Tanno έγραψε:Eternal Sonata. Τα μουσικά κομμάτια ρομαντισμού και φαντασίας είναι σύνθετα από τον ίδιο τον Chopin. Οι δημιουργοί αφιέρωσαν αυτό το παιχνίδι στον Chopin.
Παιχνιδάρα. Θα ήθελα μια κυκλοφορία αντίστοιχη, σα sequel.
Tanno έγραψε:Eternal Sonata. Τα μουσικά κομμάτια ρομαντισμού και φαντασίας είναι σύνθετα από τον ίδιο τον Chopin. Οι δημιουργοί αφιέρωσαν αυτό το παιχνίδι στον Chopin.
Tanno έγραψε:Kefka09 έγραψε:Tanno έγραψε:Eternal Sonata. Τα μουσικά κομμάτια ρομαντισμού και φαντασίας είναι σύνθετα από τον ίδιο τον Chopin. Οι δημιουργοί αφιέρωσαν αυτό το παιχνίδι στον Chopin.
Παιχνιδάρα. Θα ήθελα μια κυκλοφορία αντίστοιχη, σα sequel.
Το ίδιο θα γούσταρα κι εγώ. Πώς θα ήταν να αφιέρωνες ένα παιχνίδι για τον Μπετόβεν και την ασθένεια του με την αργή κώφωση; Τέτοια φάση. Έτσι να καταλάβει ο κόσμος πως είναι να μην ακούς τίποτα.
Tanno έγραψε:Kefka09 έγραψε:Ε είναι θεμα έμπνευσης. Η κώφωση πώς να μεταφραστεί εύκολα σε θέμα για JRPG? Εκεί ειναι τ πρόβλημα. O developer τι εχει φτιάξει απο τοτε;
Ο δημιουργός για τον Τσόπεν έφτιαξε αυτό το παιχνίδι με θέμα τα ταξίδια του και το χρόνιο πρόβλημα με το κώμα του. Εγώ που είμαι εκ γενετής κωφός γνωρίζω τι θέμα θα κατέληγε αυτό για τον Μπετόβεν.
Tanno έγραψε:Kefka09 έγραψε:Tanno έγραψε:[quote="Kefka09"]Ε είναι θεμα έμπνευσης. Η κώφωση πώς να μεταφραστεί εύκολα σε θέμα για JRPG? Εκεί ειναι τ πρόβλημα. O developer τι εχει φτιάξει απο τοτε;
Ο δημιουργός για τον Τσόπεν έφτιαξε αυτό το παιχνίδι με θέμα τα ταξίδια του και το χρόνιο πρόβλημα με το κώμα του. Εγώ που είμαι εκ γενετής κωφός γνωρίζω τι θέμα θα κατέληγε αυτό για τον Μπετόβεν.
Έχει ενδιαφέρον να σε ακούσουμε τότε!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης