Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Νοέμ 2014, 02:15

Σε όλη τη διάρκειά της ήταν κακή. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 22 Νοέμ 2014, 16:43

opoios goustarei polemika dramata trexate fury. EPOS
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Alpasar » 01 Δεκ 2014, 18:55

hunger games 3, κινειται στο ιδιο επιπεδο με τα προηγουμενα, 2 ωρες ταινια και δεν καταλαβαινεις πως περνα η ωρα 8-)
Άβαταρ μέλους
Alpasar

Δημοσιευσεις : 148

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 02 Δεκ 2014, 12:14

Alpasar έγραψε:hunger games 3, κινειται στο ιδιο επιπεδο με τα προηγουμενα, 2 ωρες ταινια και δεν καταλαβαινεις πως περνα η ωρα 8-)

Είμαι λάτρης των βιβλίων. Το τρίτο ειναι το χειρότερο καθώς το πρωτο μισό ειναι απίστευτα ανιαρό σε αντίθεση με το δεύτερο μισό..
Η ταινία ηταν κορυφαία σε σχέση με το πρωτο μισό (στο οποίο και βασίζεται) αλλα ταυτόχρονα η πιο αδύναμη απο τις πρώτες τρεις..

Την προτείνω για ενα μονο λόγο: Ειναι η εισαγωγή για το δεύτερο μέρος, το οποίο ειναι καθηλωτικό!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Alpasar » 02 Δεκ 2014, 22:02

Thomas_Th έγραψε:Είμαι λάτρης των βιβλίων. Το τρίτο ειναι το χειρότερο καθώς το πρωτο μισό ειναι απίστευτα ανιαρό σε αντίθεση με το δεύτερο μισό..
Η ταινία ηταν κορυφαία σε σχέση με το πρωτο μισό (στο οποίο και βασίζεται) αλλα ταυτόχρονα η πιο αδύναμη απο τις πρώτες τρεις..

Την προτείνω για ενα μονο λόγο: Ειναι η εισαγωγή για το δεύτερο μέρος, το οποίο ειναι καθηλωτικό!

Εμενα μπορω να πω πως μου αρεσε λιγο παραπανω απο την 2η ταινια. Μπορει να μην ειχε την δραση που ειχε η 2η, αλλα η δευτερη τελειωσε τοσο αποτομα που το θεωρω ανεπίτρεπτο για ταινια. Να ηταν σειρα να πω ενταξει, θα μαθουμε την συνεχεια την αλλη βδομαδα. Αλλα οχι να περιμενω και 1 χρονο :evil:
Άβαταρ μέλους
Alpasar

Δημοσιευσεις : 148

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 02 Δεκ 2014, 22:28

Alpasar έγραψε:
Thomas_Th έγραψε:Είμαι λάτρης των βιβλίων. Το τρίτο ειναι το χειρότερο καθώς το πρωτο μισό ειναι απίστευτα ανιαρό σε αντίθεση με το δεύτερο μισό..

Εμενα μπορω να πω πως μου αρεσε λιγο παραπανω απο την 2η ταινια. Μπορει να μην ειχε την δραση που ειχε η 2η, αλλα η δευτερη τελειωσε τοσο αποτομα που το θεωρω ανεπίτρεπτο για ταινια. Να ηταν σειρα να πω ενταξει, θα μαθουμε την συνεχεια την αλλη βδομαδα. Αλλα οχι να περιμενω και 1 χρονο :evil:

Και πού να δεις πόσο απότομα τελειώνει το 2ο βιβλίο φίλε μου!
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 02 Δεκ 2014, 23:17

Μπορει να μην την εχω δει ακομα,αλλα πιστευω οτι το Dumb and Dumber 2 θα ειναι η κωμωδια της χρονιας μονο και μονο επειδη επιστρεφει αυτο το μοναδικο cast!Δε χανεται αυτη η ταινια,ισως παω στον κινηματογραφο κιολας σε λιγες μερες που βγαινει.Ειδικα οποιος εχει δει και το πρωτο δε πρεπει να χασει με τιποτα το δευτερο μερος
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 03 Δεκ 2014, 09:45

greenkiller.13 έγραψε:Μπορει να μην την εχω δει ακομα,αλλα πιστευω οτι το Dumb and Dumber 2 θα ειναι η κωμωδια της χρονιας μονο και μονο επειδη επιστρεφει αυτο το μοναδικο cast!Δε χανεται αυτη η ταινια,ισως παω στον κινηματογραφο κιολας σε λιγες μερες που βγαινει.Ειδικα οποιος εχει δει και το πρωτο δε πρεπει να χασει με τιποτα το δευτερο μερος

Αξίζει για όσους εχουν δει το πρωτο..
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό Chased » 04 Δεκ 2014, 07:15

Interstellar!

Κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα! Δυστυχώς ένα σεναριακό λάθος ακυρώνει όλη την ιστορία της ταινίας και δεν λείπουν τα κλισέ, τα pseudoscience facts και οι γρήγορες ομιλίες στα «ψαγμένα» σημεία ώστε να μην προλαβαίνει να σκεφτεί ο θεατής αν στέκει αυτό που του λένε και να μπορεί να φτιαχτεί εύκολα ο κόσμος της ταινίας!
Παρ' όλα αυτά, είναι πάρα πολύ καλή ταινία και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB