- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 12:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
GTX 970 ??
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
το coil whine τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με το διαχειριστή ενέργειας της κάρτας γραφικών και όταν υπάρχει, γίνεται αντιληπτό μόνο όταν η κάρτα δουλεύει 100%. επιπλέον, για να το ακούσεις πρέπει να έχεις ανοιχτό το κουτί του υπολογιστή αλλά και πάλι, τις περισσότερες φορές ο θόρυβος από ανεμιστήρες θα το υπερκαλύψει. προσωπικά, χρησιμοποιώντας την 970 της MSI, δεν έχω παρατηρήσει coil whine. Ίσως αυτοί που το αναφέρουν να το ακούν σε reference design κάρτες
-
Dimcar - Δημοσιευσεις : 57
Εγώ μόλις παρήγγειλα την GTX970 G1 GAMING της Gigabyte και λογικά Τετάρτη με Πέμπτη θα την έχω.Είναι η έκδοση rev.1.1 και ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα με coil whine, γι'αυτό άλλωστε έβγαλαν και την έκδοση 1.1.Στην έκδοση 1.0 υπήρχε πρόβλημα με την τροφοδοσία της κάρτας.Μόλις την τεστάρω, θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου.Keep gaming!!!
-
solitude - Δημοσιευσεις : 47
Θα μπορούσες θεωρητικά να φτιάξεις ένα μεγάλο κουτί που να παίρνει μέσα το κουτί του υπολογιστή σου.Απλά θα πρέπει να βάλεις και πάλι fans για να τραβάει αέρα μέσα γιατί θεωρητικά θα συλλέξεις πολύ θερμότητα μέσα και αν δεν υπάρχει ένα κύκλωμα να φεύγει θα παγιδεύεται η ζέστη μέσα.Αν θέλεις να μειώσεις τον θόρυβο του pc σου θα πρότεινα να βάλεις ηχομονωτικό υλικό μέσα στο κουτί (αφού έχεις βγάλει τα πάντα από μέσα) και μετά να τα βάλεις όλα ξανά,υπολογίζοντας που θα χρειαστεί να κόψεις από το υλικό,υπάρχει επίσης υλικό και για τις βίδες του υπολογιστή προκειμένου να μην τραντάζονται.Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα αθόρυβο τροφοδοτικό,ή αθόρυβη κάρτα γραφικών,ssd δίσκους(με παθητική ψύξη) ή απλά να πας σε ένα σύστημα υδρόψηξης.Πολλά μπορείς να κάνεις Tanno,λεφτά να έχεις και όλα γίνονται.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Κουτί δεν θα σου πρότεινα να φτιάξεις.Ας πάμε στα πιο λογικά.Πρώτον άμα μπεις στο ebay και γράψεις sound proof θα σου βγάλει διάφορα. Ανεμιστηράκια μπορείς να αλλάξεις και ανάλογα με το πόσα δίνεις θα πάρεις και το αντίστοιχο σε θόρυβο και απόδοση.Τα κορυφαία είναι της Noctua αλλά είναι ακριβά.Πρώτα από όλα για να βρούμε το πρόβλημα του θορύβου μπορείς να βγάλεις όλα τα ανεμιστηράκια και να ακούσεις μόνο τον επεξεργαστή την κάρτα και το τροφοδοτικό.Αν υπάρχει έντονος θόρυβος μπορείς προσεκτικά και για μερικά δευτερόλεπτα να σταματήσεις του επεξεργαστή,προσοχή μην φας κάνα δάχτυλο,μπορείς να το κάνεις και στο start του υπολογιστή,και μετά προχωράς στην κάρτα γραφικών.Ένα ένα κάθε φορά.Το τροφοδοτικό σου δεν ξέρω αν είναι αθόρυβο αλλά μπορεί και από την χρήση να έχει ανέβει ο θόρυβος,πόσο μάλλον και όταν δεν το καθαρίζεις και γεμίζει όλο τρίχες και σκόνες και ζορίζεται το fan.Αφού τα δεις όλα βάζεις ένα ένα τα ανεμιστηράκια,και βλέπεις πιο έχει πρόβλημα.Κάθε φορά που βάζουμε ένα κλείνουμε τον υπολογιστή και δεν παίζουμε με το ρεύμα. Για υδρόψυξη μπορείς να επιλέξεις κάποια έτοιμη λύση όπως της Corsair.Το θέμα είναι να δεις πρώτα τι θέλεις να κάνεις watercool γιατί ανάλογα με της ανάγκες σου χρειάζεται και το αντίστοιχο.Αυτό με το κουτί και το επεξεργαστή δεν το κατάλαβα...

-
Στο ebay είπα να γράψεις sound proofing,sound proof, Sound Dampening Foam όπως θες
Περίμενε λίγο καιρό ίσως δεις καμιά παρουσίαση από Καρέτσο σε watercooling.Όχι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του αλλά παίζει ρόλο αν θέλεις να βάλεις και την κάρτα γραφικών ή και άλλα υποσυστήματα στο watercooling που θα πάρεις.

-
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες