- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 21:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Gotham
ο scarecrow @paulgouv έχει ανακοινωθεί αλλά σαν παιδί ή έφηβος.θα είναι πιο πολύ για τον πατέρα του να περνάει το μανδύα του scarecrow ή τις ιδέες του στο γιο του.τώρα ναι ο harvey έχει ανακοινωθεί αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνων θα είναι γιατί κανονικά είναι περίπου στην ηλικία του bruce ή του ρίχνει 10 χρόνια ανάλογα το κόμικ...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Πάντα μου άρεσε ο Βίκτωρας. Τέρμα ψυχοπαθής.
Αλλά πιο πολύ από όλους, μου αρέσει το Σκιάχτρο. Αδημονώ να τον δω, αλλά θέλω να παίξει κανονικό ρόλο, όχι μόνο να παίξει σε ένα επεισόδιο.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Eειδα ενα επεισοδιο απο περιεργεια.
Οντως πολυ καλη σειρα τελικα,με μονο λογο να μη τη δω ο φοβος οτι θα κολλησω (ακομα δεν εχω τελειωσει τo supernatural.)
Πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας ο πιγκουινος (αν εχω καταλαβει καλα) και ωραιος ο τροπος που δειχνουν πως θα δημιουργηθει ο ηρωας batman (συνεργασια με Jim,ο αγωνας που δινει απο παιδι για να διασωθει το εργο των γονιων του).
Οντως πολυ καλη σειρα τελικα,με μονο λογο να μη τη δω ο φοβος οτι θα κολλησω (ακομα δεν εχω τελειωσει τo supernatural.)

Πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας ο πιγκουινος (αν εχω καταλαβει καλα) και ωραιος ο τροπος που δειχνουν πως θα δημιουργηθει ο ηρωας batman (συνεργασια με Jim,ο αγωνας που δινει απο παιδι για να διασωθει το εργο των γονιων του).
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Εντάξει, ποτέ δυστυχώς δε θα δεις να ακολουθείται πιστά η ιστορία από τα κόμικ, αλλά δεν πειράζει, γιατί και πάλι είναι αρκετά καλή η σειρά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Ναι, γιατί; Περίμενα να τον δω να κάνει περισσότερα πράγματα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρήκε τη λύση ο Gordon. o.O

-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες