι δημιουργοί της σειράς! Όλη η 5η σεζόν έκανε κοιλιά και ήταν σαπουνόπερα μέχρι αυτό το επεισόδιο και αυτό το έκαναν καλό για να «φτιάξουν» να περιμένεις τα επόμενα, αλλιώς θα έχαναν θεατές με τόσο μεγάλο διάλειμμα μέχρι το Φλεβάρη! Την τραβάνε από τα μαλλιά γιατί δεν έχει περιεχόμενο καθόλου, μόνο σαπουνόπερα! Αμ δε! Μέχρι εδώ οι χάρες! Δεν ξαναβλέπω επεισόδιο της σειράς παρά μόνο σε μεγάλη «ξηρασία». Παρεμπιπτόντως, πεθαίνει η Μπεθ στο επεισόδιο 8. Και όχι, επίτηδες δεν βάζω σπόιλερ σήμανση γιατί δεν αξίζει ούτε αυτό η σειρά πλέον! Πεθαίνει η Μπεθ, η αρχηγός των αστυνομικών και άλλοι δύο μπάτσοι. Και παρακαλώ να μην βάλει κάποιος άλλος spoiler στο κομμάτι αυτό και να μην διαγραφεί!

Δεν έχω κάτσει να σκεφτώ βαθμό για το Z Nation κι αυτό γιατί είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Οι χαρακτήρες του είναι ΟΛΟΙ εκκεντρικοί και WTF, έχει πολλά αστεία και αστείους διαλόγους, πολλές αναφορές σε άλλες σειρές και ταινίες, πιο random-ό,τι-να-'ναι σενάριο...Οπότε δεν ξέρω ακόμα...Είναι και μόλις η πρώτη σεζόν...

Πάντως, 10Κ και Μέρφι, όλα τα λεφτά! Η άλλη, η Άντι απλά τράτζικ!

Υ.Γ.: Δεν σε πιάνω...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά please no spoilers.. Ever again.

ΥΓ. Είμαι ο Th_Th στο site της Nintendo. Απλά μου κάνει (θετική) αίσθηση το οτι μιλάμε και εδώ!
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB