- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 01:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Alcatraz
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν σουπερ. Τρομερη ιδεα παλι απο τον πολυαγαπημενο J.J. Abrams. Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει. Ο Sam Neil ειναι τρομερος και εγινε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν σουπερ. Τρομερη ιδεα παλι απο τον πολυαγαπημενο J.J. Abrams. Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει. Ο Sam Neil ειναι τρομερος και εγινε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας....
Θα συμφωνήσω σε όλα πάλι μαζί σου. Δες και το 2ο, γίνεται πολύ ενδιαφέρον στο τέλος. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα που από τα 2 πρώτα επεισόδια η σειρά χτυπάει κόκκινο, σε άλλες σειρές κάποιες "αποκαλύψεις" θα τις κάνανε σε μεταγενέστερα επεισόδια απλά για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον, ενώ εδώ από την αρχή σου πετάει αρκετές "ανατροπούλες".
Επίσης το γκομενάκι είναι πολύ καλό!!! Ξέρει να τις διαλέγει τις ξανθιές ο άτιμος ο Abrams.

-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν σουπερ. Τρομερη ιδεα παλι απο τον πολυαγαπημενο J.J. Abrams. Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει. Ο Sam Neil ειναι τρομερος και εγινε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας....
Θα συμφωνήσω σε όλα πάλι μαζί σου. Δες και το 2ο, γίνεται πολύ ενδιαφέρον στο τέλος. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα που από τα 2 πρώτα επεισόδια η σειρά χτυπάει κόκκινο, σε άλλες σειρές κάποιες "αποκαλύψεις" θα τις κάνανε σε μεταγενέστερα επεισόδια απλά για να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον, ενώ εδώ από την αρχή σου πετάει αρκετές "ανατροπούλες".
Επίσης το γκομενάκι είναι πολύ καλό!!! Ξέρει να τις διαλέγει τις ξανθιές ο άτιμος ο Abrams.![]()
To ειδια πριν απο λιγο. Πραγματι δεν περιμενα οτι
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Βεβαια δεν ξεπερναει σε ποιοτητα το πρωτο επεισοδιο (εκει ηταν το μεγαλο μπαμ με την εκπληξη στο τελος)
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
H σειρά τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Έχω δει τα πρώτα δύο επεισόδια και πάω να δω τα άλλα δύο. Βρωμάει Abrams από μακριά, αλλά ευτυχώς δεν είναι κόπια του Lost. Πολύ καλά τα πλάνα, εξαιρετική σκηνοθεσία και γενικότερα χαρακτήρες με ενδιαφέρον. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα κάνει κοιλιά και βασικότερα, θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να την ξεχειλώσουν τη σειρά.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Έχω δει και τα 10 επεισόδια της σειράς και μπορώ να πω πως είναι πραγματικά πολύ καλή ! Δυνατό ξεκίνημα και ελπίζω πως θα συνεχίσει ακόμα καλύτερα. Πολλά ερωτήματα που προς το παρόν ούτε καν έχουν συζητηθεί ή αναφερθεί.Over-Hyped με την σειρά.....
What really happened in Alcatraz ???
What really happened in Alcatraz ???

-
TzimakosGR - Δημοσιευσεις : 10
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες