Alcatraz

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Alcatraz

Δημοσίευσηαπό Spank » 24 Δεκ 2011, 19:50

Για τσεκάρετε καινούργια σειρά που έρχεται απο τον ιανουάριο με jj abrams πάλι , τον hugo απο το lost και Sam Neill,ειναι και με φυλακές που γουστάρω οποτε θα την τιμήσω οταν βγει.
Άβαταρ μέλους
Spank

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Ιαν 2012, 08:29

Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν σουπερ. Τρομερη ιδεα παλι απο τον πολυαγαπημενο J.J. Abrams. Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει. Ο Sam Neil ειναι τρομερος και εγινε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Spahar » 19 Ιαν 2012, 10:07

Deathracer2009 έγραψε:Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν σουπερ. Τρομερη ιδεα παλι απο τον πολυαγαπημενο J.J. Abrams. Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει. Ο Sam Neil ειναι τρομερος και εγινε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας....

Θα συμφωνήσω σε όλα πάλι μαζί σου. Δες και το 2ο, γίνεται πολύ ενδιαφέρον στο τέλος. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα που από τα 2 πρώτα επεισόδια η σειρά χτυπάει κόκκινο, σε άλλες σειρές κάποιες "αποκαλύψεις" θα τις κάνανε σε μεταγενέστερα επεισόδια απλά για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον, ενώ εδώ από την αρχή σου πετάει αρκετές "ανατροπούλες".

Επίσης το γκομενάκι είναι πολύ καλό!!! Ξέρει να τις διαλέγει τις ξανθιές ο άτιμος ο Abrams. :P :P
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Ιαν 2012, 13:42

Spahar έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν σουπερ. Τρομερη ιδεα παλι απο τον πολυαγαπημενο J.J. Abrams. Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει. Ο Sam Neil ειναι τρομερος και εγινε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας....

Θα συμφωνήσω σε όλα πάλι μαζί σου. Δες και το 2ο, γίνεται πολύ ενδιαφέρον στο τέλος. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα που από τα 2 πρώτα επεισόδια η σειρά χτυπάει κόκκινο, σε άλλες σειρές κάποιες "αποκαλύψεις" θα τις κάνανε σε μεταγενέστερα επεισόδια απλά για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον, ενώ εδώ από την αρχή σου πετάει αρκετές "ανατροπούλες".

Επίσης το γκομενάκι είναι πολύ καλό!!! Ξέρει να τις διαλέγει τις ξανθιές ο άτιμος ο Abrams. :P :P

To ειδια πριν απο λιγο. Πραγματι δεν περιμενα οτι
και η γραμματεας/γιατρος ηταν στο Αλκατραζ. Το θεμα ειναι οτι ο Eμερσον γερασε κανονικοτατα αλλα αυτη ειναι μια χαρα ακομα.

Βεβαια δεν ξεπερναει σε ποιοτητα το πρωτο επεισοδιο (εκει ηταν το μεγαλο μπαμ με την εκπληξη στο τελος)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Φεβ 2012, 13:58

H σειρά τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Έχω δει τα πρώτα δύο επεισόδια και πάω να δω τα άλλα δύο. Βρωμάει Abrams από μακριά, αλλά ευτυχώς δεν είναι κόπια του Lost. Πολύ καλά τα πλάνα, εξαιρετική σκηνοθεσία και γενικότερα χαρακτήρες με ενδιαφέρον. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα κάνει κοιλιά και βασικότερα, θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να την ξεχειλώσουν τη σειρά.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 07 Φεβ 2012, 21:11

Τελος και το 5ο επεισοδιο. Καλο αλλα...

γιατι εγω περιμενα τον φρουρο, αφου ο Χαουζερ του ειπε οτι δεν φταιει για οσα συναιβησαν, να δουλευει στην νεα φυλακη ως φυλακας παλι; Και γιατι δεν δειχνουν στο τελος εστω μια σκηνη με του τροφιμους που εχουν πιαστει; Βεβαια ενας παραπανω εχει πιαστει (αυτος που οταν ηταν μικρος σκοτωσε τον αδερφο του) τωρα. Ηταν πολυ καλο στα πρωτα επεισοδια...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Spahar » 09 Φεβ 2012, 02:14

Ωραίο το 5ο, άρχισε να βάζει μπρίζες για το τι έχει γίνει και να μπλέκει πιο πολύ τα πράγματα.

Deathracer:
Μην ξεχνάς ότι στο επεισόδιο ο Χάστινγκς καθάρισε έναν άνθρωπο και απήγαγε έναν άλλον, όπως και να το κάνουμε πλέον ανήκει πίσω από τα σίδερα.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 10 Μαρ 2012, 12:32

εχω αρχισει και την παρακολουθω και εγω σιγουρα βλεπετε ευχαριστα αλλα κατι δεν με τραβαει οσο θα πιστευα ...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Μαρ 2012, 13:37

Εγώ έκανα μια στάση στο 7 και θα συνεχίσω λογικά σήμερα. Μέχρι στιγμής είναι ΟΚ και δεν με έχει ιντριγκάρει τόσο πολύ ως προς το "παράδοξο" του πράγματος. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι τέτοια χλιαρά τα είχε και η πρώτη σεζόν του Λοστ. Ίσως ο JJ τα κρατάει γι' αργότερα :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό TzimakosGR » 14 Μαρ 2012, 17:44

Έχω δει και τα 10 επεισόδια της σειράς και μπορώ να πω πως είναι πραγματικά πολύ καλή ! Δυνατό ξεκίνημα και ελπίζω πως θα συνεχίσει ακόμα καλύτερα. Πολλά ερωτήματα που προς το παρόν ούτε καν έχουν συζητηθεί ή αναφερθεί.Over-Hyped με την σειρά.....

What really happened in Alcatraz ??? :)
Άβαταρ μέλους
TzimakosGR

Δημοσιευσεις : 10

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB