- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 21:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Ελπιζω η φετινη σεζον να ειναι καλυτερη για εμας που εχουμε διαβασει τα βιβλια γιατι η περσινη ειχε ξενερωσει πολλους με αυτα που κυριως δεν εκαναν οι παραγωγοι...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Re: A Game of Thrones
Παιδιά τα βιβλία αξίζουν; Και αν ναι στα αγγλικά ή η μετάφρασή τους είναι ικανοποιητική;
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Έχω διαβάσει τα 4,5 βιβλία. Δυστυχώς μετά τον κύκλο που μόλις τελείωσε άρχισε να μειώνεται συνεχώς και το ενδιαφέρον. Πολλά νέα πρόσωπα (ενώ ήδη είναι πολλά) καθόλου μάχες...
Ελπίζω να το γυρίσει και πάλι στα βιβλία που έρχονται. Πάντως και μένα η μετάφραση μου άρεσε. Μια χαρά ήταν δεν χάλασε τίποτα.
Ελπίζω να το γυρίσει και πάλι στα βιβλία που έρχονται. Πάντως και μένα η μετάφραση μου άρεσε. Μια χαρά ήταν δεν χάλασε τίποτα.
- giopa62
- Δημοσιευσεις : 69
Η μεταφραση ειναι αρκετα ικανοποιητικη στα βιβλια...
Εμενα το μονο που με χαλαει ειναι οτι οι παραγωγοι της σειρας αρχιζουν και ξεφευγουν απο αυτα που γραφουν τα βιβλια...
Εμενα το μονο που με χαλαει ειναι οτι οι παραγωγοι της σειρας αρχιζουν και ξεφευγουν απο αυτα που γραφουν τα βιβλια...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες