Γειαα μιας και εχεις μια εμπειρια σε smartphones ηθελα να μου πεις πιο αξιζει πιο πολυ για να αγορασω το Htc 8x , το Sonny Xperia T η το Samsung Galaxy Express I8730 δεν ξερω αν τα windows phone 8 μπορουν να ανταγωνιστουν τα android αλλα εσυ τι μου προτινεις θα ηθελα ενα που να εχει πιο πολυ και γρηγορη προσβαση στο Internet και γενικοτερα σε εφαρμογες αα και να εχει και γρηγορη και καλη καμεραα:)
Ευχαριστωω
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 12:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Help!
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Θα πρέπει να ανοίξεις το θέμα στην σωστή κατηγορία.Το θέμα είναι τι λειτουργικό θέλεις,αν θέλεις windows 8 θα πας στο Htc 8x και αν θέλεις android θα πας για το Sony xperia t για τα χαρακτηριστικά του.Τα windows 8 είναι πολύ ωραία αλλά προσωπικά θα περιμένω να κυκλοφορήσουν λίγο καιρό ακόμα για να δούμε και περισσότερα μοντέλα.Άρα προτείνω android.Το xperia t είναι ανώτερο σε σχέση με το galaxy express αλλά γενικά η Sony δεν τα πάει καλά με τα updates.Δες τα σε κάποιο μαγαζί από κοντά για να δεις πιο είναι καλύτερο γιατί στην πραγματικότητα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Αποστολή PM's
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αποστολή PM'S? Προσπαθώ να στείλω τόση ώρα (συγκεκριμένα 3 φορές το έστειλα) ένα pm στον Καρέτσο και δε μου το βγάζει στα απεσταλμένα αλλά στα εξερχόμενα. Την τρίτη φορά μου έβγαλε μήνυμα "επιτυχής η αποστολή" αλλά και πάλι δε βγαίνει στα απεσταλμένα. Αν δεις Δημήτρη 3 φορές το ίδιο μήνυμα, σορρυ αλλά είχα πρόβλημα με το να στο στείλω. Υπάρχει λοιπόν κάποιο πρόβλημα ή ήταν τυχαίο;
- mistac75
- Δημοσιευσεις : 8
Αποστολή PM's
Έστειλα για 4η φορά το μνμ και δε ξέρω αν πήγε, πάλι μου το έβγαλε στα εξερχόμενα, πάλι δε μου το έβγαλε στα απεσταλμένα. Τι γίνεται ρε παιδιά. Όποιος ξέρει ας απαντήσει please
- mistac75
- Δημοσιευσεις : 8
Νομίζω ότι αν δεν το διαβάσει ο παραλήπτης παραμένει στα εξερχόμενα,μόλις το διαβάσει σου το εμφανίζει στα απεσταλμένα. Στείλε μου ένα για δοκιμή!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
master έγραψε:για πιο λογο το κινητο που εχω το σονυ χπερια τ μου λεει για τις εφαρμογες οπως το messenger facebook και imdb και αλλες δεν ανταποκρινεται και κλεινη η εφαρφογη τι φταιει το κινητο το λογισμικο ?
βγαλε απο της ρυθμισεις ωρας την αυτοματη ενημερωση ωρας για αρχη και δες αν αλλαξε κατι
-
petros19051988 - Δημοσιευσεις : 63
smartphone connection Tv For games?
ξερει κανεις να μου πει πως συνδέω ενα κινητό smartphone με τη τηλεόραση ωστε να παιζω τα παιχνίδια απευθειας στην οθόνη της τηλεόρασης?
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες