Gotham

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Νοέμ 2014, 17:50

ο scarecrow @paulgouv έχει ανακοινωθεί αλλά σαν παιδί ή έφηβος.θα είναι πιο πολύ για τον πατέρα του να περνάει το μανδύα του scarecrow ή τις ιδέες του στο γιο του.τώρα ναι ο harvey έχει ανακοινωθεί αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνων θα είναι γιατί κανονικά είναι περίπου στην ηλικία του bruce ή του ρίχνει 10 χρόνια ανάλογα το κόμικ...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 06 Νοέμ 2014, 20:48

Πάντα μου άρεσε ο Βίκτωρας. Τέρμα ψυχοπαθής. :P Αλλά πιο πολύ από όλους, μου αρέσει το Σκιάχτρο. Αδημονώ να τον δω, αλλά θέλω να παίξει κανονικό ρόλο, όχι μόνο να παίξει σε ένα επεισόδιο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 13 Νοέμ 2014, 07:07

Eειδα ενα επεισοδιο απο περιεργεια.
Οντως πολυ καλη σειρα τελικα,με μονο λογο να μη τη δω ο φοβος οτι θα κολλησω (ακομα δεν εχω τελειωσει τo supernatural.) :lol:
Πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας ο πιγκουινος (αν εχω καταλαβει καλα) και ωραιος ο τροπος που δειχνουν πως θα δημιουργηθει ο ηρωας batman (συνεργασια με Jim,ο αγωνας που δινει απο παιδι για να διασωθει το εργο των γονιων του).
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Νοέμ 2014, 16:32

καλό το τελευταίο επεισόδιο με πρώτη φορά έναν κακό που το gotham άξιζε.
o dent δεν μου άρεσε αφού δεν είχε θέματα θυμού πριν το ατύχημα του και το τέλος απλά αχρείαστο.άντε να μεγαλώσει ο bruce να αρχίσει να ρίχνει ξύλο

πάντως πιστεύω η σειρά θα αλλάξει πολλά από αυτά που ξέρουμε για τον κόσμο του bats και προσωπικά δεν μου αρέσει...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Νοέμ 2014, 21:11

Εντάξει, ποτέ δυστυχώς δε θα δεις να ακολουθείται πιστά η ιστορία από τα κόμικ, αλλά δεν πειράζει, γιατί και πάλι είναι αρκετά καλή η σειρά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό korko » 25 Νοέμ 2014, 16:48

διαφορετικό το σημερινό επεισόδιο και με περίεργο τέλος.απλά θέλω να δω πως θα πάει τώρα η ιστορία...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 26 Νοέμ 2014, 17:12

ψιλομετριο το gotham, οι agents of shield εχουν εξελιχθει σε καλυτερη σειρα...
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Dural » 11 Φεβ 2015, 02:00

μετά από μία κοιλιά, έχει ανέβει η σειρά πάλι. Αυριο θα βάλω να δω το χθεσινό επεισόδιο
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Re: Gotham

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 21 Φεβ 2015, 00:02

Παιδια είδε κανεις το 16ο επεισόδιο με τον Jerome??
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Φεβ 2015, 02:55

Ναι, γιατί; Περίμενα να τον δω να κάνει περισσότερα πράγματα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρήκε τη λύση ο Gordon. o.O
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB