Αγαπημένη Videogames Mουσική

Now listening to “Artist – Track 01”

Re: Απ: Αγαπημένη Videogames Mουσική

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 30 Οκτ 2014, 07:33

Tanno έγραψε:Eternal Sonata. Τα μουσικά κομμάτια ρομαντισμού και φαντασίας είναι σύνθετα από τον ίδιο τον Chopin. Οι δημιουργοί αφιέρωσαν αυτό το παιχνίδι στον Chopin.

Παιχνιδάρα. Θα ήθελα μια κυκλοφορία αντίστοιχη, σα sequel.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 30 Οκτ 2014, 12:55

Tanno έγραψε:
Kefka09 έγραψε:
Tanno έγραψε:Eternal Sonata. Τα μουσικά κομμάτια ρομαντισμού και φαντασίας είναι σύνθετα από τον ίδιο τον Chopin. Οι δημιουργοί αφιέρωσαν αυτό το παιχνίδι στον Chopin.

Παιχνιδάρα. Θα ήθελα μια κυκλοφορία αντίστοιχη, σα sequel.

Το ίδιο θα γούσταρα κι εγώ. Πώς θα ήταν να αφιέρωνες ένα παιχνίδι για τον Μπετόβεν και την ασθένεια του με την αργή κώφωση; Τέτοια φάση. Έτσι να καταλάβει ο κόσμος πως είναι να μην ακούς τίποτα.

Ε είναι θεμα έμπνευσης. Η κώφωση πώς να μεταφραστεί εύκολα σε θέμα για JRPG? Εκεί ειναι τ πρόβλημα. O developer τι εχει φτιάξει απο τοτε;
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 30 Οκτ 2014, 16:46

Tanno έγραψε:
Kefka09 έγραψε:Ε είναι θεμα έμπνευσης. Η κώφωση πώς να μεταφραστεί εύκολα σε θέμα για JRPG? Εκεί ειναι τ πρόβλημα. O developer τι εχει φτιάξει απο τοτε;

Ο δημιουργός για τον Τσόπεν έφτιαξε αυτό το παιχνίδι με θέμα τα ταξίδια του και το χρόνιο πρόβλημα με το κώμα του. Εγώ που είμαι εκ γενετής κωφός γνωρίζω τι θέμα θα κατέληγε αυτό για τον Μπετόβεν.

Έχει ενδιαφέρον να σε ακούσουμε τότε!
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 30 Οκτ 2014, 17:10

Tanno έγραψε:
Kefka09 έγραψε:
Tanno έγραψε:[quote="Kefka09"]Ε είναι θεμα έμπνευσης. Η κώφωση πώς να μεταφραστεί εύκολα σε θέμα για JRPG? Εκεί ειναι τ πρόβλημα. O developer τι εχει φτιάξει απο τοτε;

Ο δημιουργός για τον Τσόπεν έφτιαξε αυτό το παιχνίδι με θέμα τα ταξίδια του και το χρόνιο πρόβλημα με το κώμα του. Εγώ που είμαι εκ γενετής κωφός γνωρίζω τι θέμα θα κατέληγε αυτό για τον Μπετόβεν.

Έχει ενδιαφέρον να σε ακούσουμε τότε!

Δες την ταινία «It's All Gone - Pete Tong» και θα καταλάβεις. Την ίδια κατάληξη θα έχει κι αυτό το παιχνίδι βασισμένο για τον Μπετόβεν. Είναι το καλύτερο παράδειγμα που μπορώ να σου δείξω. ;)[/quote]
Θα το ψάξω
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 07 Νοέμ 2014, 18:14

Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό genaric » 16 Νοέμ 2014, 17:53

final fantsy 7 και zelda
Άβαταρ μέλους
genaric

Δημοσιευσεις : 5